Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace

  • USA Starship Troopers 2: Hero of the Federation (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší jednotka Federace se střetává s hordou nepřátelských brouků. Ale tentokrát na ni brouci čekají. Malá skupina vojáků, odříznutá na odlehlé základně od nejbližších posil, bojuje s daleko chytřejším a prohnanějším nepřítelem. Pokud stojí alespoň o malou naději, musí spojit své síly s nechvalně proslulým zrádcem Federace. V sázce nejsou pouze jejich životy, jde o záchranu celé lidské rasy. Jestli chtějí přežít, musí být rychlejší než brouci! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Tak blbě vypadají pokračování dobrého prvního dílu, když se natáčení svěří neschopnému režisérovy s katastrofickým scénářem. Při prvních minutách jsem nemohl věřit svým očím a hlásal jsem: „to snad už není možné“. Špatné herecké obsazení, dialogy které snad psalo malé děcko a akční záběry, které mě spíše rozesmály. Když to celkově shrnu, tak bych film po první hodině hodnotil odpadem, ale našlo se zde pár momentů, který tento počin zachraňují(hlavně mírně povedené efekty, které na televizní film vypadají dobře). Hodnotím 1 hvězdičkou, ale nechybělo málo, a dal bych odpad!... ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Toto se snad ani neda nazyvat pokracovani. Mozna jenom volne volne pokracovani. Klasicka vyvrazdovacka akorat vrah neni clovek ale brouk. Tak uz vim kam zmizel Nathan z Eureky (i kdyz byla natocena pozdeji). no celou dobu premyslim kdo je horsi jestli Alien a nebo Arachnid. Takze 1 a 1/2* za to ze to je sci-fi a hral tam Ed Quinn a 1* za film. ()

Reklama

Sawy odpad!

všechny recenze uživatele

Ono to má pokračování?To bylo první,co mě napadlo,když jsem v půjčovně uviděl tenhle filmík.Bez mučení se přiznám,že Verhoevenovu Hvězdnou pěchotu miluju.Tak jsem to zkusil.Blbej nápad.Kouzlo původního filmu bylo v tom parádním nadhledu a satiře.Kam se to sakra všechno podělo?!Je mi jedno,že to mělo mizernej rozpočet a šlo to rovnou na DVD.Aspoň něco kromě brouků to s jedničkou mít společnýho mohlo!Ale ne.Tohle je prostě blbost toho nejvyššího kalibru,nuda a ještě ke všemu se to bere vážně!No potěš!5 % ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Slušná video béčková záležitosť. Drží sa pravidiel žánru a robí málo chýb. V podstate ide akoby o rozvinutie boja o základňu z jednotky. Ak akceptujete fakt, že ide o štúdiovú lacnú záležitosť, oceníte aj triky a efekty. Niktoté zábery mohli byť krajiše, film má však fajn záver, ktorý efektne zhadzuje (nielen) americkú vojnovú mentalitu... Som Riddickovým fanúšikom, ale niekedy je fakt sranda, ako porovnateľné béčka dokážu rôzne osloviť publikum... ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

I Verhoeven natočil podle Heinleinovy předlohy film, který toho s knihou nemá mnoho, ovšem drsňácká atmosféra ve které hoši z mobilní pěchoty žijí je podle mne přítomna v obou dílech. Tento film je již jen urážkou jména Starship Troopers (a je jedno jestli zrovna myslím knihu nebo film), protože atmosféru nemá žánou a vše je zpřeházené. Po technické stránce je "dvojka" na úrovni venezuelských telenovel - jediný lepší trikový záběr je ukradený z šest let staré "jedničky", jinak je to děs a hrůza, například ta robotická protéza ruky - to je snad špatný vtip. P.S: Myslím že v Heinleinově ani Verhoevenově světě by vojáka, který ztratil nůž, bičování nečekalo... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (18)

  • Kobe (Brian Tee) byl v původním scénáři Indián jménem Haji. Na popud produkujícího studia Sony museli tvůrci změnit etnický původ postavy, aby zaujali asijské obecenstvo. (HellFire)
  • Generál mluví přes rádio s postavou Carmen Ibanez, kterou v předchozím díle ztvárnila Denise Richards. (HellFire)
  • Mraky se vytvářely mimo jiné s pomocí toaletního papíru. (ČSFD)

Reklama

Reklama