Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (213)

Lima 

všechny recenze uživatele

Když si člověk uvědomí, že Netflix zrušil 3.sezónu Mindhuntera, protože byl pro ní moc drahý a potom násobně zafinancuje tuhle srágoru, která vypadá, jako by jí napsala retardovaná A.I., tak je mi fakt smutno. Jediný důvod, proč nedám odpad, je skutečnost, že borci od VFX si fakt mákli a je to vidět, ale jinak bych poprosil pana Snydera, ať si dá na pár let od filmu oraz a Netflix, ať směřuje své finance do něčeho smyslupného. S nadsázkou řečeno, skoro to vypadá, jako by měl Snyder na šéfa Netflixu nějaký kompro, jinak si jejich marketingovou strategii nedovedu vysvětlit :o). __ PS: Mám opravdu rád Djimona Hounsoua a je mi líto, že se musí motat zrovna v něčem takovém. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Nechtěná odpověď na otázku "Jak by vypadaly filmy od Asylum, kdyby měly opravdu velký rozpočet". Chyby z jedničky opakované do puntíku (mizerné tempo, nedostatečně prokreslené postavy, špatné vyprávění, pramalé využití nového vesmíru), ale jednička měla aspoň pár snaživých kreativních záchvěvů, pokud se bavíme o monstrech a Charlieho Hunnama, který jako jediný (slovy klasika) pochopil, v jaké blbině hraje a patřičně si to užíval. Dvojka je arytmická střílečka s předlouhou (ale nezajímavou) expozicí a sem tam pěkným záběrem. A dál nic. Jsem rád, že mají studia i dnes odvahu dotovat podobné nové drahé projekty. Nejsem rád, když dopadají tahle. 30 % ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Star Wars variace na obilný program sovětské pětiletky. Humus a Snyderovo filmařské dno. Jediné plus je záporák Ed Skrein, který jediný se s tou rolí záporáka nesral a je to fakt humusák. Vzít zemědělcům obilí, to je v epickém sci fi fakt hnus. A ano, od prvního dílu se to vlastně příběhově vůbec neposunulo. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Zack Snyder se asi definitivně zbláznil, protože natočil ne jeden, ale dva naprosto zbytečné filmy, ve kterých není nic. V tom prvním se alespoň blbě verbovali hrdinové, ten druhý stojí na zpomalených záběrech na zemědělce na poli a jedné mizerně natočené bitce. Kdo přežije a kdo umře, vám bude jedno. Kolik zpomalovaček tam Snyder nacpe, to nezvládnete spočítat. Jen budete sedět a přemýšlet o tom, kam se poděl ten filmař, který měl po Třístovce našlápnuto k tomu, aby byl novou žánrovou hvězdou. Úmorný film. A většinu času zpomalený. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to ještě slabší než jednička. Jednička mi byla sympatičtější díky zábavnému rekrutování týmu s vibem 7 statečných, byl tam Charlie Hunham, byla tam boží monster- pavoučice a Ed Skren hrál nácka skvěle, tady prostě není nic. První hodinu není ani žádná akce jen se zaměřuje na background postav, který teď už nikoho nezajímá. monstra absentují úplně, žádná nová zajímavá postava nepřibyde, akce ujde, ale myslím, si, že tu ani není moc prostor pro Erko, nedokážu si ani představit, kde by mohlo být Gore, žádný takový fight tu není. Moc mě to nebavilo a to mám bezmyšlenkovité řežby rád. Slabé, raději sequel Armády Mrtvých než tuhle mrtvou frančízu. 4/10. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate bych sem moh asi skopirovat komentar k prvnimu dilu a bylo by to jedno. Proste jak kdyby clovek dal pokracoval ve sledovani prvniho filmu, kde se nejdriv postavy daly dohromady a ted cekame na zaverecnou bitvu. Vlastne ani nebyl duvod, delat z toho dva filmy, stacilo by tady vyhodit prvni pulku, kdy se nic nedeje a sledujeme jen sklizen obili v hromade zpomalenejch zaberu a zbytek proste nafarit k prvni casti. Clovek tak jen ceka, kdy si daj vsichni pres drzku a je mu vlastne uplne fuk, kdo umre, kdo prezije a nebo vlastne i kdo vyhraje. Trikove to je prumer, akce nic moc novyho neprinasi a postavy nemaj co hrat. Misty to je krapet zabavny, misty nudny, misty spis smesny. Kdyby se to nebralo aspon tak desne vazne a netvarilo se to, jak kdyz si Snyder dela pudu pro x dalsich filmu. Za me po vsech strankach prumerny sci-fi becko, ktery by daleko lip fungovalo jako pilot k serialu. Takze stejne jako v pripade prvniho dilu slabsi 3*. Tentokrat aspon nejsem zklamanej, protoze jsem uz nic necekal. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Ne tak ubíjející jako první díl, větší množství lepší akce, víceméně více toho, co Snyderovi jde takřka za každých okolností. Postavy furt prázdný a děj neoriginální, ale s tím člověk dopředu tak nějak počítá. 5/10 je tady max, na co šlo dosáhnout, což je v kontextu předchozí tvorby režiséra smutný, ale holt this is where we are. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zhruba stejné jako první díl. Bitva je možná trochu lepší, protože tu máme ve větší míře světelné meče. Scénář je velká bída. Nápad to sice má, ale ty podivné dialogy a nesmyslné chování panáčků na šachovnici prostě Snyder neobhájí. Chci vidět necenzurovanou verzi, jestli se s tím materiálem dá udělat něco zajímavého nebo to byly jenom kecy. Pokračování příště. P.S: Hopkinsova Jimmyho je tam pořád málo. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Snyderův opus dokončen, jsem však zvědav, jestli u Netflixu dostane ještě nějakou šanci, na těch pět dílů Rebel Moon se však jistojistě nedostaneme. Oba filmy se logicky natáčely zároveň a sdílejí ty samé neduhy. Příběhově ještě jakžtakž, téma však není úplně nosné a už vůbec ne originální, u Zacka bych však čekal lepší vizuální stránku. Jednotlivé věci a efekty před plátnem jsou akurátní, ovšem ta vyblitá paleta barev z patrně zeleného pozadí, opravdu kazí jakýkoliv dojem z efektní akce, zpomalovaček a bombardování vesnice, čehož je tu samozřejmě opět dostatek. Zlobit se podruhé na druhou půlku postrádá smysl, nikdo ani nemohl čekat nějaké výrazné zlepšení, naopak je tu méně slavných herců a o to je druhý díl patrně slabší, první už jsem vesměs vytěsnil. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Sry jako, ale vesmírných Sedm statečných natočit tak velkolepě, jen doufám, že už nebude další pokračování, proti jiným sci-fi fantasy ságám je tohle hnůj! ZS asi senilní... ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Jednička se snažila o to samé co před čtyřiceti lety už Battle Beyond the Stars od Rogera Cormana, tedy kopírku Sedmi Statečných v záměrně bizarní napodobenině Star Wars vesmíru. A jako pitomé a velkolepé béčko jsem si ji relativně užil (vím, jsem jediný, zbytek světa se bavil jen nitpickingem příběhu a výsměchem Snyderovi, který si ale podle mě mnohem víc zasloužil za svou DC éru).U dvojky jsem tedy doufal v to co jsem v jedničce tak úplně nedostal, velkolepou bitvu ala první čtvrthodina Man of Steel (zdaleka nejlepší část toho filmu). A ona tu je a je docela super, přesně ten materiál který bych rád viděl i na plátně. Ale trvá hodinu než k ní dojde, a ta první hodina, uff.. tam se děje úplné hovno. A jak já mám teda velké pochopení k používání slow motion v akci nebo k vypíchnutí nějakého cool nebo dramatického momentu... tak proč tady se proboha ve slowmo i sklízí obilí?V jedničce Snyder vystavěl celkem funkční příběh kolem postav kterým dal i nějaký zajímavý background, a na rozvíjení tohohle tady úplně sere, ze všech jsou jen náhodné generátory patetických hlášek. Peklíčko. Vystříhat všechno. No ale pak přijde ta druhá půlka kde se jen řežou, já už se jen bezmyšlenkovitě kochal, a zase dobrý. Tam Snyder ukazuje v čem je jeho síla. Jak cool akce v Sucker Punch, která byla taky obklopená otravnými přestávkami kde se postavy jen debilně baví a jen odpočítáváte minuty než něco začne vybuchovat. Neexistuje jediný důvod proč to bylo rozdělené na dva filmy - pořádně prostříhat, vypustit jako jeden velkofilm do kin, ideálně v té proklamováné Rkové verzi, a mohl to být jeho nejlepší film za hodně dlouhou dobu.No tak snad se toho chopí nějaký schopný fanoušek a udělá k tomu anti-directors cut, ve kterém to bude fungovat líp. 5/10 (a první hodinu klidně přeskočte) ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Rebel Moon je vypravěčsky tak na úrovni akčních videoher z devadesátek, potažmo z nultých let. Esence lazy writing, svět - navzdory tučnému rozpočtu a spoustě efektů - až nechutně vyprázdněný a sotva uvěřitelný. Zápletka plytká, jako vykrádačka Sedmi samurajů/Sedmi statečných vlastně až urážející. A celý ten sci-fi svět, který se Snyder snaží budovat, zůstal co do vrstevnatosti i po dvou více než dvouhodinových filmech stále na úrovni prvotního pitche. A co ta akce? Šeď a nuda, tradiční zbytečné zpomalovačky (tentokrát i v případě scény sečení obilí, které bylo vyloženě k smíchu), nulový drive, trapný patos, nulová originalita a kostrbatá choreografie. Všechno špatně, Snyder by se měl vrátit k zombíkům, ale k těm z roku 2004, za dvacet let jeho režijní um totiž značně zdegeneroval. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zack "Sador" Snyder: vládca vesmíru oznámil, že točí vlastné Star Wars, ale asi nejaký novinár pri tomto preslove zakašľal a nebolo počuť slovo "turecké". Prvá časť má toľko wtf momentov, že je vo svojej tuposti zábavná, v dvojke takéto momenty bohužiaľ absentujú a je proste iba nudná. Ide o zameniteľné sci-fi béčko, ktoré je v pohode pozerateľné, avšak vzhľadom na to, kto to nakrútil a ako bol projekt vopred prezentovaný, ide o ťažké sklamanie. Herci sú v pohode, so Sofiou nemám problém, avšak verím, že klišé s ostrihaním vlastnej hlavy s výsledkom ako od kaderníčky je myslené smrteľne vážne. Strojček na vyholenie bokov som si v kúpeľni nevšimol. Hľadanie princeznej po planétach sľubované v trojke ale môže byť už celkom fajn, zasadenie celej dvojky na jedno miesto je nešťastné rozhodnutie. ()

HellFire odpad!

všechny recenze uživatele

Zack Snyder dostal „blockbusterový“ rozpočet, volnou tvůrčí ruku a šanci napsat a natočit si, po čem nejvíc touží... a vylezlo z toho velké hlučné nic. Oficiálně se tak ukázalo, že Snyder je břídil. První hodina je zcela prázdná a ve druhé se bez přestání střílí a pořád něco vybuchuje. Jenže Snyder už nezvládá ani tu akci, což bylo to jediné, v čem byl kdy dobrý. Blockbusterová komedie. ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Je to lepší než první díl a když se do závěrečné bitvy zapojí i Jimmy, tak je to chvíli opravdu moc pěkná podívaná, ale má to ten samý problém jako jednička. Pořád tam něco chybí. Tady je problém například s tím, že smrt některých postav je nám totálně putna, ale natočeno je to tak, že by nám to jedno být nemělo. SPOILER SPOILER: Jmenovitě smrt Dena byla úplně zbytečná, protože si proti Atticovi ani neškrtnul. Totéž platí pro Nemesis. Ta si to tam rozdá s partou ozbrojenců, ale jelikož jsme vůbec neměli šanci si k ní vytvořit nějaký vztah, tak to člověka vůbec nezasáhne. No, tak snad se to v režisérské. Sestřihu zlepší ()

Reklama

Reklama