Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je sice pravda, že si francouzské Taxi už zas až tolik nepamatuji (stejně jako jeho pokračování, protože jsem to viděl jednou a už kdysi dávno/ což musím co nejrychleji napravit), ale tohle americké bylo teda kýč. Nejen že mi byla hlavní hrdinka strašně nesympatická, ale celkově ten příběh nepobral moc originality a už vůbec ne vtipnosti. Jediné na co se dalo dívat, byla kočička Gisele Bündchen… ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +občas vtipné, solidní hudba –toporní a necharismatičtí herci, obyčejná zápletka, trapné hlášky a scény, dabing/// Očekával jsem americkou verzi Taxi s pohlednou řidičkou taxíku. Obálka tedy celkem klame :-( No bylo to strašný. Původním snímkům tady tento nesahá ani po kotníky, nehledě na to, že ve filmařině se vyskytuje takové množství chyb, že to až hezký není. A pochybuji o tom, že to byl úmysl. Když pominu to, že jsem často odvracel oči v sloup, tak jsem se občas i bavil, ale spíše nad demencí herců, scénáře…jestli to tak je v pořádku posuďte sami./// Celkem 41%/// ()

Reklama

maty39 

všechny recenze uživatele

Neskutečná komedie. Začíná tím, jak cyklista provádí neskutečné věci na svém kole v ulicích NY. Pak zastaví. Střih. A cyklista je dvakrát tak široký, sundavá přilbu a ona to Queen Latifah. Pak přijde její šéf a dá jí jako dárek pochromované turbo do jejího taxi. O pár scén dále vidíme, jak Queen Latifah v noční košili otvírá kapotu taxiku s kompresorem v ruce a hodlá ho montovat do svého auta. Přestal jsem se smát až hodinu po titulkách. To je fakt moc. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Francúzi v roku 1998 natočili komédiu o taxikárovi, ktorý jazdí na vytunenom aute a pomáha svojmu kamarátovi policajtovi bojovať proti zločinu. Bolo to celkom zábavné. Američania to o šesť rokov prehnali cez kopírak a poriadne to všetko dojebali. Paríž sa zamenil za New York. Namiesto Peugeota dali Forda. A svojsky charizmatického Francúza alžírskeho pôvodu nahradila hnusná tučná afroamerická megera, ktorú stvárnila gambatá prasnica Queen Latifah. Amíci z toho spravili idiotský odpad! ()

giovanni3 odpad!

všechny recenze uživatele

No to byla síla... Vidím název Taxi a hle netrefil jsme oblíbený film Taxi, ale jakousi napodobeninu filmu, který mám rád to je hned tak 1* dolů... Queen Latifah v hlavní roli? Tak tu fakt nemám rád a to ze všech úhlů pohledu, hereckosti všeho to je zas minimálně 1* dolů.. Scénář naprosto ,,famózní,, tudíž minimálně 2* dolů + klasické vyznání lásky na obrazovce a propojenost s NASCAR.. Jimmy Fallon taky trapas... a hlavní zlo představí tlupa holek.. Místo skvělého Peugot 406 nastoupí obludný hnusně upravený americký Ford... Utrpení ODPAD! .. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Při promítání závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (Zix.)
  • Ingrid Vandebosch, jedna z lupičiek, je vydatá za Jeffa Gordona, ktorý mal vo filme malé cameo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama