Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 400 lety skotský vůdce Connor MacLeod zjistil, že patří mezi Nesmrterlné, zvláštní sektu bojovníků obdařených štěstím i prokletím věčného života. Nesmrtelného dokáže zabít zase jen Nesmrtelný - tak, že mu dobře mířenou ranou meče z ušlechtilé oceli oddělí hlavu od těla - a síla poraženého přejde do těla vítěze. Až poslední z Nesmrtelných zasadí svému soupeři smrtící úder, stane se neporazitelným vládcem celého světa. Po staletí proto zuří mezi Nesmrtelnými tajný boj. Po staletí padají hlavy a tříbí se šermířské umění těch, kteří přežili. Po dlouhé cestě stovkách vítězných bitev čeká nyní na McLeoda a jeho bratra Duncana poslední boj... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut jsem měl celkem pocit, že to půjde. Doufal jsem, že jde o návrat k původnímu epickému příběhu. Ale ne. Lambert se tu půl filmu ukazuje jen ve vzpomínkách, které děj absolutně neposouvají kupředu. Nic se tu neděje. Connor se chová jako idiot, ne jako nalomenej chlap se staletou bolestí jako v předešlých dílech. Ta série je o něm a sem opravdu nepatřil, je mi líto. ()

Megahead odpad!

všechny recenze uživatele

Highlander bol z môjho pohľadu ako film od začiatku nepodarok, t.j. málo prepracované dielo s plytkým dejom, avšak niektorými užívateľmi až príliš preceňované. Ale kým jednotka bola ako tak pozerateľná (no stále to bolo z môjho pohľadu sklamanie), s dvojkou a trojkou to už bolo horšie, ale zvládol som to. No táto časť (Highlander: Zúčtovanie) je odpad, s debilným dejom, dialógmi, scénami a nápadmi. ()

Reklama

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už je výsměch, parodie, totálně nekompetentní sračka. Trojkou měla tahle série skončit, ale tak už je tomu holt vždycky když se z něčeho stane značka a dají se z toho ještě vydojit nějaký chechtáky. s Wynorskim nebo nějakým jiným vtipným režisérem to mohla bejt aspoň braková sranda. Takhle je to jenom sranec.0% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Zabitím některého z nesmrtelných získává jeho přemožitel všechnu jeho sílu. Na zemi jich již moc nezbývá, a jedním z nejsilnějších z nich je Jacob Kell (Bruce Payne), kterého žene touha pomstít se dávnému příteli, nyní největšímu nepříteli, Connoru MacLeodovi (Christopher Lambert) a celé jeho rodině. Connor má ale plán, jak za pomoci svého bratra Duncana (Adrian Paul) Kella zničit... Pokud má být každý nový díl (jakékoliv) série horší než ten předchozí, tak mi brzo začnou docházet hvězdičky. Highlander je jednou z takovýchto sérií - vcelku slušný nápad je každým dalším dílem víc a víc zašlapáván do země, až se pohybuje těsně nad hladinou odpadu (a někdy i pod ní). Čtvrté pokračování nepřináší lautr nic nového, jen hromadu filmových klišé (včetně otřepaného naučení se jednoho bojového triku na začátku filmu, a jeho využití na konci). Jediné pozitivní na tomto filmu je snad to, že už se případné další díly budou odehrávat bez hlavního hrdiny předchozích dílů (Christophera Lamberta), který si zde sáhl snad na úplné dno (viz jeho otřesné převleky)... ()

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Ze čtvrtého dílu Highlandera je mi silně nevolno!!!! Tahle nesmyslná a nelogická slátanina, svým obsahem velmi připomíná druhý díl. Ale jelikož se zde všichni vykašlali a popřeli to, co bylo předtím, tak je to ještě o něco příšernější, což je co říc! Vůbec nechápu proč do toho Lambert šel, pač z tohoto nemohla koukat ani vidina výdělku. Vše zde působí neuvěřitelně lacině a nepřesvědčivě až hrůza, ať už se jedná o “herecké“ výkony, dialogy či exteriéry. Vážně nekoukatelné a doslova to pohřbívá, již tak rozporuplnou sérii… ()

Galerie (40)

Zajímavosti (25)

  • Postava Jin Ke je voľne inšpirovaná skutočnou historickou osobnosťou menom Jing Ke. Bol to hosť na dvore Dana, korunného princa štátu Yan, ktorý sa preslávil neúspešným pokusom o vraždu cisára Qin Shi Huang (221 – 210 pred n.l.). (beso74)
  • Travis Eddings z časopisu Film Threat o filmu prohlásil: „Po zhlédnutí filmu Highlander: Endgame je zřejmé, že Aarniokoski nemá tušení, jak natočit film.“ (Terva)
  • V čase 38:55 je záběr na reklamní poutač Silvercup, kde v prvním díle svedl závěrečnou bitvu Connor MCleod. (Horryx)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama