Reklama

Reklama

Sin City - město hříchu

  • USA Sin City (více)
Trailer

VOD (1)

Noirový thriller plný násilí, v němž se prolíná několik dějových linií z oblíbených komiksů Franka Millera, vykresluje obraz nejděsivějšího města bez slitování pohledem těch nejdrsnějších postav. Bruce Willis exceluje v roli policajta s nemocným srdcem, který přislíbil ochranu sexy striptérce (Jessica Alba); Mickey Rourke hraje mrzoutského psance s posláním pomstít smrt své jediné životní lásky (Jaime Kingová) a Clive Owen ztvárňuje Shellieinu (Brittany Murphyová) tajnou lásku Dwighta, který po nocích brání Gail (Rosario Dawsonová) a její lehké děvy z Old Townu (Devon Aokiová a Alexis Bledelová) před drsňákem (Benicio Del Toro) se zálibou v násilí. (Cinemax)

(více)

Recenze (1 582)

arnaeth 

všechny recenze uživatele

O com prosim vas bol tento film? Prehodili tam postavy medzi sebou aj viac ako dve vety alebo to bolo cele o monologoch? Komiksova predloha, beriem. Vlcik zerie Heryho Pottera po tom co ho nakopal Hulk, okej. Zlty Ferengi. Wait, what? Jedna hviezda za Tarantinom tocenu scenu s policajnou kontrolou. Cele to nejako slo uplne mimo mna... Nie, nezachrani to ani Alba pri tyci... ()

juanpera 

všechny recenze uživatele

Po letech a druhem shlednuti zmena hodnoceni na libi 95! Komics ve filmove podobe se vsemi nesvary predlohy-komiksu! A obsazeni to jenom umocnuje! ()

sbinda 

všechny recenze uživatele

Po 7mi letech jsem si dal reprízu, tentokrát v rodinněm kruhu. A výsledek? Předtím 4 hvězdy a teď opětovně 4 hvězdy. Avšak má žena mou spokojenost mírnila, cituji "nech si to puštěný, to vydržím, to je ale brutální, nech si to klidně puštěný...'. Závěrem bych tedy chtěl říct, je to výbornej brutální a netradiční snímek, ale nikoliv pro kojiící maminky. 80 procent. ()

ragnar1 

všechny recenze uživatele

Skvělé zpracování, skvělá kamera, skvělý režisér, skvělý scénář, skvělí herci...jedním slovem: dokonalost. ()

SeeSaw 

všechny recenze uživatele

Více méně klasika z oblasti komiksovek s výborným hereckým obsazením. Nejlepší Rodriguezův počin. Nechápu ta nízká hodnocení, nejspíš záležitost vkusu... ()

bombit odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli si myslíte, že tohle je nějaká „jízda", tak jste asi nezažili diskotéky v pardubickém OK baru. Tam by padavkovité postavy z tohohle filmu nepřežily ani deset minut. ()

LukasDCA 

všechny recenze uživatele

Absolútny instant-kult, vizuálne nadčasové dielo, silná atmosféra, bezchybné herecké obsadenie a Marv. Vyvážený pomer akcie a štýlu, ľahkej erotiky a veľmi neotesaného násilia. Komixovou predlohou som nepobozkaný, čo by som mal asi ľutovať, ale nevadí. Vždy keď dostanem chuť na drsný komix, pozriem si Sin City. Problem? Solved. ()

prasecak_cz 

všechny recenze uživatele

Oddechovka jak má být - masakr, který pobaví, kombinace komixu a filmu působí výborným dojmem. Není to film, na který bych se koukal každý den, ale beze sporu své kvality má. Je to nenáročný masakr pro nudný večer. ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Uvažoval jsem zda dát 4* nebo 5*, ale nakonec jsem se rozhodl pro plný počet. Tento film mě naprosto vtáhl do sebe a cítil jsem, že Sin City je na 2 hodiny i mým městem. Hlavně se mi líbilo to perfektní zpracování - kontrast černobílé s občasnými jasnými barvami neměl chybu. Nejvíce ze všeho bych vyzdvihl postavu Marva v podání Mickeyho Rourke. Je to geniální týpek, který nás provází asi většinou filmu a i když působí jako parchant, bude vám sympatický. Je důležité mít oči na stopkách, protože film se logicky doplňuje, navazuje na sebe v různých momentech, které jsou občas důležité. A kamera s hudbou tomu všemu dali jenom korunku navrch. Vynikající film. ()

MattK759 

všechny recenze uživatele

Pokud vám je 15 nebo máte rádi krvavé přestřelky od Tarantina, tak je to skvělý nápad jak strávit 2 hodiny, ale je to strašně šílené!!! ()

