Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robin využije pozvání svého snoubence, aby si od přemíry práce odpočinula na týdenní dovolené v tropech. Odletí do francouzské Polynésie a odtud malým, poněkud chatrným letadlem stárnoucího Quinna Harrise na ostrov Makatea. Po příjemném večeru, kdy ji Frank požádá o ruku, se však Robin ráno dozví, že musí pracovně na jeden den odletět na Tahiti. Nezbývá jí, než najmout Harrise, jediného dostupného pilota. Jeho letadlo se však dostane do bouře a po zásahu bleskem je nuceno nouzově přistát na neobydleném ostrově. Robin, která katastrofu nevnímala, protože si vzala silné prášky, se ráno s pilotem pohádá, když zjistí, že jsou na ostrově a bez možnosti spojení se světem. Zatímco Frank a pilotova milenka Angelika čekají na výsledky pátrací akce, dvojice se na ostrově hádá kvůli každé maličkosti. Druhý den zahlédnou u ostrova kotvit jachtu, když se k ní vydají v nafukovacím člunu, zjistí, že loď přepadli piráti. Stanou se svědky vraždy majitele jachty. Pokusí se pirátům uniknout, po velké honičce jsou chyceni. Přežijí jen díky duchaplné Robin, která pirátům namluví, že má na druhé straně ostrova jachtu plnou zlata. Cestou k neexistující lodi se dvojici podaří uprchnout. Nemají ale vyhráno, protože jsou stále uprostřed neobydleného ostrova a v patách mají krvelačné piráty. (TV Nova)

(více)

Recenze (365)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Jako parodie na romantické, akční, dobrodružné a komediální filmy, prosím. Ale já jsem se smál akorát hlouposti, jak filmaři tlačili na pilu, aby obsáhli všechny ty předepsané žánry. Krapet romantiky by se tam našel. Dobrodružství skončilo ve chvíli, kdy se objevili „akční“ piráti. Ale pobavilo mě, jak vyklidili pozice ala loupežníci z Mrazíka. Závěrečné shledání na letišti bylo zase jako přes kopírák z Osobního strážce. Ford dokáže zahrát i v takovéto slátanině a na Heche jsem si postupně zvykl. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě jedna z největších srdcovek ze všech filmů vůbec. Už jsem ho viděla několikrát a nikdy mě nezklame. Pokaždé u něho mám krásný mrazení v zádech. To se ani slovy nedá popsat. Sice jsem mu dala jen 85%, ale má pro mě zvláštní cenu. Musím samozřejmě vyzvihnout skvělé herecké výkony a dokonalou hudbu od Randyho. Takových filmů bohužel moc není ... ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Oddychová komedie, u které se příjemně pobavím po každém shlédnutí. Také jeden z mála filmů, který N@va opakuje v neměnném ročním intervalu, ale stále se na to nechá koukat. Harrison Ford jako starý mazák a Anne Heche jako baba, která se v průběhu filmu mění ze slepice na stále slibnější a více zamilovanější do Forda. Škoda, že se neobjevila ve vícero filmech. Talent na to určitě má. David Schwimmer mě příjemně překvapil hrající záletníka takového jak jsem na něj zvyklí z Přátel. Už jen to, že se příběh odehrává v Karibiku značí vtipnou, ale ničím vyjímečnou komedii určenou na příjemné strávení zimního večera. --- Můžeme ho tam dát. Ó ano můžeme ho přišít. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Natočit dobrodružný film s Harrisonem Fordem v hlavní roli a hezkou holkou po jeho boku tak, aby onoho dobrodružství bylo celkově asi na dvacet minut, Ford byl za nesympatického blba, a ta hezká holka byla otravná jak peklo, to chce talent. Tedy jistý druh talentu - takový druh, kterým jsem doufal Reitman fakt neoplývá... ale bohužel jsem se mýlil. A on si tady ve své filmografii vybral dost slabou chvilku. 5/10 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ne moc extra dobrodruzna komedie, kterou zachranuje vykon Harrisona Forda. Ne ze by hral nejak vyjimecne, ale jak je vecne z neceho otravenej nema chybu. Ke konci uz to je sice opruz, kdyz to zacne moc smrdet romantikou, ale vetsinu casu film neztraci temto a jsou ty i velice vtipne okamziky. A Ford mi tu trosku prisel jako takovej Indiana Jones v duchodu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (12)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 74,3 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 164,8 mil. (NIRO)
  • Quinn Harris (Harrison Ford) nosí hodinky značky Swiss Army Officer's 1884 a Omega Speedmaster Chronograph Day-Date. (dyfur)
  • Anne Heche (Robin Monroe) byla z projektu vyhozena poté, co se provalil její vztah s moderátorkou Ellen DeGeneres. Studio se bálo, že by její sexuální orientace mohla uškodit její roli v romantickém filmu. Harrison Ford (Quinn Harris) ale využil svého vlivu, aby herečku získal zpátky. (newpage)

Související novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (více)

Reklama

Reklama