Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (372)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Je to sice vcelku paradox, ale čím více peněz Charlize Theron za svou filmovou roli dostane, tím větší je to kolaps. To se tady dá řící prakticky o celém projektu, neboť je blbý od začátku až do konce. Začneme neslanou nemastnou mytologií, která je stručně načrtnutá cca do úvodních pěti minut. Banalita je samozřejmě gigantická, ale herecké výkony a celkový vizuální patvar, kterým tenhle snímek oplýva, vše ještě umocňují. Akce je leckdy na pokraji vypnutí TV a o scénáři snad ani nemůže být řeč. Zaujme leda tak Charlize v zajímavých robách (které jsou však esteticky naprosto mimo) a její účes, na který pravděpodobně použila více taftu než by bylo třeba. Poslední dobou se skutečně točí zajímavé komiksové adaptace. Těším se na Ultraviolet. Tyto dva filmy mi totiž svojí demencí na první pohled připadají velmi similární. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Uznavam, ze moje hodnotenie je trosku nadhodnotene, ale ja som bol na tomto filme v Nemecku pred par rokmi v kine na tajnom predstaveni a fakt som ocakaval nejaku blbost trebars z nemeckej produkcie. Na moje prekvapenie ma tato akcna fantazia spolu s Charlize Theron celkom prijemne pobavila. Ktovie, ako by sa mi to pacilo dnes po styroch rokoch... 16.02.2009 _________ Charlize Theron - (Aeon Flux) +++ Frances McDormand - (Handler) +++ Pete Postlethwaite - (Keeper) +++ Marton Csokas - (Trevor Goodchild) +++ Jonny Lee Miller - (Oren Goodchild) +++ Hudba: Graeme Revell ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vakcína měla bohužel nežádoucí efekt - sterilitu." Aeon Flux je aktuálnější než se kdysi zdálo. Nechci tady spekulovat o bezpečnosti narychlo ukuchtěnejch vakcín, ale tentokrát mě to nekompromisně prásklo do očí. Ale zpět k filmu. Ten hýří barvami, o akci není nouze a děl je trochu pitomej. Přesto ukazuje známou skutečnost, že politici jsou zmetci, kteří chtějí jen moc a je celkem jedno, jestli to jsou vládní nadutci nebo opoziční rebelové. Za mě je tohle pohodová oddychovka. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Původní seriál neznám, ale může to být docela zábavná záležitost. Ne tak film. Kromě pěkného designu a pár vychytávek (telepatický kontakt rebelů během akce) tu nic nefunguje. Scénář je slaboduchý, režie tápe a film je nudný a s přehledem prohrává s konkurencí v podobě EQUILIBRIA ("idylická" společnost budoucnosti) i UNDERWORLDU (černovlasá cool vražedkyně v černém koženém kostýmu). Akční scény jsou zabity chaotickým střihem (to je fakt na facku), obsazení herci nevýrazní a Charlize Theron přímo tragická. Její kostým nestojí za nic, černý přeliv jí nesluší a navíc je její postava neskutečně otravná. Pro ženské akčňáky jako TANK GIRL či BARB WIRE mám slabost, dal jsem bez újmy na zdraví i CATWOMAN a speciálně se pak těším na ULTRAVIOLET, ale tohle ne, tohle zavání humusem obzvlášť koncentrovaného smradu - ELEKTROU. Fuj. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tahle sci-fi podívaná taková nadprůměrná pohádka, ve které jsou sem a tam pěkné nápady,občas povedené efekty a i jednoduchý příběh na odreagování. Dalším plusem je Charlize, které to tu sluší i s černými vlasy. Co je dost na prd je střih v akčních pasážích, kde není pořádně vidět, co se přesně děje a kazí to celkový dojem z těchto scén. Hudba mě ničím nezaujala. Za mě 60% :) ()

Galerie (140)

Zajímavosti (11)

  • Na základe filmu bola vytvorená aj hra na PlayStation 2 a Xbox. (Greenpeacak)
  • "Aeon Flux mě zaujala hlavně svými nedostatky. Je to morálně ambivalentní hrdinka, která se často chová iracionálně nebo nemístně," přiznává režisérka filmu Karyn Kusama. (Reiniš)
  • Natáčanie v Berlíne bolo výnimočné tým, že štáb mohol nakrúcať na miestach, kde to predtým nikomu nedovolili. Jedná sa o priestory ako krematórium Treptow a tzv. Haus der Kulturen der Welt (Dom svetovej kultúry). Natáčalo sa aj v berlínskom zvieracom útulku. (Greenpeacak)

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama