Reklama

Reklama

Trojice půvabných a mimořádně schopných agentek Dylan, Alex a Natalie pracuje pro záhadného milionáře Charlese Townsenda, kterého ovšem nikdy neviděly. Kontakt s nimi udržuje pouze prostřednictvím telefonu a svérázného asistenta Bosleyho. Čeká je velká akce. Byl unesen milionář Eric Knox a s ním byl ukraden jeho převratný software, který umožňuje najít a sledovat každého, kdo používá telefon. Jeho asistentka Vivian Woodová podezírá jejich konkurenta Rogera Corwina, který se nedávno pokusil koupit Knoxovu společnost. Andílci proto soustředí pozornost právě na něj. Nejprve v čínském masážním salonu milionáře uspí, zkopírují jeho elektronický diář a získají odlitky jeho klíčů. Potom proniknou na jeho party, a zatímco Natalie flirtuje se sympatickým barmanem Petem, Dylan s Alex si všimnou zabijáka Hubeňoura, který se podílel na Knoxově únosu. Během pronásledování s ním svedou souboj v zadních uličkách a objeví místo, kde je ukryt Knox. Zbývá získat zpět jeho software. Andílci získají přístup k hlavnímu počítači v Corwinově podniku. Dylan se po akci sblíží s Knoxem, který jí vypráví o svém otci, který zemřel, když byl zrazen nejlepším přítelem. Hubeňour zavraždí Corwina, Vivian unese Bosleyho a trojice andílků se stane terčem vražedného útoku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (409)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dokonalý sexistický tupý výplach pre chlapov. Ja jednoduchú dejovú líniu je navešaných množstvo videoklipovo strihnutých akčných scén. Akcia síce nedosahuje špičku vo svojom žánri, ale je bezchybne prevedená. Vzhľadom na dobu vzniku tu ešte v maximálnej miere prevažujú praktické kaskadérske kúsky nad CGI. Dokonca mi nevadili ani predrátované bitky, pretože sú jednak vďaka Cheung-Yan Yuenovej bezchybnej choreografii dostatočne kontaktné a tvrdé a zároveň sa ich prehnanosť ku komediálnemu feelingu filmu hodí. Naviac všetkým akčným scénam dodáva  neskutočný drajv skvele zvolená hudba, s ktorej použitím sa McG fakt pohral. Fakt to vyzerá jak sled akčných videoklipov, ktoré sú občas prerušené dejovou vatou. Tá už ale tak zábavná nie je a mimo akcie film stráca tempo. Dokonale sa vydarilo obsadenie. Ústredné trio je radosť sledovať v nekonečných spomalených záberoch. Hlavne Cameron Diazová je dokonale sexy bimbo typ. Zo záporákov najviac zaujme Crispin Glover, ktorý si zase raz strihol absolútneho magora. Bill Murray alebo Tim Curry idú len na voľnobeh, ale pár heftov tam tiež majú. Plus je tam kopa ďalších cameo výstupov. Takže celkovo to je, aj vďaka krátkej stopáži, zábavná jednohubka na ktorú sa tá nová verzia, ktorá ani nevie komu je určená, nechytá. 6/10. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem chtěl vědět, co dělaji slečny a dívky než se vdají. Tenhle snímek to téměř reálně dokumentaristickým stylem ukazuje. Takže tohle jsou ty divčí tajemtsví o kterých vždycky tak významně holky mluví. Já to tušil, to je samej nežnej tvor a ženu ani květinou neuhodíš a oni zatím v mladí vymlátěj celou armádu. ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Vědomý fluff, sebereflexivně nadsazený jiggle biják i rozverně objektivizovaná povrchnost. Nebo také prostě nehorázná zábava, která bere výchozí přednosti sedmdesátkového seriálu (koncept, nadsázka, outfity, jalové mise, špiónění i kupa známých tváří) a vytáčí je do rozjíveně nespoutané divoké jízdy vrcholu MTV éry, kde nezřízenost, absurdita a hyperstilizace drží plyn na podlaze zatímco logika, kauzalita a realističnost se svíjí s roubíky svázané v kufru. "Never send a man to do a woman's job." ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Slušná akční zábava podpořená skvělou a svižnou hudbou třeba od Fatboye Slima, Apollo 440 nebo od punkerů Blink 182 popřípadě metalistů Korn. Na film celkem slušné tempo, které sice občas zakolísá, občas ho zbrzdí čitelná chybička v ději, ale jinak je to dá se říct velmi slušnej cajmrsk. Bill Murray je skvělý komik, to dokázal už v nějaké řádce filmů a zde to jen potvrzuje, pokud tedy sám nechce být vtipný za každou cenu. Akční scény mají velmi slušnou úroveň a bojůvky zase choreografii. Navíc to, že hlavními postavami jsou dívky a ne tradičkní namakaní svalovci (nic proti namakaným svalovcům, ale když já sám hledám svaly stejne zbytečně jako slepý diamant v kupě šutrů, trocha té zdravé závysti se najde), pak má film i punc originality. Není to nic extra nad průlměr, ale taky to není nic extra pod průměr. Tudíž svižná zábava sokolové. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Natalie (Cameron Diaz), Alex (Lucy Liu) a Dylan (Drew Barrymore) jsou špičkové agentky záhadného multimilionáře Charlieho, který se za své peníze rozhodl sám potírat zločin (nu i tací jsou mezi námi). Hlavní inženýr Knox Industries sám Eric Knox byl unesen, a všechna podezření ukazují na majitele firmy Red Star Rogera Corwina. Při spojení Knox Industries a Red Star by bylo možné dle hlasu vysledovat kteréhokoliv člověka na světě. Charliho andílky čeká zase jednou pěkná fuška .... Akční režba od první do poslední minuty, která se jen občas zpomaluje do .. ehm .. rádoby romantických momentů zamilovaných agentek. Tyto sekce ale působí hodně rušivě, a taktéž naše milé agentky se v těchto chvílích chovají hodně hloupě (viz scéna ze začátku kdy místo aby sledovaly svého kolegu se baví balením číšnika v baru, ehm).. O hlavních herečkách se toho moc říct nedá, až na to že vypadají opravdu krásně (až na Diazovou, kterou od jisté doby nemůžu vystát), a hejbaj se docela ladně... Akční scény jsou doplněly taktéž velmi akční hudbou, která rozhodně filmu ostudu nedělá... Vypněte mozek, a jen se bavte -- nic jiného od filmu nečekjte... ()

Galerie (96)

Zajímavosti (28)

  • Crispin Glover, který hrál Hubeňoura, měl původně ve filmu mluvit, jenže Gloverovi se nelíbil text, tak požádal režiséra, zda by mohl být zticha. Režisér i producent souhlasili s tím, že to jeho postavě dodá více na mystice a záhadnosti. (viperblade)
  • Herečky trénovaly po tři měsíce každý den osm hodin s mistrem bojových umění. (viperblade)

Související novinky

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Charlieho andílci dostanou další šanci

Charlieho andílci dostanou další šanci

16.09.2015

Převážně komediální herečka Elizabeth Banks (Zack a Miri točí porno) se letos dala na režii. Její Ladíme 2 utržilo 285 milionů dolarů, takže se předpokládalo, že se u trojky nebude měnit dohled.… (více)

Další celovečerák podle seriálu

Další celovečerák podle seriálu

07.07.2009

U nás jsme jej nikdy kdovíjak neznali, ale „na západě“ platil v 80. letech za jeden z nejpopulárnějších policejních seriálů. T. J. Hooker. Když zalovíte v paměti, možná se vám vybaví úvodní scéna z… (více)

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama