Reklama

Reklama

Trojice půvabných a mimořádně schopných agentek Dylan, Alex a Natalie pracuje pro záhadného milionáře Charlese Townsenda, kterého ovšem nikdy neviděly. Kontakt s nimi udržuje pouze prostřednictvím telefonu a svérázného asistenta Bosleyho. Čeká je velká akce. Byl unesen milionář Eric Knox a s ním byl ukraden jeho převratný software, který umožňuje najít a sledovat každého, kdo používá telefon. Jeho asistentka Vivian Woodová podezírá jejich konkurenta Rogera Corwina, který se nedávno pokusil koupit Knoxovu společnost. Andílci proto soustředí pozornost právě na něj. Nejprve v čínském masážním salonu milionáře uspí, zkopírují jeho elektronický diář a získají odlitky jeho klíčů. Potom proniknou na jeho party, a zatímco Natalie flirtuje se sympatickým barmanem Petem, Dylan s Alex si všimnou zabijáka Hubeňoura, který se podílel na Knoxově únosu. Během pronásledování s ním svedou souboj v zadních uličkách a objeví místo, kde je ukryt Knox. Zbývá získat zpět jeho software. Andílci získají přístup k hlavnímu počítači v Corwinově podniku. Dylan se po akci sblíží s Knoxem, který jí vypráví o svém otci, který zemřel, když byl zrazen nejlepším přítelem. Hubeňour zavraždí Corwina, Vivian unese Bosleyho a trojice andílků se stane terčem vražedného útoku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (409)

Terva 

všechny recenze uživatele

CHYBY VE FILMU - 1 - Když vybuchne kancelář, andílci tam chvíli postávají. Potom je několikrát záběr na Drew Barrymore. Ta má pokaždé jinak ušpiněný obličej. 2 - Když ke konci filmu bojují ve věži tak shodí dolů zvon. Za pár okamžiků je ale zvon zpět. 3 - Dylan visí z okna na střepu, který několikrát za sebou změní tvar a konzistenci. A spousta dalších..... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus až moc velká oddechovka. Nečekám žádné filozofické veledílo od těchto výplachů, ale tady mne štvalo snad vše - od pitvoření Murrayho přes snahy o diblíkovství a holčičí zamilovanost Cameron Diaz, a ani ta oplácanost Drew Barrymore mě nebrala. Lucy Liu evidentně sama netuší, co má hrát, jestli teda tu drsnou asijskou bojovnici, nebo taky nějakou dibilici. A i na oddechovku je tady takových logických děr, až mi to přišlo jako podceňování diváka (např. počítač vám nesdělí, že si někdo hraje s vaší střelou, případně nepoznáte, že vrtulník je těžší o cca 180 kilo tří ženských těl). Navíc se to snaží být děsně sexystické, což proč ne, ale ono nějak na těch holkách ani nic moc nebylo co obdivovat, a to i kdxyž beru v potaz kozy a prdel Cameron Diaz, vykukující z dekoltu či se zaříznutými kraťáskami. A to jejich neustálé hihňání jak z Bravíčka, uff, na to už taky během té doby, co film trvá, nemá jeden moc nervy. (Mohl bych mluvit ještě o nudných a zbytečně ukecaných scénách apod., ale myslím, že už stačilo.) ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

Film Charlieho andílci je natočen stylem klipu a je naprosto bezdějový. Je to taková komediální akční oddechovka, která si na nic nehraje a má za účel pobavit. K tomu tam najdete tři sexy speciální agentky. Ale jinak herecké výkony obecně jsou velmi špatné, kromě vynikajícího Crispina Glovera. Některé akční scény jsou v celku dobré, ovšem to nestačí aby byl film dobrý. Ale jinak příjemná oddechovka. 2 hvězdy. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Bylo to v počátečních ročnících navštěvování Sedlčanského gymplu, kdy byla jako třídní výlet zvolena návštěva pražského multikina kde mají tu zvláštní věc – dolby. A já, jelikož jsem jako jediný v takovém kině už byl (Ronin) jsem ze sebe udělal samozvaného odborníka přes prostorový zvuk a vůbec všecko a nakonec jsem velmi těžce nesl, že ze dvou filmů, které jsme měli na výběr jsem šel pouze já a skupinka amerikanistů, nebo lépe řečeno antičechystů (to je český, to bude trapný) na Charlieho andílky a celý zbytek třídy včetně třídního se i přes mé intenzivní protesty ohledně nevyužití dolby kvůli kterému jsme tady, vydal na Cestu z města. A všichni byli nadšeni. Nakonec jsem byl rád, že jsem nikoho nepřesvědčil, páč by mi pak bylo vyčítáno, proč jsem je tahal na takovou blbost, že to nebylo vůbec realistický a navíc to bylo hrozně nahlas! Já ale seděl bez dechu zabořenej do sedačky a užíval si tu krásně potrhlou akci, našlapaná soundtrack, tři krásky jak kroutí zadkem a smál se! Charlieho andílci jsou dokonalá nenáročná a velmi hezky natočená zábava. Kdo čeká víc, ať vypadne z města! ()

adams89 

všechny recenze uživatele

Celkem povedená akční komedie se zajímavým (hlavně pro mužské publikum) hereckým obsazením. Ačkoliv jsou akční scény dost přehnané (na andílky nemá snad ani Arnie nebo Seagal) a nereálné, na holky se dobře dívá a člověk se s nimi skvěle pobaví. Dokonce potom ani tolik nevadí, že je hodně slabá zápletka a že není téměř žádný příběh. Co však musím ale pochválit, tak to je kamera a vizuální stránka filmu. Stručně řečeno, nenáročný film, který nikoho neurazí. Ale že bych se nějak hrnul na druhý díl, tak to zase ne.60% ()

Galerie (96)

Zajímavosti (28)

  • Crispin Glover, který hrál Hubeňoura, měl původně ve filmu mluvit, jenže Gloverovi se nelíbil text, tak požádal režiséra, zda by mohl být zticha. Režisér i producent souhlasili s tím, že to jeho postavě dodá více na mystice a záhadnosti. (viperblade)
  • Cheung-Yan Yuen, trenér, který učil všechny tři dívky bojovému umění a vymyslel choreografii soubojů, si střihl malou roličku hned na začátku filmu. Je to pasažér v letadle, který letušce říká "děkuji". (viperblade)
  • Mobilní telefony, které používají andílci, jsou Nokie 8260. (viperblade)

Související novinky

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Charlieho andílci dostanou další šanci

Charlieho andílci dostanou další šanci

16.09.2015

Převážně komediální herečka Elizabeth Banks (Zack a Miri točí porno) se letos dala na režii. Její Ladíme 2 utržilo 285 milionů dolarů, takže se předpokládalo, že se u trojky nebude měnit dohled.… (více)

Další celovečerák podle seriálu

Další celovečerák podle seriálu

07.07.2009

U nás jsme jej nikdy kdovíjak neznali, ale „na západě“ platil v 80. letech za jeden z nejpopulárnějších policejních seriálů. T. J. Hooker. Když zalovíte v paměti, možná se vám vybaví úvodní scéna z… (více)

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama