Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chickie (Zac Efron) chce podpořit kamarády, kteří bojují ve Vietnamu, a tak se rozhodne udělat něco bláznivého – osobně jim přivézt americké pivo. Cesta, kterou Chickie v dobrém úmyslu podnikne, mu záhy změní život a ovlivní jeho náhled na věc. (Apple TV+)

Recenze (78)

verbal 

všechny recenze uživatele

Prodavačům předražených pleček hloupým instáčovým snobům se povedl vskutku nevídaný kousek, když uplácali naprosto jedinečné drama bez dramatičnosti, dobrodružný film bez dobrodružství a komedii bez vtipu. Těžko vůbec říct, jestli za finální pocit nemytého ocasu a zkažených mášmelousů na patře z tohoto schématického, kýčovitého a veskrze nudného rektobolu může nešťastná volba neumětelského fekálního trapáka Farelyho coby „režiséra“ nebo ještě nešťastnější volba neumětelského koženého trapáka BuZaca „CokurvadělávefilmusPrussellem“ Prknona coby hlavního pozéra, jenž není schopen předstírat ani těžkou tašku ani novojorskou padickci, na celé čáře jej přehrávají i všichni korejští a čínští komparzní amatéři v rolích Vietnamců a co s východoněmeckým pornoknírkem vypadá i „hraje“ jako sekndhendový Vojta Kokotek se zánětem trojklanného nervu. Ovšem nejvíce můj latentní autismus hnala směrem k záchvatům právě ta taška, de fuckto hlavní hrdinka „veledíla“ a elementární symbolika celé té otravné a řádně přefabulované rádoby „skutečné“ a rádoby hlavodvacetdvaidní fraškohistorky. Do ní ten slizký, toporný HnuZac narval 60 třetinek (Ano, spočítal jsem to!), tedy pregnantněji vyňadřeno 60 kusů nula celá tři sta padesát pětek (Ano, vyinternetoval jsem to!), což je, připočteme-li váhu pixly, nějakých pětadvacet kilo mrtvé váhy. A taková dlouhodobě a dalekosáhle nošená pětadvacetikilová taška přes rameno se obvykle nejen viditelně zařezává víc než BuZacovy tanga, ale také přinutí kupříkladu i takového vysportovaného, ztepilého fesháka (184/92 – Ano, jsem to já, Jana Smutná!) jako já minimálně vyrovnávat už po pár kilometrech protiváhu na opačnou stranu. Čili, když pak vidím stopadesáticentimetrového, padesátikilového prkenného zachrapa, jak si s tím přes půl Vietnamu buzerantsky ležérně pohazuje, protože tam měl molitan, aby si při natáčení náhodou nenamohl gonády, říkám si, že když už mi někdo dvě hodiny pateticky a dost uboze rval do krku žluklý popkorn a nutil mě čumět na děsivého nehereckého homokláda, mohl to ten diletant udělat, kurva, alespoň fyzikálně patřičné. Jo, a O.V.P., Prasle! Vzít dvacetiminutový a zcela nijaký štěk v přitroublém a nudném kýči pro pohlupavé požírače horkých psů, v němž hlavní role hrají zelená taška a amatérský řiťopich, přičemž taška podává famózní výkon, to u kdysi skvělého osralového herce zavání zoufalstvím posledního tažení. Každopádně pořád velmi doufám, že se někdo v budoucnu ještě hecne a natočí z nostalgie nějakou tu dvojku, napadá mě třeba Těžká nadváha, Americký otyloň, Na porážku nebo Lipidátor, a vrátí Tě zpět do hry! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že nejdebilnější nápady vznikají v hospodě po pěti pivech. Ne jinak je to i v případě příběhu z tohoto filmu. Jako vzít pakl piv a odvést je kámošům, co jsou ve válce, do Vietnamu, může napadnout fakt jenom naivního blázna. Zac Efron ale tohohle alkáče zahrál naprosto fantasticky. A jak je příběh celé té výpravy za podporou morálky pluku totálně absurdní, tak dobře se na to kouká. Peter Farrelly podobná témata umí a ne jinak je to i zde. Absurdní vtip střídá ofenzíva Tet a útok na Hanoi, kde se skví pro změnu hodně zajímavá role Russella Crowa. Jeho válečný fotograf tu měl celou řadu zajímavých pravd a myšlenek, které stojí za zamyšlení. Vysloveně dobrý kousek o sebeuvědomění jednoho obyčejného Amíka. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Dramaticko dobrodružná komedie o budižkničemovi, který se rozhodne podpořit kamarády ve válce ve Vietnamu, se povedla! Jedná se o vtipnou jízdu, která je pro hlavní postavu oči otvírající. Peter Farrelly má holt talent pro kousky, kde se zabedněnému člověku otevřou oči, během příjemné a zábavné cesty, které vás krom rozesmání i dojme a donutí se přeci jen lehounce zamyslet. Oproti Zelené knize je to slabší odvar, přesto velmi pěkný kousek, které mu by také nevadilo lehce zkrátit stopáž, obzvláště pasáže s Russellem Crowem. Ale i tak, příjemné překvápko a zasloužených 7/10. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, ale nezvládnutý film. Na komedii málo vtipné, na drama zase moc úsměvné. Zac Efron tomu taky nepomáhá. Vůbec jsem mu to nevěřil a to jeho prozření působilo lacině. Ještě víc to bylo do očí při společných scénách s Russelem Crowem jehož hypercharisma stále funguje i když už je tlustej bachor. Největším důkazem, že je ten film špatný pro mě bylo, že dvouhodinová délka mi přišla nekonečná a už jsem si přál konec. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Petr Farrelly je zajímavý režisér a jeho Oscarová Zelená Kniha patří mezi mé oblíbené filmy a bylo s podivem, jak někdo, kdo se celý život točí kolem hloupých komedíí nakonec dokáže natočit něco takového a byl jsem zvědav jak si poradí s tímhle, ale vyšlo to nakonec na průměr. Rozhodně jde o zajímavý a netradiční pravdivý příběh, kde Zac Efron hraje sympaťáka i blázna zároveň, ale na můj vkus tu nebylo extra nic výrazného. Humorná vložka mi vůbec nesedla, nepřišlo mi to vtipné, vizuálně mi to přišlo občas televizní a když došlo na Vietnam, tak nedošlo ani na pořádnou akci. Něco zajímavého se začlo dít až v poslední půl hodince, kde útok viet congů na město nepostrádal alespoň napětí a Russel Crowe měl po delší době opět zajímavější roli, ale i tak celkově vzato za mě max lepší průměr. 6/10. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nie som si istý, či svet zachraňujeme aj teraz.“ Toto sú ukážkové 3,5*. Čakal som viac. Čoho viac? Viac feel good. Viem, že to v spojení s vojnou vo Vietname môže znieť zvláštne, ale tvorcovia sa skutočne snažili poňať to ako absurdnú, neuveriteľnú, za vlasy pritiahnutú a podľa skutočných udalostí natočenú (!) feel good melodrámu/komédiu/frašku. Do značnej miery sa im to podarilo. Nonstop sa divíte, že čosi také šialené fakt vzniklo podľa reality. Už to je samo osebe divné. Je vtipné sledovať reakcie ľudí, keď si vypočujú Chickieho zdôvodnenie, čo porába v pekle na zemi. Ťažko namietať niečo i voči výprave, atmosfére (ktorej do nemalej miery pomáha starostlivo vybratý dobový soundtrack). Nemálo tomu dáva aj Russell Crowe. Nemálo... ale mohol  viac. No a taký je celý film: je to dobré, ale mohlo to byť „viac dobré“. Tempo drhne. Jednotlivé strety s vojakmi tomu dávajú oveľa menej, než čakáte. Vietnamská vojna je v americkej spoločnosti stále traumatická a preto dole klobúk za to, že sa do toho filmári v čele s režisérom Petrom Farrellym (Blbý a blbší, Zelená kniha) nebodli pichať. Lenže žiaľ nemôžem povedať, že by ma to nejak dostalo; v našich končinách je vojna vinou najmä Druhej svetovej dodnes živá, vieme, že je to špinavé svinstvo, na ktoré vždy doplatia len obyčajní ľudia, takže keď mi toto hovoria Američania v roku 2022, tak sorry, ale fakt ma to nešokuje. Poteší vcelku odzbrojujúci Efronov výkon a zábavné hlášky („Máš dobré srdce, len mozog mi robí starosť.“). ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Pohodová válečná komedie v souladu s nedávnou PBS sérií (x), tj. "ani nevíme, proč tam bojujeme", celý je to patová fraška plná vládních dezinformací... Efron jako zprvu naivní a srdcařský budižkničemu je super obsazený, ke 4* mě definitivně přiklonila závěrečná část a působivá rekonstrukce Saigonu během zrádný ofenzivy Tet. Trhák to není, nicméně akorát fajn balanc humoru a vážný látky. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Film jsem zaregistroval náhodou, ale něco tak hvězdně nabité si prostě nenechám ujít. Příběh je prostý, ale rozhodně v sobě skrývá i hlubší myšlenky. Navíc Zaku Efronovi nelze upřít, jak dokonale mu role roztomilého trumbelína sedí. U díla jsem se proto výborně pobavil, dozvěděl něco málo nového a zajímavé nápady tvůrců mne vážně potěšily. Není to však úplně prosté, film se pozvolna transformuje z komedie k vážnému dramatu, jenž by nám také rád vštípil nějaké to poselství. No ale ono to celkem funguje! Celek je to zdařilý a o mém hodnocení jsem měl jasno relativně brzy.  PS: Nepochybuji, že jsou lidé schopni všelijakých pitomosti, ale fakt, že je dílo inspirováno skutečnou událostí mne zaskočil. 75% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Snímek o pivu... na výletě... do Vietnamu. Farelly po Zelené knize zůstal věrný výstředním příběhům čerpajícím ze skutečných událostí. Dobrodružná komedie s přesným Efronem a vynikajícím byť malinko nevyužitým Crowem se s přibližujícím závěrem láme v silné válečné drama o tom co to válka doopravdy je. Jak špatně ji civilisté doma chápou a proč a kdo ji vlastně rozpoutává. Téma které je právě dnes tak důležité. Informační válka kdy interpretace, dohady i špatně komunikované zprávy tvoří chaos, který je sám sebou přikrmován. Na plný počet tomu něco málo chybělo, ale bylo to hodně blízko. Ti, co tuhle válku řídí, vlastenci nejsou. Jsou to politici, a lži jsou jejich měnou. Když budou lhát dál, budou sem dál posílat kluky na smrt, aby ospravedlnili ty mrtvé. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Hrdinové předchozí Zelené knihy rovněž překonávali mnohé „překážky“ a řešili „těžká“ témata, ale ty uvozovky jsou tam zcela oprávněně. Peter Farrelly dal zřejmě „definitivně“ sbohem buranským komediím a přeorientoval se na dramatické příběhy, které ovšem nezapomínají na humor a hlavně zoufale okatě tlačí na pilu diváckých emocí. Retro feel-good dramatem se prezentuje i tentokrát, přesedlal do období války ve Vietnamu a znovu se otírá o vážné motivy. A vychází z reálných událostí. Podpora války u americké veřejnosti klesá, nicméně v jednom baru se mezi mladými kamarády zrodí nápad vypátrat na bojišti známé a příbuzné, nabídnout jim morální podporu a především plechovky piva. Chickie je flákač, který večery prosedí v hospodě, zatímco řada jeho kamarádů přežívá v první linii a jeho ségra proti válce demonstruje. A tak nějak se to všechno sejde a s pocitem toho, že vojáci necítí podporu lidu, stupidní nápad skutečně zrealizuje. S notnou dávkou náhod a štěstí... Chickie postupně odhaluje hrůzy války, ale tvůrci nikdy nejdou na dřeň, mnohé konflikty jsou navíc zkratkovité a některé linie se nikam nerozvedou. Zac Efron mi herecky nikdy nevadil, v leckterých taškařicích vystupoval jako otravné pako, tady je za poměrně sympatické pako. Tvůrci potěší několika milými gesty a pár úsměvnými momenty, jinak ale výsledek není nějak zajímavý nebo dějově hutný. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Nerob si o neho starosť. Občas natrafíš na blbca, ktorý je tak blbý, že sa mu nič nestane..." Celkom milé prekvapenie, čakal som nejakú blbinu na tému Vietnam, ale nakoniec som bol veľmi spokojný. Škoda trochu nevyužitého R. Crowea, ale inak príbeh zaujímavý a Zac Efron po roli vo filme Zlato opäť v skvelej forme. Film mi atmosférou i kvalitou pripomenul zlatú éru kvalitných filmov z 90-tych rokov. Pochváliť musím skvelé songy i príbeh, ktorý s prehľadom tesne balancuje na hrane medzi komédiou a drámou. Prekvapili ma akčné scény za ktoré by sa nemusel hanbiť ani vojnový film na tému Vietnam. Scény z Vietnamu pôsobili vierohodne. Aj keď je príbeh tak trochu na hlavu, veril som tomu čo vidím, čo je pri sledovaní filmu dosť dôležitá vec, zvlášť pri takomto divokom príbehu. Aj také píše život...80%. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Překvapivě nezáživný úvod se naštěstí rychle překlene do až "forrestgumpovského" příběhu o klučinovi, který měl víc štěstí než rozumu, a Bůh piva stál při něm, takže mohlo vzniknout úsměvné drama o jedné další neveselé válce. [Apple TV+] ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V Green Book to Farrellymu vyšlo, ale tam měl k ruce herecké esa. Ty se tentokráte nestavily a báchorka o tom, jak se jeden maník jen tak rozhodl že doveze piva svým kamarádům z Vietnamu je skutečně jen o tom, že se jednoho dne sebral a jel s pivama přes půl světa. Nepotřebuju tento film k tomu, abych si uvědomil jak byla zrovna tahle válka zcela zbytečná. Zac Efron mě nedal navíc důvod, abych tento film nějak extra pochválil. 55% ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Peter Farrelly spolu se svým bratrem Bobbym začínal u pokleslých a vulgárních komedií jako Blbý a blbější či Něco na té Mary je, v roce 2018 ovšem bez svého bratra realizoval komediální drama Zelená kniha, kdy si Farrelly došel pro Oscary za nejlepší původní scénář a nejlepší film. Mnohé (jmenovitě například Spike Lee) sice výhra Zelené knihy dvakrát nepotěšila, Farrellymu ovšem otevřela dveře ke krapet serióznějším a vážnějším projektům. Je to ovšem pořád Farrelly a dalo se tudíž čekat, že si obyčejný námět pro svůj další film nevybere. Jak se poté může zdát příběh Johna "Chickieho" Donohuea sebevíc přitažený za vlasy, nejvíc přitažené na vlasy na tom je fakt, že se tento příběh během Války ve Vietnamu skutečně stal.   Takový film o Válce ve Vietnamu ještě nikdy nevznikl, to je jisté. Tato válka byla velmi nepříjemně vykreslená v Olověné vestě Stanleyho Kubricka či Lovci jelenů Michaela Cimina, Farrelly ovšem v základu pořád točí feel-good podívanou, která toho má se Zelenou knihou společného celkem dost. Nejenom, že sympaticky připomíná starou dobrou filmařinu, ale dokáže sympaticky přeskakovat mezi komedií a dramatem, dva odlišné žánry solidně vybalancovat. V jádru poté Na pivo do první linie funguje i na úrovni solidního charakterního vývoje, kdy má Zac Efron opět příležitost předvést, že jako herec neskutečně zraje a od cucáka z High School Musical ušel zatracený kus cesty. Přerod z naivního a dětinského mladíka do mladíka, kterého krapet zocelí válka, se mu dá naprosto snadno věřit.   Efronův Chickie se vydává na zábavnou výpravu, které ovšem nechybí konfrontace s krutou realitou a především srdíčko na správném místě. Stejně jako Zelená kniha je Na pivo do první linie vlastně strašně vděčná podívaná, která dokáže oslovit mnoho lidí, stejně jako v případě Zelené knihy poté snadno může docházet ke komentářům o tom, jak se palčivé téma víceméně zlehčuje. Jenomže stejně jako v případě Zelené knihy tyto nářky zůstávají zbytečné. Farrellyho novinka totiž už jen kvůli bláznivému námětu sází na (zábavný) humor, potřebné vrstvy jim ovšem skutečně nechybí. Jen člověk zákonitě nesmí čekat další Četu, Apokalypsu, Olověnou vestu nebo Lovce jelenů.   