Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Tommyho Johnsona, kterému je něco přes dvacet a jediné pro co žije jsou víkendy. Jeho víkendy vyplňují náhodný sex, drogya občas se někde s někým porvat. Vlastně kdekoliv a s kýmkoliv. Tomyho život se odehrává mezi bitkami a sexuálními scénami. Obsese z násilí u něj pomalu přechází v noční můra a Tommy se dostává do stavu, kdy se sám sebe ptá, jakou cenu má jeho život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (184)

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Toto je presne ten tip vtipnej drámy, ktorý sa nepopiera. Film mi pripomína niektoré drobnosti, pre ktoré mám rada Veľkú Britániu. Možno by som zvolila iný futbalový klub, inak sa tomu nedá nič vyčítať. Herci vedeli presne čo majú robiť, starší, mladší, nebolo tam nejaké extra ženské obsadenie, našťastie: -tie sú väčšinou také, že v takomto filme všetko pokazia. ()

dwi 

všechny recenze uživatele

Spojit téma odvrácené strany fotbalového fandovství s existenční krizí několika málo hrdinů se povedlo na jedničku. Parta ostřílených chuligánů přežívá od zápasu k zápasu, od bitce k bitce. Zbytek času vyplňuje koksovými mejdany či balením holek na potkání. Zdánlivá všeobecná idylka je však nahlodávána individuálními problémy, které se snaží každý řešit po svém. Ať už jsou to halucinogenní vize o smrti kamaráda, ztráta respektu ve skupině nebo neschopnost vést normální rodinný život, východisko je jen jediné – další rvačka, v níž starosti jdou stranou. Nick Love obratně pospojoval prázdné osudy lidí s adrenalinovým náporem bitek, u kterých by tvůrci Non Plus Ultras mohli jen tiše brečet. Holdujete-li fotbalu s tím pravým entuziazmem, připočtětě si hvězdičku navíc. ()

Reklama

darwin 

všechny recenze uživatele

Šťavnatá ostrovní záležitost. Žádné sentimentální kecy a hollywoodské hvězdičky, za to rázný slovník a Danny Dyer a jeho "fokin' Cockney accent". Rozhodně lepší než Amerikou nasáklý snímek Green Street Hooligans. Tento film vcelku podařeně ukazuje anglické hools, kteří to všechno kdysi začali. Dannyho Dyera tenhle filmek katapultoval mezi anglické filmové celebrity a zasloužil se o dvě dokumentární série o opravdových hooligans. Zvláště The Real Football Factories International stojí za to. "Je to lepší než orgasmus." "... jako sex s dvěma holkama." - říkají tam borci z celého světa. Nevím, nebudu zkoušet. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Povedzme si pravdu, Green Street Hooligans boli lepší film. Viac rozpútal diskusiu, viac ho ľudia majú radi. Bol krajší po všetkých stránkach. Toto bolo drsné, bolo možno aj podľa skutočnosti, ale nemalo to taký skvelý dej. Bolo to síce presvedčivé, anglické, ale neskôr keď Danny Dyer robil dokument som mal pocit, že zistil, že toto bol len slabý odvar. Deťom a mládeži neodporúčam, aby sa na to nehrali, lebo môžu skončiť ako na konci. Samozrejme, že od tých časov sa veľa v boji proti chuligánom zmenilo, prakticky ich v takom Anglicku utlmili na najnižšiu úroveň, ale je to stále pohľad do minulosti, ktorý stojí za to. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ivor Guest: 1. What A Waster ,2. Going Underground ,3. Rock & Roll Machine ,4. Hunted By A Freak ,5. Swastika Eyes ,6. House Of Jealous Lovers ,7. You're Fit But You Know It ,8. Miss Lucifer ,9. Watermellon ,10. Stumble & Fall ,11. Borstal Breakout ,12. Tunnel Vision ,13. You're The One For Me ,14. Now Is The Time ,15. Bulletproof ,16. Dogzilla ,17. Ever Fallen In Love , ()

Galerie (20)

Zajímavosti (15)

  • Vlajka fanoušků Chelsea, která visí na zadním skle autobusu byla údajně autentickým dárkem jednoho z bývalých členů tvrdého jádra Headhunters. Nick Love ji použil, i když je ní zobrazen Totenkopf. (don corleone)
  • Rod hraje ve filmu v jedné scéně hru "Grand Theft Auto: Vice City", kterou produkuje firma Rockstar Games. Jde o společnost, která se podílela na produkci filmu. Danny Dyer mimo jiné pro ně namluvil i hlas Kent Paula ve této hře. (don corleone)

Reklama

Reklama