Reklama

Reklama

To LOVEる -とらぶる-

(seriál)
  • angličtina To Love-Ru: Trouble
Promo 1
Japonsko, (2008–2015), 25 h 10 min (Minutáž: 23–24 min)

Předloha:

Saki Hasemi (komiks), Kentaró Jabuki (komiks)

Hrají:

Akeno Watanabe, Haruka Tomacu, Sajuri Jahagi, Aki Tojosaki, Juka Iguči, Misato Fukuen, Jošinori Sonobe, Tomohisa Asó, Tecu Inada, Fujuka Óura, Juka Nišigaki (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(64)

Recenze uživatele Prometheus69 k tomuto seriálu (3)

Season 1 (2008) (S01) 

EXELENT! ....K některým titulům prostě není potřeba nic dodávat. :) .... raději. B) ()

Motto (2010) (S02) 

Spíš jen další OVA povídky než plnohodnotné pokračování... navíc ten efekt někdy i dost přehnaného zbytečného hentai ... Ve mě zanechává jisté pochyby o soudnosti tvůrců. Která se od originu velice podstatně snižuje. Kdy se detailní dětinské odhalování snad záměrně vyhýbá... už jen Lulu. Už to přestává být jednoduše vtipné. Jako že mě hentai rozhodně nevadí, né že bych ho nevyhledával jako každý druhý. ]8) Ale nemusím ho mít vážně úplně všude... Trapných zábavných situací je opět víc než dost a nových charakterech jejich samostatných příběhových liniích nemluvě. Ale už mám trochu pocit že tahle série začíná tak trochu upadat a opakovat se... navíc se ubírat hodně špatným úchylným směrem. Jestli tam začnou ukazovat i šulíny... přijde si na své opravdu každý. Jenže to už bude jaksi úplně o ničem jiném.. zejména hodnocení! ()

ダークネス (2012) (S03) 

Smysl proč to kazit takovou prasotinou mi prostě uniká. Srandy je sice pořád dost... ale soudnost kterých se tak nějak ještě drželi první a druhá série si nejspíš vzala dovolenou... Výsledkem je spíše hromada úchylných a velice opravdu velice hodně odhalujících situací. Tato Zatím poslední série tohoto velmi úspěšného anime. Mapuje vlastně vedlejší dobrodružství strasti a vztahové pasti jedné z vedlejších pro zatím asi né moc výrazných postav, tedy Luliny mladší sestry Nanny.... která též (už v tak nabouchané řadě nápadnic) velmi horlivě usiluje o Rittovo srdce, nebo alespoň pozornost... což opět povede k hromadě vtipných nedorozumění a absurdním situacím Samozřejmě jak už je u TLR zvykem nejen jejich, ale mnohé vedlejších jiných postav Takže originality a kvalit první série už se asi nejspíš nedočkáme: kterýho zasranýho uchýlnýho japonce boha napadlo udělat z toho prostě PLNOHODNOTNÝ HENTAY!!!!??? Jestli v té další sérii začnou ještě i mrdat... Mrdám na to i já!!!!. O_O ()

Reklama

Reklama