Farrellyho novince především nechybí to správné kouzlo, které čpí nejen z vizuálu a celkové solidní řemeslné stránky. Efron film zvládne táhnout, Russell Crowe, Bill Murray či Ruby Ashbourne Serkis (dcera Andyho Serkise) ovšem též podávají skvělé výkony, kdy se Farrelly opět projevuje jako někdo, kdo z herců dokáže vymáčknout maximum (tuto schopnost lze dohledat už u oněch pokleslých komedií z jeho dílny). Na pivo do první linie si snadno dokáže udržet diváckou pozornost, v jistých momentech ovšem možná přeci jen krapet trpí lehkou nevyvážeností. Příběh je ostatně jako v případě Zelené knihy složen z několika epizod, které dle očekávání mají problém v tom, že leckterá je o poznání zajímavější, než ta navazující.   Jak se základní zápletka točí okolo piva, vyvrcholení filmu jde vnímat jako vystřízlivění, kdy krapet patriotický a naivní muž sundá růžové brýle. V tomto komentáři dle očekávání Na pivo do první linie neobjevuje Ameriku a k stokrát probíranému válečnému konfliktu nepřidává nic navíc, na bází katarze ovšem vyvrcholení Chickieho cesty funguje. Odborníky na pozadí Války ve Vietnamu tento přístup možná pobouří stejně jako odborníky na rasismus přístup představen v Zelené knize, ideální je si ovšem přesně uvědomit, že Farrelly prvoplánově opět natočil divácky vděčné komediální drama, které dokáže odvyprávět absurdní příběh strhujícím a poutavým způsobem.   Na pivo do první linie má tak v součtu stejně jako Zelená kniha potenciál rozdělit filmový svět, Farrelly ovšem primárně potěší tím, že si po Zelené knize neukousl dvakrát velké sousto a dokázal natočit ideální divácky vděčnou a přesto v mnoha ohledech solidní audiovizuální podívanou.... () (méně) (více)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Příběh je to vskutku neobvyklý a jen to dokazuje, jaký asi panuje na bojištích bordel, když civil s taškou plechovek (klidně by to mohly být i granáty) se pohybuje po vojenských základnách a využívá armádní logistiku pro své soukromé zde bohudík bohulibé, ale značně naivní záměry. Už delší čas se neobjevil válečný film připomínající válku ve Vietnamu a následnou americkou kocovinu. Ony to bohužel za tu dobu překryly další konflikty a kocoviny jako třeba ta po Afghánistánu. Rovnou mohu říci, že se mi film moc nelíbil. Sice tam padlo pár zajímavých myšlenek na téma jak mají novináři a váleční korespondenti referovat, případně zda vůbec (ta narážka Billa Murraye na Ardeny a případnou reportáž v TV byla super). Také jsem toho názoru, že ne zrovna o všem musí vědět veřejnost. Ne proto, že bych jí upíral právo na informace, ale zkrátka proto, že více je těch blbějších jak říkal pan Werich a ti nemusí chápat kontext toho či onoho, což ale může mít pro ně existenciální následky. Někdy je zkrátka lépe nechat práci odborníkům, třeba armádě. Klasickým příkladem je teď postup IDF v Gaze. Zatímco ošátkovaní magoři mnohdy ani nemuslimové , často studenti západních univerzit a humanitních pavěd protestují na náměstích a volají po chalífátech v evropských městech spolu s těmi, kteří je pak v rámci práva šaríja zlikvidují, izraelská armáda dělá co má. Chrání své lidi a čistí okolí od havěti. Ať už si ziskovky nebo United NothIng (UN) vydávají  ty své rezoluce nebo ne. Tomuto filmu chybí jakékoliv napětí a pak také uvěřitelnost. Hlavní hrdina je nesympatický a vy mu tu jeho roli nevěříte. Jeho prozření z role patriota podporujícího americkou válku proti komunismu na druhé půlce světa bylo špatně hrané a moc okaté. Vrcholem byla holčička s míčem kdesi na bahnité cestě. Sorry, ale tímhle se film knokautoval sám. Tady jsem tomu prostě nevěřil na rozdíl od setkání Plukovníka Humbletona v BAT21. No on taky Efron není Gene Hackman. Podivná byla i ta stále plná taška s nekonečnou zásoba plechovek...  