Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Gemini 

všechny recenze uživatele

K uzoufání špatná takřka doslovná napodobenina oddechového nářezu z dílny Luca Bessona. Fordy jsou prostě nedůstojná auta (až na Focus RS a GT40) a nápad obsadit na pozici famózního Samyho Naceriho poněkud mladší a po všech stránkách slabší verzi Arethy Franklin... o tragédkovi Jimmy Fallonovi radši ani nemluvit. Tohle je prostě strašný zločin, který může slavit úspěch snad jedině za bohužel příliš malým a mělkým oceánem. Co ze mě zbude, až někoho napadne udělat remake Lady Vengeance, to si odmítám byť jen představit;) I hudba v americké verzi Taxi stojí za... podstatně méně než u French Fries, a tak jedinou skutečně kladnou hodnotou tohohle filmu je snad jen pomazlení hodná Gisele;) Jen a pouze ona zvedá akcie tohohle filmu, který je jinak naprosto zbytečný a zaslouží 40%. ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Bolo zábavné sledovať, ako celé osadenstvo taxíka alebo iných áut, ktoré sa pohybujú rýchlo, sedí v štúdiu a okolo nich beží "plátno" alebo ak chcete, tak "pozadie" A naozaj komický bol začiatok, v ktorom profesionál na bicykli, k tomu aj viditeľne chudší, predvádza neuveriteľné kúsky a vzápätí sa z neho vykľuje žena plnších tvarov :) ()

Reklama

ninho 

všechny recenze uživatele

Kdybych dřív neviděl originál, možná bych přidal 3*. Zatímco u původního filmu jsem se příjemně pobavil, tak tady jsem se jenom párkrát uchechtl. Hlavně se mi tolik nelíbila ústřední dvojice(až na pár světlých momentů), na které vlastně celý film stojí. Příjemným zpestřením u tohoto filmu jsou ale určitě bankovní lupičky. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Čtu obsah a tam píšou Queen Latifan je sexy taxikářka!!! Tak to je pěkná blbost, ale Jennifer Esposito a Gisele Bundchen jsou opravdu moc sexy. V polovině filmu jsem začal psát o reklamě komentář a zatim to vypadalo na 3 hvězdy, jenomže po reklamě přišla scénka jak Jimmy Fallon zpívá v autě a já takový trapný scény nesnášim a proto padá mé hodnocení na 2. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +občas vtipné, solidní hudba –toporní a necharismatičtí herci, obyčejná zápletka, trapné hlášky a scény, dabing/// Očekával jsem americkou verzi Taxi s pohlednou řidičkou taxíku. Obálka tedy celkem klame :-( No bylo to strašný. Původním snímkům tady tento nesahá ani po kotníky, nehledě na to, že ve filmařině se vyskytuje takové množství chyb, že to až hezký není. A pochybuji o tom, že to byl úmysl. Když pominu to, že jsem často odvracel oči v sloup, tak jsem se občas i bavil, ale spíše nad demencí herců, scénáře…jestli to tak je v pořádku posuďte sami./// Celkem 41%/// ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Při promítání závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (Zix.)
  • Ingrid Vandebosch, jedna z lupičiek, je vydatá za Jeffa Gordona, ktorý mal vo filme malé cameo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno