Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Tommyho Johnsona, kterému je něco přes dvacet a jediné pro co žije jsou víkendy. Jeho víkendy vyplňují náhodný sex, drogya občas se někde s někým porvat. Vlastně kdekoliv a s kýmkoliv. Tomyho život se odehrává mezi bitkami a sexuálními scénami. Obsese z násilí u něj pomalu přechází v noční můra a Tommy se dostává do stavu, kdy se sám sebe ptá, jakou cenu má jeho život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (184)

showxman 

všechny recenze uživatele

Drama o skupině fotbalových hooligans, kteří nachází zálibu v tvrdých střetech s fanoušky jiných týmů. Je to jediné pro co žijí a co pro mě má smysl, neznají nic jiného než večírky se svými kumpány ve svých oblíbených hospodách, rvačky, náhodný sex, drogy a hlavně pro svůj klub jsou ochotni udělat cokoliv. Oceňuji hlavně věrohodné zpracování rvaček a přiblížení jednotlivých archetypů chuligánů. 70% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak tomu sa povie "mazec". Dialógy boli fakt sprosté a tak Srandovné, viackrát som sa s chutí zasmial nad dianím vo filme. Bol veľakrát úsmevný a to hlavne kvôli spracovaniu, ktoré neraz bolo fantazmagorické, hlavne vedelo pozitívne naladiť, to si robím srandu, ale vážne, spracovanie bolo ukážkovo dráždivé. Film sa zameriava na viacero generácii, bitky, drogy, bujará zábava a niekedy aj boj o svoj život, tak toto všetko prežívajú postavy v tomto filme, užívajú si , pokiaľ sa dá, lebo všetko raz skončí a to oni vedia. Herecky sa mi to tiež páčilo a viackrát mi tento film pripomenul Trainspotting , či sa mi to len zazdalo, alebo tvorcovia sa naozaj nechali trocha inšpirovať, týmto kultom, ale ja už neviem. Soundtrack bol skvelý a k filmu sa hodil. U mňa silné 4*, len mám par výhrad, preto nedám najvyššie hodnotenie. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Čistá ostrovní záležitost, která popisuje celkem věrně běžný i víkendový život jednoho z fanoušků Chelsea - nudná práce, chlastání, koks, píchání, a v sobotu rvačka. Je to bez příkras, bez vyzdvihování nebo naopak moralizování. Jak už to u anglických filmů bývá, nechybí výborná hudba (Chemical bros., Primal Scream, ale i třeba David Guetta) a místy hodně cynický humor. Málem ukopanej k smrti, květináři, taxikáři, noční můry a přeludy. Jeden ze starý party už se nevrátí. Bright dostal sedmičku, a koule mám tak nakopaný že příštích pár měsíců budu rád když se vychčiju. Po tom všem se fakt musíte ptát sami sebe jestli to stálo za to? Jasně že kurva jo! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO JINÝHO CHCETE DĚLAT V SOBOTU?.…“ /// Ostrovní rasa a její potřeba zažít něco jako pocit, stát v první linii. Chlápci (různýho věku), co se kopou pro zábavu do hlavy. Sociální drama s fotbalovým podtextem, kterýmu se daří vystihnout podstatu charakterů. A navíc se chystá mač Chelsea – Millwall. Policajti zrušili dovolený… Něco jinýho než Cass, v něčem podobný Rise of the Footsoldier, ale myslím, že kniha musí říct daleko víc. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu ,,The Football Factory“, kterou napsal v roce 1977 John King, jsem nečetl. 2.) Mívám vize, jak ležím s rozmláceným ksichtem v podchodě... 3.) Thx za titule ,,Jardai2“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Dannyho jsem doteď znal jen jako borce z dokumentů Real Football Factories a Football Hooligans a udělal jsem chybu že jsem si ho nevyhledal dřív. Umí skvěle hrát a téma fotbalovejch hooligans je zajímavý, a i když fotbal nemusim, tak mě film strašně bavil. Skvěle sestříhaný, zahraný a zrežírovaný. Pro někoho je fotbal jen chlastání a mlácení se z jinym tvrdým jádrem. Pořád to je zajímavější a zábavnější než ty mrdky okolo (jo myslim tu kopanou co se tu hraje). 85% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (15)

  • Poslední film, ve kterém se objevil herec John Junkin, který hrál postavu Alberta. (don corleone)
  • Právě tímto filmem se Danny Dyer dostal do povědomí mnoha fotbalových chuligánů, což mu připravilo dobré podmínky k proniknutí mezi skutečné chuligány ve svém dokumentu Hooligans - Zákon tribuny (od r. 2006). (FCBLFC)
  • Danny Dyer zde hraje jednoho z hooligans Chelsea FC, ale ve skutečném životě je velkým fanouškem West Ham United. (Kryton)

Reklama

Reklama