Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (372)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Je to sice vcelku paradox, ale čím více peněz Charlize Theron za svou filmovou roli dostane, tím větší je to kolaps. To se tady dá řící prakticky o celém projektu, neboť je blbý od začátku až do konce. Začneme neslanou nemastnou mytologií, která je stručně načrtnutá cca do úvodních pěti minut. Banalita je samozřejmě gigantická, ale herecké výkony a celkový vizuální patvar, kterým tenhle snímek oplýva, vše ještě umocňují. Akce je leckdy na pokraji vypnutí TV a o scénáři snad ani nemůže být řeč. Zaujme leda tak Charlize v zajímavých robách (které jsou však esteticky naprosto mimo) a její účes, na který pravděpodobně použila více taftu než by bylo třeba. Poslední dobou se skutečně točí zajímavé komiksové adaptace. Těším se na Ultraviolet. Tyto dva filmy mi totiž svojí demencí na první pohled připadají velmi similární. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Vizuálně koukatelná jednorázovka, u níž jsem měl neodbytný pocit, že je takovým měně vydařeným klonem ulítle zábavné Ultraviollet. Několik skvělých momentů, pár dobrých nápadů a supersexy Charlize (která by si bezdebat zasloužila roli v nějaké pořádné akční jízdě), což bohužel nestačí k napravení dojmu z mizerného scénáře a nepříliš zvládnuté režie. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Virus zabil 99% populace........ S Aeon Flux (Charlize Theron) se setkáváme na její první misi hned v úvodu. I když mise vypadá na skoro sebevražednou, není tomu tak. Aeon si poradí skoro ze vším. Včetně střelby a akrobacie. Následuje její druhá mise a tady se to začne motat. Pro Aeon to má tragické následky. Pak už jí zůstane jen pomsta. Bohužel obě mise vypadají jako nějaká akční hra, jakoby divák vedl svou figurku a dával jí povely. Vůbec to nevypadá reálně, spíš jako nějaká virtuální realita. Spousta podivných nástrah a následné skákání, létání a kouzelnické divy. CITÁT - Jsem malou částí velkého experimentu........... Hudební doprovod je jednotvárný a monotonní, kamera se trochu snaží, herecké obsazení dobré a zábavnost vysoká. Ale to umělé prostředí to kazí. CITÁT - Zabita při zásahu policie.......... Na papíře ten příběh vypadá lépe. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říct, na co sakra Charlize myslela, když brala tuhle roli, ale já ji chápu. Na papíru to muselo vypadat skvěle… Film začne, je tam první akce a já si pomyslím, že fajn, to nevypadá tak špatně. Jenže pak, po dalších 20 akčních scénách, které byly, upřímně řečeno na nic, jsem postupně přestal mít zájem sledovat tento pokus o film. Dokoukal jsem to jen kvůli Charlize a proto, že nehodnotím filmy, které jsem celé neviděl. Takže 1 hvězda je za… ano, za Charlize. A než bych se na tohle podíval podruhé, to radši drátem do oka… ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád filmy, které jsou převedeny do buducnosti stovek let. Je tam politický systém a také odpůrci. Aeon Flux, Serenity etc. Jako jasně, žádná adaptace komiksu ještě nikdy nebyla "dokonalá" ale tohle je kravina. Charlize moc rád nemám a ani tady mne nepresvedcila: o scénáří a především režii ani nemluvím. Ten, kdo se na to chce kouknout, nebude normální! Nedoporučuji ani svému největšímu nepříteli. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (11)

  • "Aeon Flux mě zaujala hlavně svými nedostatky. Je to morálně ambivalentní hrdinka, která se často chová iracionálně nebo nemístně," přiznává režisérka filmu Karyn Kusama. (Reiniš)

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama