Reklama

Reklama

Trojice půvabných a mimořádně schopných agentek Dylan, Alex a Natalie pracuje pro záhadného milionáře Charlese Townsenda, kterého ovšem nikdy neviděly. Kontakt s nimi udržuje pouze prostřednictvím telefonu a svérázného asistenta Bosleyho. Čeká je velká akce. Byl unesen milionář Eric Knox a s ním byl ukraden jeho převratný software, který umožňuje najít a sledovat každého, kdo používá telefon. Jeho asistentka Vivian Woodová podezírá jejich konkurenta Rogera Corwina, který se nedávno pokusil koupit Knoxovu společnost. Andílci proto soustředí pozornost právě na něj. Nejprve v čínském masážním salonu milionáře uspí, zkopírují jeho elektronický diář a získají odlitky jeho klíčů. Potom proniknou na jeho party, a zatímco Natalie flirtuje se sympatickým barmanem Petem, Dylan s Alex si všimnou zabijáka Hubeňoura, který se podílel na Knoxově únosu. Během pronásledování s ním svedou souboj v zadních uličkách a objeví místo, kde je ukryt Knox. Zbývá získat zpět jeho software. Andílci získají přístup k hlavnímu počítači v Corwinově podniku. Dylan se po akci sblíží s Knoxem, který jí vypráví o svém otci, který zemřel, když byl zrazen nejlepším přítelem. Hubeňour zavraždí Corwina, Vivian unese Bosleyho a trojice andílků se stane terčem vražedného útoku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (409)

JFL 

všechny recenze uživatele

Vědomý fluff, sebereflexivně nadsazený jiggle biják i rozverně objektivizovaná povrchnost. Nebo také prostě nehorázná zábava, která bere výchozí přednosti sedmdesátkového seriálu (koncept, nadsázka, outfity, jalové mise, špiónění i kupa známých tváří) a vytáčí je do rozjíveně nespoutané divoké jízdy vrcholu MTV éry, kde nezřízenost, absurdita a hyperstilizace drží plyn na podlaze zatímco logika, kauzalita a realističnost se svíjí s roubíky svázané v kufru. "Never send a man to do a woman's job." ()

anli 

všechny recenze uživatele

Filmů,natočených podle seriálu je poměrně dost.Tohle je další přírůstek do rodiny,který probouzí andělské hrdinky z původního seriálu ze sedmdesátých let minulého století,který,ač nebyl nic extra,stal se klasikou(zřejmě i kvůli třem hlavním hrdinkám).Režisér McG andílky vzkřísil a moderním způsobem je "mrsknul"na filmové plátno.Vznikla tak vlastně klasická akčně-dobrodružná komedie s drobnými mysteriózními prvky.Scénář neoplývá žádnými extra nápady,ale je celkem slušný a funkční.Režisér nevymýšlí nic extra a snaží se hlavně rozparádit andělské trio a to se mu opravdu daří,neboť Diaz-Barrymore-Liu jsou opravdu k sežrání.Skvěle jim také sekunduje Bill Murray a stejně tak záporáci, zejména Crispin Glover a Tim Curry,jsou vynikající a je radost se na ně dívat.Režisér si libuje v akci a tak je jí tu spousta.Občas jí prokládá svými oblíbenými zpomalovačkami a občas přidá nějaký ten vtip.Celé to drží pohromadě velmi dobře,až mě to místy překvapilo,neb je to točeno jako jeden dlouhý videoklip.Naštěstí tvůrci nepřepálili stopáž a nesnažili se nic extra vymýšlet,jen diváka zabavit a potěšit.No a to se zadařilo.Občas to sice se zpomalovačkami režisér trochu přehání a občas jen tak tak balancuje na hranici příjemného nadhledu a úsměvné a nerealistické akce,ale onu pomyslnou hranici nikdy nepřekročí a film tak nevyznivá příliš úměle nebo dokonce trapně.Možná by mohl trochu ubrat oné videoklipovosti a trochu přidat příběhu.Hodně filmu pomáhá výprava,kamera a hudba.A samozřejmě andílci.Takže celkově vzato jsem byl spokojen a tuhle andělskou jízdu jsem si opravdu užil.Dávám tedy 75% a v klidu si počkám na další andělskou jízdu. ()

