Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Green je profesionální gambler, který by nenechal vyhrát ani svou vlastní babičku. Jeho ruce už mu vydělaly slušné jmění, ale když se pustí do hry s mafiánským kápem Machou, začne mu docházet, že tohle by mohla být jeho poslední výhra, tím spíš, že se tak nějak očekává, že ze slušnosti prohraje. Věci se ale trochu zvrtnou a i když se Jackovi podaří utéct, má teď dost velký problém. Macha se nenechá jen tak "vojebat" a vypíše na Jackovu hlavu velkou odměnu. Las Vegas je městem hříchu a z téhle akcičky kouká pozinkované futro. Ještě že má Jack pár triumfů v rukávu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

Faye 

všechny recenze uživatele

.„V každé hře a v každém podvodu, je vždycky podvodník a je vždycky podvedený. Finta spočívá v tom odhadnout, když jsi ten druhý, jak se stát tím prvním“. Kdybych se dokázala oprostit od klasiky „Sbal prachy a vypadni“ asi bych dala vyšší hodnocení, ale já jsem to nedokázala. Přesto se mi film, kde šustí peníze „ krásná nová bankovka, symbol naděje, čistá a pevná, navíc pěkně voní.“, hrají se šachy (na šachovnici i ve skutečnosti a rozehraných partií je mnoho) docela líbil. Takže zatím nechám hodnocení jako pat za 3* a rozhodně se podívám ještě jednou! „Čím složitější hra tím komplikovanější protivník!“ A tahle hra byla zatraceně.. kombinačně. složitá. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Opravdu divnej film. Zacatek vypada cool, takze sem se zacal tesit na dalsi jizdu ve stylu Podfu(c)ku, i kdyz tady vse pusobilo krapet vaznejc. Perfektni kamera s cool zaberama, pohodova, prakticky porad hrajici hudba, zajimavej, i kdyz nijak zvlast originalni pribeh, slusne hrajici Liotta a super cool Statham s dlouhejma vlasama, bradkou a snazici se o slusnej hereckej vykon, coz mu az na par mist docela slo. Tohle vse plati prakticky po celou dobu filmu, jenze za chvily Ritchiemu hrablo nebo co a Statham zacina mit monology, neni jasny, co se stalo a co ne, ktery postavy existujou a ktery si jen Statham predstavuje, kdo je kdo a pribeh zacina bejt zamotanej, nelogickej a nepochopitelnej. Kdyby to reziroval Lynch, bude to ukazkova psycharna s genialni atmosferou, jenze Ritchie by se mel drzet komedii, protoze z tohohle udelal ukecanou nudu. Na zaver se to sice rozjede, ale uz to film nezachrani. Moje hodnoceni se pohybovalo od odpadu po 5 hvezdicek a misty jsem skutecne nemoh od filmu odtrhnout oci, ale co je to platny, kdyz to je docela velka, strasne ukecana, nuda. ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Najväčšou chybou je očakávať od tohto filmu ďalšiu Ritchieho variáciu na svoje predošlé hity -> Zbal prachy a vypadni + Snatch. Okrem niektorých kamerových hrátok tu už nič nepripomína jeho štýl. Čierny humor ako i cynizmus sa tu takmer nevyskytuje, akčné scény sú na tom identicky a odľahčená zábava bola nahradená plnou vážnosťou a niečím, čo možno nazvať "neistou sofistikovanosťou s nádychom mystéria". Podľa toho, aký postoj k tejto sofistikovaonsti po zhliadnutí zaujmete, budete aj Revolver celkovo považovať formálne síce za výborný, ale po stráke príbehu úplne nezvládnutý film -> nafúknutú bublinu bez obsahu. Alebo práve naopak -> viac ako pútavý obal budete unesení s viavrstvového príbehu, ktorý v sebe skrýva množstvo odkazov a rôznych vysvetlení, možnými kombinácimi ako i twist pointami radiaci sa k najznámejších klasikám podobného razenia za posledné desaťročie. Priznávam, že ja osobne po prvom pozretí ešte nemám jasno i keď samoúčelné hrátky (animovaná vsuvka v štýle Kill Bill) a premrštená stopáž (aj vďaka vnútorným monológom s repetetívnosťou jeho obsahu) je imho slabinou už teraz. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Bývaly doby, kdy byly zamotané gangsterky cool. Jenže pak někdo přišel asi s nápadem, že čím větší bordel v tom chudák divák bude mít, tím to bude celé lepší. A ta myšlenka je blbě, úplně. Tenhle film je toho největším důkazem. A je to škoda, protože herecky, kamerou nebo střihem je to pořád cool. Jenom to nedává valného smyslu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je moc i na mě, Guy Ritchie se nějak pomát a udělal z dobře se vyvíjejícího filmu s výbornou kamerou naprosto dementní zajebanou ukecanou sračku, 90% sou jen blbý kecy o ničem, nějaký neustálý stupidní filozofování a člověk se v tom má pak vyznat, fakt se měl stochutí to vypnout po polovině, jediný co mi v tom zabránilo je fakt, že když už sem to rozkoukal, tak sem to chtěl dokoukat, abych to moh pořádně a poprávu zkritizovat. Jediný co tohle ještě mohlo zachránit by byl Jason Statham s brokárnou a plno akce, ten i ze stupidního filmu dokáže udělat pořádnej masakr, jenže bohužel se tady nezmůže na nic víc, než na plno keců, ale nějaká akce, která mu jde nejlíp se buď někam ztratila a nebo je Ritchie fakt blb, že Stathamovi nasadí paruku, nalepí knír, vrazí mu vyblitej stupidně ukecanej scénář bez akce a čeká, že to jako asi bude pecka ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

  • Film sa natáčal predovšetkým v Londýne, ale filmári navštívili aj britský ostrov Man. (MikaelSVK)
  • Vo filme sa objavuje téma šachu. Jedna z postáv má meno Horowitz. Horowitz bol známy šachista, ktorý objavil postavenie - tzv. Horowitzovi strelci. (ČSFD)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Ďalší job pre Kuriéra

Ďalší job pre Kuriéra

10.09.2005

Jason Statham, na ktorého charizme a coolovosti z veľkej časti stojí akčná pecka Kuriér (a ktoré sú zároveň jediným dôvodom, prečo si pozrieť pokračovanie), si v akčnom thrilleri CRANK zahrá… (více)

Reklama

Reklama