Reklama

Reklama

Sám doma

  • USA Home Alone (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když McCallisterovi odjíždějí na dovolenou, nechají doma jen jedinou věc - a to je Kevin, jejich osmiletý syn. A když se dva nešikovní lupiči pokouší dostat do domu, Kevin musí úplně sám bránit svůj domov a přelstít lupiče ve válce, kterou vede jediným způsobem, který zná... (Bonton Home Video)

Recenze (1 227)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Vánoční příběh, který u nás s léty zdomácněl. Jeden z mála, kterému bez mrknutí oka odpouštím poněkud neomalený a násilnický styl zámořského humoru. Snad i proto, že má - kromě promyšlené a funkční koncepce - v rukávu jedno neoddiskutovatelné eso jménem Macaulay Culkin ... alias Kevin McCallister. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Najlepší vianočný film posledných 30 rokov. Tento film má pre každého niečo a vďaka skutočnosti, že sa jedná o kulisu vianočných sviatkov, je tento film ešte viac výnimočný. Bravo!!!! 10/10 ()

Biggy 

všechny recenze uživatele

Notoricky známý Kevin, kdo by ho přece neznal :) první díl je nejlepší z celé série a opět jako vždy nesmí chybět o žádných Vánocích :) ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně jedna z nejlepších rodinných komedií co kdy spatřila světlo světa. Viděl sem jí několikrát a vždycky sem se u ní náramně zasmál. ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Nejlepší Vánoční komedie. Bez tohohle filmu nejsou Vánoce Vánocemi. O úžasnosti vypovídají i zisky filmu oproti rozpočtu ;) Jasných 5*. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

"Harry, jdu do baráku!" - Spolu s Jumanji asi moje nejoblíbenější rodinná komedie. Jako malý jsem Sám doma viděl snad stokrát, ale věřím, že by mě bavil i teď, po tolika letech. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Výborná rodinná komedie vhodná ke sledování na vánoce! Malý kluk zůstane sám doma, protože ho tam zapomenou rodiče, když odjíždějí do Francie, ale nebude dlouho sám, protože dům se rozhodnou vykrást dva zloději. Ovšem malý Kevin na ně přichystá lstivé pasti. Geniální film s výbornou hudbou a skvělými vtípky a výbornou hereckou sestavou. Zejména skvělí jsou zloději Joe Pesci a Daniel Stern. Nemám, co víc k tomuto super kousku říct. 5 hvězd. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Macaulay Culkin - zkrátka výborný herec. Špičková komedie, která baví opravdu snad každého. Víc nemám, co říct :)) 5* nejlepší pohádka. ()

moviefilm 

všechny recenze uživatele

Tak to poznáte. Nudné poobedie pár dní po Vianociach, spríjemnené akurát tak televíznou obrazovkou. Čo dávajú v telke? Aha, Sám doma. Už po tristopäťdesiatypiaty-krát. Aaale to nevadí... Tak som po stotridsiatyšiest-krát pozeral Sám doma. A čo som už ani ja sám nečakal, zabavil som sa. A rovnako, ako som sa zabavil po prvý raz! Sám doma je proste kult... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Malý Kevin zůstává poprvé sám doma a řádně si to užívá. Jde o jednu z nejpovedenějších komedií tohoto typu a faktem zůstává, že se u ní mohou veselit dospělí i děti. Jde o dokonalý rodinný snímek. PS: "Souboj" s lupiči je dnes už legendární a prostředky obrany jsou až velmi nebezpečné hraničící se smrtelným zraněním. Ale v Kevinově provedení se tomu zasmějeme. ()

E=mc2 

všechny recenze uživatele

oscarova vec genialneho skladatela ! "somewhere in my memory mi bude vzdy pripominat padanie vlociek na moj nos, sviecku v okne a deformovany obraz mojej malej tvari v odraze vianocnej ozdoby.." John Williams a Chris Columbus.. sa opat zisli po rokoch ked chris tocil harryho pottera a necudujem sa ze hlavnu melodiu harryho vybudoval na hudbe k sam doma..je tam nieco podobne..hm ") a genialne.. nech mi nikto netvrdi ze Elfmana neinspiroval Williams svojou hudbou k filmu sam doma ************** ()

kubin. 

všechny recenze uživatele

Nejlepší vánoční film, u kterého mi nevadí každoroční reprízy a občas si ho pustím i víckrát do roka. Marv a Harry sou nezapomenutelný a je to jeden z mých oblíbených filmů. Ač bláznivá komedie, má skvělou vánoční atmosféru a i uprostřed léta mě na ní dokáže naladit. Ono vlastně klidně stačí si jenom pustit soundtrack a je to tam. ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Skvělá rodinná komedie, u které se rozhodně pobavíte a budete chtít zažít stejné dobrodružství jako malý vyčůraný Kevin... Škoda že další díly neudrželi s prvním krok.... ()

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Reboot Sám doma našel obsazení

Reboot Sám doma našel obsazení

11.12.2019

Nová verze populární vánoční komedie Sám doma se pomalu ale jistě blíží začátku produkce, snímek chystaný pro streamovací službu Disney+ tak nyní oznamuje obsazení. V hlavní roli dětské postavy se… (více)

Fincher, Netflix a prequel Čínské čtvrti

Fincher, Netflix a prequel Čínské čtvrti

19.11.2019

Kdybyste to ještě náhodou nevěděli, Hollywoodu už dávno není nic svaté. Pokračování Jumanji? Jasně. Reboot Sám doma? Proč ne! Nejnovější oznámení tak vlastně nemá koho překvapit. David Fincher a… (více)

Sám doma, ale jinak?

Sám doma, ale jinak?

03.10.2019

Server Collider čerstvě vydal pár nových informací o nadcházejícím remaku kultovní vánoční komedie Sám doma, který dorazí na streamovací službu Disney+ nejspíš příští Vánoce. Nový snímek bude podle… (více)

Reklama

Reklama