Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (454)

Filmpub.cz (Petr Čihula)

"Režisér Danny Leiner natočil před Zahulíme, uvidíme kromě asi dvacítky seriálů také celovečerní snímek Hele vole, kde mám káru?. Jestliže se vám přes obecné odsouzení podařilo proniknout pod jeho slupku a zjistili jste, že tenhle styl humoru (tedy úplná magořina, ale promyšlená magořina) vám sedne,…"

Filmweb.cz (Kateřina Grosmanová)

"Zahulíme, uvidíme nepatří k oněm stupidním a nevtipným komediím, kvůli nimž je teenagerským žánrem tolik opovrhováno, zároveň však ze svého potenciálu nevytěžila ani zdaleka tolik, kolik se nabízelo. Vznikl tak film, který jednou celkem slušně pobaví, ale vracet se už k němu nebudete. Přitom měl…" více

Kinema.sk (Michal Korec)

"Pri sledovaní Harolda a Kumara ma napadla skutočnosť, že asi pred dvadsiatimi piatimi rokmi fičali filmy z rúk scenáristov menom Cheech a Chong. Neuveriteľné "stonerské" komédie, ktorým nechýbal ostrovtip a toľko potrebná situačná komika dodávajúca ich prvej komédii Up in the Smoke poriadny dym…" více

Premiere.cz (Ivan Peška)

"'Rasově' podbarvené gagy patří k těm nejlepším, ale ani další - zejména ty skoro psychedelické - nejsou k zahození, k čemuž přispívá i fakt, že Harold a Kumar coby typicky protikladná komická dvojice opravdu fungují. Co dílku ­režiséra Dannyho Leinera (Hele vole, kde mám káru?) vytknout? Snad jen…" více

Recenzie.org (Ivan Kučera)

"Neviem, či je POFAJČÍME, UVIDÍME film o extrémistoch (a o tom, akí v skutočnosti citliví sú), životnej láske alebo je to reklama reštauráciám White Castle. Zato viem, že od prvého pozretia som si ho takmer zamiloval. Vždy, keď ho vidím, obklopí ma príjemná atmosféra. A ako hovorí Roger Ebert – na…" více

Tiscali.cz (Stanislav Buzek)

"Bláznivá komedie pro mladé diváky kráčí ve stopách obdobných filmů, jejichž výroba a konzumace se svým stylem shoduje s výrobou a konzumací hamburgerů. Diváky, kterým je určena, pobaví, ostatní se s tímto filmem nejspíš nestřetnou. Úroveň gagů v Zahulíme, uvidíme je kolísavá, herecké výkony svěží,…"

Volny.cz

"Po filmu Bílá vdova (Nigel Cole), který k marihuaně přistupovala trochu jinak, více posvátněji, v Zahulíme, uvidíme je to pouze takový zkrášlující doplněk. Diváka pobaví spousta vtípků a scének, hudba Davida Kitaye určuje tempo filmu. Jak se ve filmu říká: "get high, get stoned" "

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama