Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 1

Recenze (421)

Phietros 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jako kluk, jsem i já sledoval Mili (Cholito) s kšiltovkou co opustí brány kláštera a dospělácký život začíná coby uklízečka, která se zamiluje do syna kde pracuje.. To však přinese řadu situací, hádek a rozbrojů, ale také pěkné chvíle.. Tehdy jsem tuhle argentínku naprosto baštil ! Takže i díky tomu a po shlédnutí většiny dílů dávám 3* :-) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Presne ako tu spomína užívateľka Marina111 k týmto postavám mám určitú nostalgiu, sú tiež z môjho detstva a bola to skôr taká zábavná telenovela, bola iná ako ostatné, mal som rád zvučku, najmä Natalia Oreiro bola celkom pekná a najmä, keď bola s futbalovou loptou dopadali na mňa chvíľky úžasu, lebo v tom čase som hrával futbal, zbožňoval ho, často sledoval, skrátka aj s kamarátmi ním žil. Síce komercia a veľa obsahových nezmyslov, ale ako tak to bolo fajn. Ako raz jeden užívateľ na tejto stránke k jednému filmu napísal - Nostalgia je sviňa. ()

Reklama

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář: Enrique Torres .. Po hezkém videoklipovém úvodu za doprovodu zpěvu celkem půvabné Natalie Oreiro následuje "děj". Záměrně v uvozovkách, protože co se obsahu týče, je větší radost dívat se z okna na ulici než na tuhle stupidní romanticko/dobrodružnou a trapně dramatickou tele(cí)novelu.. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Vďaka hlavnej úlohe v tomto argentínskom dvesto sedemdesiat dielnom televíznom seriály sa celosvetovo zviditeľnila urugvajská herečka a speváčka Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié de Mollo v Európe známa pod menom Natalia Oreiro. Mňa však ničím nenadchla. Natalia je speváčka, ktorej tvorba je na míle vzdialená môjmu hudobnému vkusu. A "Divoký anjel" je prostoduchá romantická telenovela s komediálnymi prvkami, ktorú považujem za odpad! ()

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Já si nemyslím, že to byla zas taková hrůza, z těch jihoamerických seriálků rozhodně patří k těm nadprůměrným a mě to bavilo... Klidně bych se na to podívala znova, je to taková oddychovka, která po nikom nechce žádné hluboké myšlenky, ani nemá žádné skryté poselství. Mě to bavilo a Natalia je krásná, takže plus * za ni... ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Od tohto roku mal každý seriál, v ktorom Natalia Oreiro stvárnila hlavnú rolu, ňou zaspievanú zvučku neskôr zostrihanú do formy videoklipu. Pieseň "Cambio dolor" bola jediná, ktorá sa ako oficiálny videoklip dostala aj do hitparád. (matthew.17)
  • Jméno Milagros (Natalia Oreiro) znamená v překladu zázrak. (fiLLthe3DD)
  • Seriálový kláštor bol v skutočnosti areál Inštitútu Carlosa Pellegriniho v meste Pilar. (krasomama)

Reklama

Reklama