BranuliQ 

všechny recenze uživatele

Tak toto ma obišlo naozaj míľovými krokmi, a ani to naozaj originálne spracovanie to nevylepšilo. Pre mňa je to film plný nelogickostí s príbehom, ktorý som zrejme ani nepochopil, kde mi nesedel ani ten super drsný štýl rozprávania jednotlivých postáv. A ak sa už bavíme o postavách, niekde musí byť chyba ak ma osud ani jedinej z nich vôbec netrápi. 30% ()

cinemalover 

všechny recenze uživatele

Sin City som prvy krat videl v obdobi jeho releasu a nejako som vtedy nepochopil preco niekto takyto film natocil a co mi ma vlastne okrem krasneho vizualu ponuknut. V roku 2017 som si to dal znovu no tento krat cez projektor na velkom platne s vybornym zvukom a to rovno Extended a Unrated verziu. Zazil som neksutocne cinematicky zazitok s vynikajucou kamerou a prepracovany storytelling z ktoreho priam prska inspiracia. Kazdy pribeh ma svojou zapletkou pohltil hned od zaciatku, aj ked su pribehove elementy jednoduche a vo svojej teme predvidatelne, dokazali na uchopit svojim napatim. Pre mna vyborny a svojim spacovanim ojedineli zazitok a rovno si pustim 2ku ktoru som zatial nevidel. That Yellow Bastard najlepsi chapter. Podobny film: Natural Born Killers, From Dusk Till Dawn ()

Toombar 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda komiksů a tohle je fakt stupidní. Nevím možná jsem jenom nepřišel na to kouzlo ale příběhy jednotlivých postav byli fakt trapné. Až na Bruce Wilise. Stylizace je rozhodně zajímavá ale ne geniální to rozhodně ne. Podobný dojem jsem měl třeba ze 300: Bitva u Thermopyl které bylo sice dobře stylizované ale bylo skoro o ničem jako tohle. 6/10 NEZAJÍMAVÉ A BLBOST ()

Zikfryd 

všechny recenze uživatele

Toto rozhodně není film pro slabší povahy. Ale atmosféra, kterou dokázali vyvolat páni režiséři, je neuvěřitelná. Černobílé pojetí s občasným dobarvením červené, když z někoho stříká krev - to je síla. I herecky skvěle zvládnuto. ()

Wiceman 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se těšil. Jsem velkej fanda komiksů ze Sin City, takže jsem byl přímo nadrženej na jeho filmový zpracování. Jako .... co do věrnosti komiksový předloze je to bez debat opravdu povedený. Bohužel jsem fakt nepřemýšlel nad tim, jak budou příběhy vypadat na plátně oproti papíru. A ony ty příběhy na plátně vypadaj ....... prostě ulítle. Mají sice ten správnej Noir a všechno, ale to, co fungovalo na papíře, tady vypadá spíš přitrouble, nicméně ale stále drsně. Tenhle počin se mi opravdu těžce hodnotí. Drsný chování protagonistů, sexy holky, zvrácení záporáci, noir vizuál. No co víc si přát? Berte mě s rezervou, ale čím víc se na to dívám, tím blbější mi to celý přijde. Rozhodně jde o podařenej počin, ale já čím jsem starší, tím víc asi chci vidět tak trochu reálnější akční detektivky. Takhle je to spíš jen takové guilty pleasure. Skoro čtyři hvězdy, ale pořád tři (ale fakt jen o chlup :D ). ()

Související novinky

Sin City míří do televize

Sin City míří do televize

01.06.2017

Drsná comicsovka Sin City - město hříchu vydláždila v roce 2005 cestu ke Třístovce a k Watchmenům. Fanoušci ihned volali po dvojce, Robert Rodriguez s ní ale otálel dlouhých 9 let a nakonec vydělala… (více)

Noir Film Festival 2014 startuje již 21. 8.!

Noir Film Festival 2014 startuje již 21. 8.!

16.08.2014

4 dny, 4 místa, 40 projekcí... Unikátní přehlídka noirových filmů, kterou letos hostí královský hrad Křivoklát, se nezadržitelně blíží! Druhý ročník festivalu, který se zaměřuje na inspirativní… (více)

Michael Clarke Duncan zemřel ve věku 54 let

Michael Clarke Duncan zemřel ve věku 54 let

04.09.2012

Jeho nejvýraznější rolí byl bezesporu dobrácký obr Coffey ze Zelené míle, za jehož ztvárnění získal nominaci na Oscara. Jeho mohutná přítomnost (výška 196 cm) však byla nepřehlédnutelná v jakémkoli… (více)

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

28.04.2012

O tomto projektu už jsme před nějakým časem psali. Chvíli to vypadalo, že upadl v zapomnění, ale Robert Rodriguez se ho nevzdal. A teď tvrdí, že hned po Machete Kills a Sin City 2 konečně natočí… (více)

Reklama

Reklama