Je to tak trochu škoda, tím psycho námětem mi to připomnělo Dva muži šli do války a možná mít to v ruce někdo zručnější, bylo by to fajn. Výpravu to mělo slušnou, těch pár záběrů z Vietnamu docela ušlo. Potěšila účast Murraye a starýho Crowe, byť se nám  poněkud prostorově zvýraznil, pořád má v očích výraz Gladiátora (a tak si ho budeme pamatovat).  Co chválím byl fajn dobový soundtrack.  Ten ale seskládá i cvičená opice nebo Spotify samo. Dávám tedy za 3 plechovky piva. teplého. * * * ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Prijemna vojnova oddychovka. Divne slovne spojenie, ale je to tak. Typek z New Yorku sa rozhodne, ze kamosom prinesie do Vojny vo Vietname pivo. A zacina sa vtipna put, ktora ku koncu ukaze aj to saigonpeklo a vsetky tie.. veci. Efron nevadi a dobry soundtrack potesi. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Možno si o pár desiatok rokov Efron povie, že práve táto životopisná úloha bola jeho životná. A asi bude mať pravdu. Nie je príliš pochopiteľné, prečo Chickie absolvoval tento "výlet" a potom ani nie je prekvapením, že každá postava vo Vietname sa nad tým čuduje stále tým istým spôsobom. Film ma oslovil, páčil sa mi, vyvolal ako dobrú náladu, tak nepríjemné pocity presne také, aké chcel Farrelly vyvolať. Avšak nedozvieme sa vlastne nič, čo by sme už dávno nevedeli a za nás to prvýkrát v živote zisťuje práve Chickie. Vojna je neriadený chaos, vedú ju ľudia, ktorým ide o osobný prospech a nešťastní civilisti neunikajú pred jednou či druhou stranou, ale pred akýmkoľvek bombardovaním a vraždením, len aby si zachránili život. 70% ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Ještěže vojáci měli takového kamaráda-prosťáčka z Inwoodu, co jim zaobstaral v pravou chvíli pivo. Jinak nevím, jak by asi přežili těch několik hodin v zákopu zcela bez tekutin. :o) *** Ještě nedlouho před zhlédnutím jsem příliš netušil, kdo to je Zac Efron a teď už vím, že Zac Efron je minimálně velký sympaťák, který dokáže s gustem utáhnout dvouhodinový film. Také jsem neznal tenhle reálně odehraný, lehce absurdní příběh z dob Vietnamské války a líbilo se mi zpracování, které i přes výrazný komediální žánr reflektuje reálnou válečnou situaci v nejedné vážné scéně, nebojí se přidat drama ve vhodně vyvážené dávce a funkčně ho propojit s vývojem hlavní postavy (to je už tedy řádná deziluze, když si u dalšího kamaráda Looneyho málem Chicky ani na to pivo nevzpomněl!) nebo rozehrát na malém prostoru i pár dalších myšlenek a motivů – kupř. v souvislosti s paralelně probíhající „informační válkou“ na poli médií a mediální reflexe ve víru záměrně zkresleného podání událostí v TV. Potěšily zprostředkované příhody s postavou novináře a vůbec ty dvě hodiny jsou tady doslova nabité dobrodružnými zážitky v souvisle napínavém příběhu, který nabízí exkurzi do odlišného politického stavu a doby v exotické lokaci, zároveň ale dokáže odlehčeně připomenout i takovou, asi mnoha z nás zažitou prostou situaci v podobě zmeškání plánovaného spoje s odjezdem a následných trampot poté řešených. ** Přestože moje osobní jednička z amerických komedií aktuální post-covidové éry (Hundreds of Beavers) zůstala nepřekonána, byl jsem nebývale spokojen až nadšen. Jen škoda, že další takto skvělý film s potenciálem zabavit i oslovit široké publikum zcela minul ČR/SR kino distribuci. [90%] ()

Související novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (více)

Reklama

Reklama