Reklama

Tyler 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky jsou bez debat a neslevím z nich ani náhodou...Permanentní akce, vtipné momenty, výborný cit pro scény a neuvěřitelná energie sršící z ústředního tria zaručují, že jsem si tenhle film maximálně užil...Navíc, na všech hercích je vidět, že se při natáčení opravdu bavili a není divu, že se tenhle pocit přenesl i na mě. Btw Crispin Glover je výtečný, tak geniálního slizouna aby člověk pohledal - scéna, ve které dává Andílkům na frak podbarvená vypalovačkou "Smack My Bitch Up" od Prodigy nemá chybu...A co se týče Andílků - Drew Barrymore je bezva, Cameron Diaz se mi vážně líbila (což nebývá často), no a Lucy Liu - co říct? Její nástup na scénu mi vyrazil dech a její "kontrolorka" by mě bez váhání přiměla koupit bičík :)))...Sečteno a podtrženo - super! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tak jo, těch skoro 100 minut jsem se dobře bavil, ale víc než *** prostě dát nemůžu, to bych se sám před sebou musel stydět:) Tak strašlivě cool film, který si nehraje na nic víc než na efektní doprovod k chroupání popcornu, a který zřejmě sponzorovaly továrny na bryndáky, tu nebyl dlouho předtím ani potom. Jednotlivosti rozebírat nebudu, budu se věnovat tomu hlavnímu - Drew a Cameron jsou opravdu hezké, když se právě zadaří, ale pořád drží svoji (mně nevyhovující;)) fazónu. Bill Murray to šéfuje opravdu s přehledem, ale je to přece jenom vedlejší postava. Hm, koho jsem to vynechal? Jasně, Lucy Liu, na tu se lehko zapomíná...tohle byla urážka;) Právě Lucy je ten nejdokonalejší Andílek, a taky se tak chová. Nikdo nemůže pochybovat, že se zrodila skutečná bohyně, ale i kdyby předvedla se zbylými Andílky lesbickou scénu, na čtyři hvězdy to nedá:) PS: Na to, jakou nulu Sam Rockwell hraje, je nehorázně rulezní:) A abychom nezmínili hudbu, že ano...cool výběr, skoro jako má ve svých filmech Quentin Tarantino:) Jo a skladatelská hudba...Ed Shearmur nadechující se k famóznímu sólu v K-PAX...neuškodí, ale ani nic extra nepředvede. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Na druhé zhlédnutí naprosto skvělá zábava. Super sexy Cameron Diaz a Lucy Liu a snesitelná Drew Barrymore. Bil Murray exceluje Sam Rockwel taky dobrý, ale nejlepší je Crispin Glover, ten je FAKT GENIÁLNÍ. Líbily se mi ty občasný narážky na bondovky (hlavně co se týče výběru hudby a tim nemyslim Prodigy, Fatboye atd.) No prostě, když přežijete první zhlédnutí tak napodruhé se vám to bude extrémě líbit. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (28)

  • Žádná z hlavních hrdinek nepoužívá střelné zbraně, což prosadila jedna z hereček. Prý patří do rukou padouchů a ne andílků. (cariada)

Související novinky

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Charlieho andílci dostanou další šanci

Charlieho andílci dostanou další šanci

16.09.2015

Převážně komediální herečka Elizabeth Banks (Zack a Miri točí porno) se letos dala na režii. Její Ladíme 2 utržilo 285 milionů dolarů, takže se předpokládalo, že se u trojky nebude měnit dohled.… (více)

Další celovečerák podle seriálu

Další celovečerák podle seriálu

07.07.2009

U nás jsme jej nikdy kdovíjak neznali, ale „na západě“ platil v 80. letech za jeden z nejpopulárnějších policejních seriálů. T. J. Hooker. Když zalovíte v paměti, možná se vám vybaví úvodní scéna z… (více)

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama