Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Recenze (275)

ajuska 

všechny recenze uživatele

Jenom výjimečně vybídne stupňující se souboj dvou žen k pousmání, po většinu času však bohužel nebezpečně balancuje na hranici nudy a trapnosti. A konec? No, čekala jsem něco amerického a limonádovitého, ale že až tak... ()

lamps 

všechny recenze uživatele

I přes přítomnost krásné Lopez se bohužel nedá mluvit ani o oddechové, ničím urážející guilty pleasure. Tohle je spíše uječená a ve své naivitě nesympatická guilty stupid comedy, kterou kromě několika úsměvných momentů zdobí opravdu jen přirozená krása hlavní herečky. Nemluvě pak o její vtipné snaze o seriózní herectví... 45% ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Asi něco přesně takového jsem čekal. Nepříliš vtipná komedie, kde musí člověk téměř se slzami v očích sledovat ponižující se Fondovou. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, že se do této nepovedené komedie nechala uvrtat nikdy neselhávající herečka Jane Fonda. Bylo mně za ní trapně, když zde podstupovala režisérova přání mít rozcuchaný účes anebo se různě pitvořit. Tahle role byla až taková nedůstojná a ona to ustála. O to víc pak vedle ní vynikl jasný neherecký výkon Jennnifer Lopez, která tady působila příšerně nesympaticky. Pár vtipů se povedlo, ale jinak není co chválit. Většinou trapné a nudné. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Průměrná tuctová komedie, na kterou se dá ale v klidu podívat a občas se i zasmát. Takových se ale ročně točí desítky a tahle v ničem nevybočuje z řady. ()

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

JLO oskliva k zakousnuti, smutny pohled na exBarbarellu Jane Fonda, varovani vsem cestujicim se Student Agency - pri velke porci smuly vam behem cesty muzou pustit tenhle film! ()

predators 

všechny recenze uživatele

V neděli dopoledne je občas problém z těch 20-ti (k)análů vybrat ten, na kterém dávají něco slušného. Dnes tomu tak bylo a už už se pomalu začínám bát své nastávající... 50% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jde o dost zdlouhavý souboj Jennifer Lopez vs. Jane Fonda, který překvapí leda naprosto slaboduchým koncem. Jane Fonda se po patnácti letech vrátila před filmovou kameru. Proč si k tomu ale vybrala jednu z nejpitomějších komedií? ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Mě kupodivu tento film pobavil. Smála jsem se dost často, a ne ani tak předvídatelným situacím, jako komediálnímu talentu Jane Fondové. Škoda, že tuto herečku nevídáme na plátně více - a mimochodem, vypadá stále skvěle. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Vůbec né tak špatný, jak to tady vypadá. Prostě fajn oddychovka s krásnou J.LO a egoistickou Jane Fonda. 60% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Trochu romantiky, trochu komédie, trochu Fondovej a trochu Lopez. A keď si počas filmu trochu pospíte, o nič neprídete. A keď si počas filmu nepospíte, nudiť sa nebudete. No... možno trochu... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Viděno ve Student Agency cestou do Brna... Začátek mě příjemně překvapil, šlapalo to, mělo to fóry a moc se mi to líbilo. Ale pak už asi autoři nevěděli, co dál, tak tam narvali spoustu blbostí a zhruba od půlky je to úplně jiný film o něčem úplně jiném, a až závěr dá na chvíli vzpomenout dobrého začátku. ()

Ivoshek odpad!

všechny recenze uživatele

Zkušený divák, a to já jsem, dobře ví, že když má film označení "romantická komedie" a je v tom Jennifer Lopezová, bude to strašná blbost. A ano, je to strašná blbost, trapná a špatně zahraná. Zvlášť za pani Lopezovou mi bylo ouplně stydno. Jako rozumnou alternativu k tomuhle filmu doporučuju třeba koukání do zdi nebo Eduardovo Neváhej a toč. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Zvláště scéna setkání Jane Fondy se svou matkou stojí za to. Jinak průměrná romantická zhovadilost, bez špetky hereckého talentu Jennifer Lopez. ()

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama