Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (319)

shyster 

všechny recenze uživatele

Námět filmu mě opravdu nadchl, samotný film už moc ne. Adam Sandler se svoji zkřivenou hubou je slušný, ale absence většího množsvtí vtipů už tak moc ne. A ještě ty díry ve scénaři - aby satani a ďáblové byli takhle hodní? ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Těžká ujetina, kdy jsm mnohdy nevěřícně kroutil lavou, co všechno tvůrci smontují dohromady, ale proč né. Spojit peklo nebe vše to propojit a do toho blbnout na zemi. Nejvíc mě asi dotal na konci Ozzy s netopýrem to jsem myslel že se po... Pro někoho je humor trapný , pro mě poměrně dobře trhlý a ironický a pěkně černý. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch povedenějších komedií, u které se vážně hodně zasmějete. Je to místy trochu trapné, ale některé hlášky a scény jsou vážně dobré. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

668. hodnocený film: No, mohlo to dopadnout mnohem, mnohem hůře a dá se říct, že mě tenhle film mile překvapil. Je to snad už ta samá písnička, ale Adam Sandler je sice fajn komediální herec, ale chtělo by to se vymanit ze zaškatulkování se do béčkových komedií. Chtělo by to opravdu pořádnou roli, aby se skutečně projevil. Jinak toho Tarantina jsem tam fakt nikde neviděl, ale Ozzy, to bylo velký překvápko. 3* jsou adekvátním ohodnocením. 3* ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

14.4. 2010 - ty miluješ herectví, já miluju chcaní. Ta akce s papežem asi nejlepší z první dvacetiminutovky. Jinak Nicky malým myšlením, ale velký svými činy. Wau, ať je takovýhleh komedií více. Smích celkem často, ale s přibývajícími dny, co jsem tento film trošku moje hodnocení přehodnocuji na tři hvězdy. Jsou lepší komedie a neříkejte mi že né. ()

Radush odpad!

všechny recenze uživatele

To se stane opravdu málokdy, abych film nedokoukala do konce, ale u tohohle jsem nevydržela sedět ani deset minut. Někomu film může připadat vtipný, ale já mám určitě jiný smysl pro humor. Kvůli tomuhle odpadu! se na Sandlera jen tak znova nepodívám. Prostě individuální záležitost vkusu.. a já jsem znechucena. ()

ic 

všechny recenze uživatele

Hodně extra komedia a dost jsem se zasmál. Normálně bych dal jen 3*, ale to, že tento snímek vlastním je pro něj veliké plus :-) BTW to je prej Fantasy / Komedie / Horor, tak to jsem snad ještě neslyšl. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Každý národ si potřebuje potvrzovat svou identitu. Takže nebe i peklo žije americkým konzumním stylem - a není to nadsázka. Bohužel a takový potenciál... ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Zde dostává slovo "kultovní" nový rozměr. NIKDY jsem se u filmu tak nenasmál a i po tolika letech od prvního shlédnutí na něj rád vzpomínám. Samozřejmě musíte odhodit předsudky, film nemá žádnou hodnotu a slouží čistě pro pobavení. Nechci nikomu vnucovat svůj názor, ale mrzí mně, že kritika Satana Juniora tak pohřbila, nebyla by snad nuda, kdyby byl každý film další Shawshank, nebo jiný z "TOP filmů"? Chcete vidět jaký trest by dostal Hitler od Satana? Tarantina v roli slepého kněze, Ozzy Osbourna pojídajícího netopíra, nebo Harvey Keitela v roli Satana? Pochybuji, že se vám to v nějakém jiném filmu podaří. 100% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Komedie plná zajímavých herců je především ukázkou "debilního" Sandlerova pojetí ujetého třetího syna Satana, který musí na Zemi, aby přivedl zpět své "podařené" bratry a tak zachránil svého tatínka. Při svém snažení narazí na zajímavé postavičky včetně své matky, anděla. Bizardní - to ano, úsměvné - místy, zajímavé - nikterak. Stará klasika od Sandlera včetně blití a sprostých nadávek. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Je možné, že se příběh o nepovedeném Satanově synkovi bude dětem líbit, ale jinak je to dementní až na půdu a já jsem to dokoukal jen s vypětím sil. 45% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Komedie, která vyniká hlavně velkým množstvím nepovedenejch digitálních triků, prostoduchou zábavou a je vidět, že tenkrát Sandler vsadil hlavně na né moc inteligentní humor. Né že by ho zahrál špatně - jeho křivohubej zhrbenej ňouma má něco do sebe a tak nějak se mi zařadil mezi neopakovatelné postavy filmu. Taky několik hodně dobrejch fórků tam najdeme, ale bohužel taky hodně těch špatnejch. Čuměl jsem na silné herecké obsazení a řikal jsem si, jak je možny, že se nechali ukecat do takové blbosti. Hlavně Quentin Tarantino, kterymu ještě navíc češi naordinovali uplně idiotskej dabing, v roli jakyhosi slepyho kněze, kterej taky není vtipnej. Prostě je to míň komedie, než by člověk čekal... ()

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama