Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Velice svěží a netradiční romantická komedie, která těží z obrovské herecké souhry hlavních protagonistů. Gibson pomocí svých výrazových prostředků zvládne tradičně snad úplně všechno, zato Huntová je k nepoznání. Sympatický, precizně zvládnutý Gibsonův protiklad unese s přehledem větší komickou tíhu než její partner a kolikrát ve scénách s ním dokonce jasně dominuje! Jen tak dál... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ktorý chlap by nechcel toto aspoň na hodinu zažiť? Pre mňa jedna z najlepších romantických komédií v dejinách filmu. Mimoriadne vtipná, tak správne romantická a k tomu sa pridali excelentné herecké výkony. Gibson a Hunt to je neskutočná záruka kvality, Tomei ako bočná rola je tiež výborná. Jediná mi vadila Gibsonova dcéra, ktorá vyzerala otrasne, ale tento nedostatok odpúšťam. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento film sa mi celkom páčil, nielen vďaka skvelým hereckým výkonom ale aj vďaka úžasnej hudbe. Pri filme som sa skvele pobavil nad reakciami mužov a nad "čítaním" myšlienok. Po zhliadnutí filmu som zaváhal, či by som vôbec chcel vedieť, čo si práve v túto chvíľu myslia ženy. Super nápad, ktorý bol dobre využitý. Z celkom zaujímavého námetu nedokázali vyťažiť maximum. Mel Gibson vie aj iné, než vážne role. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce! Kdo by tohle nechtěl alespoň na chvíli zažít? - Já se přiznávám, že chtěl :) Originální nápad, dobře provedený, Mel Gibson hraje velmi potěšujícím způsobem, hudba ve filmu je též dobrá, tudíž dávám 4* a rád si někdy příběh Nicka Marshalla zopakuji. Chyby: 1) Ve scéně, v níž Nick volá Darcy domů, mluví do záznamníku. Darcy je právě ve vaně a jelikož nechce poslouchat, co jí říká, sesune se pod vodu. Následuje záběr na Nicka a posléze opět na Darcy, která je již nad hladinou, ale má suché vlasy! 2) Když si Nick zkouší silonky, tak jsou pokaždé jinak roztrhané. 3) Ve scéně, ve které Nick zvoní na přítelkyni, vidíme v jenom záběru 4 tlačítka, v dalším jen 2. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Josh Goldsmith, Cathy Yuspa .. Aspoň na chvíli vědět na co ženy doopravdy myslí a po čem/kom tajně touží ... hmm, slastné to pomyšlení! Ale zpět k filmu - příjemně jsem se pobavil, herecké výkony i formální stránka je na úrovni a Vás doufám snímek potěší stejně. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 182,8 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 374,1 mil. (NIRO)
  • Zástupci firmy Nike ve filmu nejsou herci, ale skuteční zaměstnanci firmy z oddělení propagace. (washek)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama