Reklama

Reklama

Hříšný tanec 2

  • USA Dirty Dancing: Havana Nights (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mladá Katey přijede s rodiči na Kubu, netuší, že zde objeví nejen vášeň pro tanec, ale i velkou lásku. Osudovým se jí stane setkání se sympatickým číšníkem Javierem. Mladý pár se spolu tajně schází v nočním klubu a trénuje na prestižní soutěž v tanci... Píše se rok 1958 a na Kubě vrcholí revoluce proti prezidentu Batistovi. Na Kubu přijíždí Bert Miller se svou ženou Jeannie a dvěma dcerami Susie a Katey. Katey se pomalu rozkoukává a podaří se jí nechtěně strčit do číšníka Javiera s tácem plným pití, který je za vylití potrestán. Druhý den ujede Katey autobus a Katey musí ze školy pěšky, což není zrovna bezpečné. Naštěstí Katey potká Javiera, který jí nabídne doprovod a Katey se dozvídá i o životě obyčejných lidí. Katey je pozvána Jamesem Phelpsem do tanečního klubu, ale od Javiera se dozví o tanečním klubu La Rosa Negra, kam chodí tančit Kubánci a s Jamesem tento klub navštíví. Když z klubu odjíždějí, James si na Katey dovoluje a Katey se vrátí do klubu. Javier doprovodí Katey k hotelu, ale druhý den dostane v práci výpověď, protože zaměstnanci se nesmí s klienty stýkat a v hotelu se dozvěděli o jeho noční procházce s Katey. Katey chce Javierovi pomoci a jde za ním, aby mu navrhla účast v taneční soutěži, kde vítěz získá pět tisíc dolarů. Javier je nejprve skeptický, ale nakonec začnou s Katey trénovat. Katey se před rodiči vymlouvá na Jamese, kterého donutila, aby ji kryl. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Roman Albach 

všechny recenze uživatele

Název filmu Dirty Dancing určitě pomohl návštěvnosti, ale taky ublížil hodnocení na čsfd :-) Jednička je dneska už prostě kultovní film, takže jakékoli srovnávání nemůže pro jiný snímek dopadnout moc dobře. Mně tento film mile překvapil. Čekal jsem slátaninu, za to jsem viděl celkem reálnej příběh z konce 50. let na Kubě, kdy mladá americká dívka vzplane láskou k místnímu číšníkovi. Ocenil jsem zobrazení atmosféry Kuby v době revoluce, kdy se američtí tvůrci vyvarovali toho, aby Batistu ukázali jako oblíbenýho prezidenta. To on vážně nebyl. V hloupém romantickém filmu by ti dva vyhráli soutěž a společně odjeli do USA pryč z Kuby, kde moc uchvátil zlý Castro. V tomto filmu ti dva soutěž nevyhráli a odjet musela ona mladá americká dívka, zatímco její milý Kubánec Xavier zůstává na Kubě, protože věří revoluci. Já jsem tento závěr filmu ocenil. A taky jsem ocenil skvělý latinsko-americký rytmy, který celej film provázejí. Na 4 hvězdičky to asi není, ale když vidím ty ostatní příliš nízký hodnocení, tak musím takto. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle rozhodně nemůže být pokračování solidní jedničky. Jako neříkám, že jsem byl z předchozího filmu unešen, ale mělo to aspon slušnou úrovň. Zato tohleto je úplně k ničemu. Brak jak vyšitý! Jediný, ale opravdu nepatrný světlý bod tohoto skvostu je herec Patrick Swayze, který měl v jedničce hlavní roli - zde má vedlejší, ale přesto potěší. To je vše. Nic v tomto filmu nefunguje. Divná dvojice, divné písně a tance hlavně. Proto hodnotím jen na 3% = odpad! ()

Reklama

borsalino odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože nejsem velkým fandou těchto filmů, tak musím uznat, že Hříšný tanec I. má něco do sebe. Ovšem II. je mimořádná slátanina, ten mládenec v hlavní roli, který vypadá jako patnáctiletý teenager, polovinu filmu trousí samá životní moudra, druhou polovinu se usmívá jako debílek. Ona americká slípka, trochu naivní, trochu zasněná a trochu pitomá. Děj rozkošně přešlapoval na místě a když už se nějaká etapa blížila vyústit do nějakého závěru, tak najednou pointa jako na potvoru zmizí a zase koukáte jako v Jiříkově vidění, kam se děj vypařil. Po pátém vypaření jsem se od snímku začal také postupně vypařovat a myslím, že jsem si zachoval nejen dobrý vkus, ale také zdravý rozum. Jedním slovem - PEKLO! ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Přestaňte už dělat k romantickým filmům pokračování, prosím. Válka může pokračovat, gangsteři se mohou nadále střílet, komici mohou nadále bavit, detektivové vyšetřovat apod. Pokud ale máme film o lásce, nedělejte k němu kopii, proboha. Nebo počkat, mám nápad! Natočíme Titanic 2, oh yeah! Všechno bude úplně stejné, jen vyměníme herce a trochu pozměníme zápletku (ale tu loď potopíme, to jako zas jo...). Akorát na konci se nějaký promrzlý Leův (Jackův) následovník neutopí ani neumrzne, ale vyplave zpátky nahoru a zakřičí "Lucy, lásko, byl jsem chytat ryby! Vstávej, ku*va, už jedou čluny!" a Lucy odpoví "Marku, vždyť já nařídila budíka, tak co plašíš?", načež se Mark začervená a přizná "Jsem to ale moula, viď že jo?" Následuje vycházející slunce a pohled na racky chechtavé (pro efekt). THE END! Rozpočet: 500.000$, tržby: kdo ví? Kvalita: mizerná. Ale hlavně, romantika prostě nejde kopírovat. Čus. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Jedno velké plus je určitě to, že film nemá stejnou dějovou linii jako jednička, jak to spousta ostatních dvojek dělá. Tvůrcům se povedlo namixovat zde skvělé písničky (tento soundtrack je jeden z mých nejoblíbenějších) a herci taky dost dobře odtančili své role, takže rozhodně celkově vydařený snímek. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Diego Luna (Javier), který se naučil tančit za šest týdnů, přiznal, že normálně nejlépe tančí, když má v sobě několik piv. (Bauer)
  • Inspirací tvůrcům filmu byl skutečný příběh choreografky a producentky JoAnn Jansen. Ta se v roce 1958 coby teenagerka přestěhovala s rodiči z amerického města St. Louis do Havany a postupně poznávala svět golfových večírků a luxusních nočních podniků. Našla si kubánského přítele, který ji seznámil s místní kulturou. Zážitky z Kuby ovlivnily JoAnn na celý život - stala se choreografkou a v New Yorku vedla vlastní taneční skupinu. (HappySmile)
  • Ani Romola Garai (Katey) ani Diego Luna (Javier) neměli před natáčením žádný profesionální taneční výcvik ani zkušenosti. Deset týdnů před začátkem natáčení odjeli do Portorika a tam denně trénovali osm hodin s producentkou JoAnn Fregalette Jansen a čtyřmi dalšími tanečníky a choreografy. (Bauer)

Reklama

Reklama