Reklama

Reklama

Eliška a Damián

(seriál)
Česko, 2023, 12 h 28 min (Minutáž: 58–66 min)

Hrají:

Emma Smetana, Robert Urban, Hana Drozdová, Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hlavní postava Eliška žije v současnosti, ale Damián pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a potkává Elišku, která mu není lhostejná. A jak už to v pohádkách bývá, jejich cesta k lásce nebude jednoduchá. Oba se budou muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou a Eliška se zase musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele SZYslak k tomuto seriálu (3)

Epizoda 2 (2023) (E02) 

Scénář Lenka Hornová. Reputaci a skóre by možná vylepšilo angažování Markéty Mayerové a Slávka Boury. Just sayin’... ()

Epizoda 3 (2023) (E03) 

Scénář Lenka Hornová. Reputaci a skóre by možná vylepšilo angažování Markéty Mayerové a Slávka Boury - podle vzoru lidské stonožky. Just sayin’... Edit: Paní Dana Fyflová na nové vubi, Bobišek... Babka naše (84) říkala, že dávají dva díly za sebou, aby to rychleji skončilo. Emmu Smetanaovou bych XXX :-* Ani náš James Bond to nespasil. Chí Chí Chí 😁🤦‍♂️P.S. Super kulisy, to je Dubrovník, ne? ()

Epizoda 4 (2023) (E04) 

Takže, už to začalo, nějaký Kaufland reklam na začátek, dobře trefená cílovka. Eliška se připravuje na casting gauči, babka si vcucla vyhřezlou dělohu do vysavače, přiběhl týpek z Ulice, co vypadá trochu jako Dexter. Skončil casting, Emma si utírá smetanu z obličeje a začíná vymýšlet rakytníkovou kampaň pro OnlyFans, Damián má amnézii a chová se zmateně. Dana Fyflová říká, že je to součástí jeho teraPyje. Ale teď pozor, Emma smetana aka ELiška se chce vykašlat na socky (řečeno doslova), souhlasím s ní všemi deseti (pozn. redakce). Vše mlčky pozoruje Michaela Kuklová. Babička kuje železo a chce sbalit Damiána. Michalka Kuklová šla na pivo do hospody a zve někoho na konkurz do salonu Playgirls. Hostinský chce schovat porci i pro Jolandu, že se má prý stavit. A jéje, to sem se bála. Šok dne, objevil se Mylan Šandlejr a k tomu, bobišek, vede nějaké teplé řeči s přáteli z kláštera sodomitů a nastavuje jim biskupa. Babka hraje svlíkací šachy s Damiánem. Eliška to přehnala s fetem a Damik ji odnáší do postýlky (záwist jak cyp). Marta Jandová, to nééééééééééééééééééé, fujtajbl. Levák Bob v ženském provedení - Anežka Rusovofovová. Furt to skáče z minulosti do budoucnosti. Děcka, já tomu nerozumím :-( Elišce se stýská po koprovce a odchází čekat na panská WC do kabinky. Michalka stále v hospodě, už nepije pivo, ale klopí panáky. Kam se hrabe Dáda. Babka po nevydařené partii šachu balí Damiána na LEČO. Šandlejr si hraje s kamením. Došly mi drogy, pokračování příště :-/ P.S. Jiří X Doležal se předávkoval rakytníkovou pomazánkou. ()

Reklama

Reklama