Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Connor McLeod se po smrti svého učitele Ramireze vydává do Japonska, aby se zde naučil umění kouzelníků od dalšího nesmrtelného, čaroděje Nakana. Ten je ve své jeskyni přepaden dávným nepřítelem Kanem, kterému se sice podaří Nakana zabít, ale zůstane uvězněný v jeskyni. Nyní, o několik set let později, je při vykopávkách Nakanova jeskyně odkryta. Connor vytuší, že Kane je zpět. Blíží se chvíle rozhodujícího střetnutí... (Intersonic)

(více)

Recenze (102)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo vždy robia továrne opustené, ale tak či tak to je slabý film a všeobecne Highlander séria je dosť slabá aj keď má vznešené a zaujímavé nápady a myšlienky. Je tu dlhý sex ako z erotického filmy, je tu krásna hudba ako z britských bájí a mýtov a filmov o jej histórii, nádherné cvičenie v severskej prírode a nuda v Japonsku. Určite je to lepšie než ten otrasný druhý diel, ale nezobralo ma to ako prvá časť s Queen a piesňou "Who wants to live forever". ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Opět pokračování, které se nevyrovná jedničce ani o chlup, zato o kousek lepší než superšílená dvojka. Tento díl je prequelem druhého dílu, nebo-li pokračováním jedničky. Toto provedení filmu mi nijak nevadilo, spíš mi vadila suchost a obyčejnost filmu, kde nebyla vůbec cítit vůbec žádná atmosféra a ani napětí. Akce je tu celkem dost a i více než ve dvojce. Dokonce jsou dobré i efekty. Herecké obsazení krom hlavního hrdiny moc nezaujme. Finále slušné. Potěší i menší návrat do Skotska. Škoda té atmosféry, která chyběla a něco více k tomu. Film hodnotím na 45% = ** ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

První mě velmi potěšil, druhý mě nezklamal, ale třetího bych nejraději poslal do p....e. Ten mi akorát zkazil náladu na celý den. Lambertovi jsem chtěl vlastnoručně useknout hlavu sám už asi po 20 minutách a i když ze mne ten vztek už vyprchal, kdybych dneska na ulici Highlandera potkal, tak bych po něm ani podpis nechtěl. U mě skončil. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu plky místních ´´znalců´´ ,kteří poslali film na ubohých 37%. Filmařsky je to naprosto v pohodě,je to nadupaný akcí,Lambert hraje výborně,příběh odsýpá a má co nabídnout,záporák husťácky debilní :D Není to hloupé ani laciné....parádní zábava a pro mě jednoznačně nejlepší Highlander,když to např.srovnám s dvojkou která má o celých 11% víc a je to jeden z nejdebilnějších filmů světové kinematografie,musim se jen smát a neskonale žasnout,jak je trojka podhodnocená....Highlander 3 je pro mě jední z nějvětších wtf tady na ČSFD,ale už sem si zvyknul že moc lidí s mozkem a dobrým filmovým vkusem tady není. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Lambertovy "Highlandeři" měli sestupnou tendenci v kvalitě. Třetí pokračování není návratem ke kvalitě, ale spíše přesunem k akčnosti. Angažování Maria Van Peeblese do záporné role nepřineslo žádné fiasko. Film má několik solidních nápadů, jak se neopakovat do třetice všeho dobrého, ale také zlého. Zvláště bylo potřeba přidat na tom, aby se zbavilo pocitu "béčkovosti", do které se spadlo natolik, až není šance, že by se projektu chopil někdo zdatný a přišel s dílem, který by se zásadně vyrovnal s vyčerpáním tématu. Trojka je ze všech částí nejakčnější, Lambert má stále charisma, Peebles je docela cool záporák a film se hrál v kinech, to jsou hlavní přednosti. Film není příliš zdatným nástupcem série pro svoji nenáročnou "béčkovost". Fanoušci série chtěli jistě víc a tohle jim stačit nebude. Já to beru střízlivě a nenudil jsem se. 60% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Většina záporných hrdinů, se kterými Connor MacLeod (Christopher Lambert) bojoval v tomto i dalších dílech série, má jméno začínající písmenem K. V prvním filmu to byl Kurgan (Clancy Brown), v pokračování Katana (Michael Ironside), ve třetím díle Kane (Mario Van Peebles) a ve čtvrtém Kell (Bruce Payne). (tyzmrde)
  • Jedná se o jediný film série, ve kterém má Connor MacLeod (Christopher Lambert) syna. (tyzmrde)
  • Natáčení probíhalo ve Skotsku, Maroku, Quebecu a nedaleko Montrealu. (Terva)

Reklama

Reklama