Reklama

Reklama

Příběh jednoho zvláštního léta podle bestselleru Ann Brasharesové. Čtyři dlouholeté přítelkyně se musí poprvé rozejít na delší dobu. Na společném nákupu objeví podivné džíny, které všem perfektně padnou. Rozhodnou se toho využít a zůstat díky kalhotám v kontaktu. Každá dívka si džíny ponechá na týden a uvidí, jestli jí přinesou štěstí, pak je pošle dál. Za každým týdnem se skrývá příběh a i když mezi kamarádkami leží mnoho mil, stále existuje pouto v podobě putovních kalhot, které jim umožňuje sdílet radosti, lásky i strasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Příjemný teenage film, který má navíc jednu hvězdu zářící...Blake Lively. Na ni jsem se opět nemohla vynadívat. Její role jí padla naprosto přesně. Potěšilo mě také krásné love story odehrávající se v ještě krásnějším Santorini. Nejvíce mě ale dojal příběh Tibby a malé Bailey (skvělá herečka!!!). Naopak Carmen mě ničím neupoutala. Kdybych tenhle film viděla před 5 lety, moje hodnocení by asi bylo ještě o jednu * vyšší. Teď mu dávám 3*. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Štyri kamarátky nájdu rifle,ktoré im zázračne padnú aj keď majú iné postavy,tak si s toho urobia tradíciu.Tomuto filmu nemám čo vytknúť,dej ubieha pomaly,prijemne.Príbeh o priateľstve,lásky a príbehov čo ponúka sam život.Z kvalitnými hereckými výkonmi protagonistov.Keď si chcete pozrieť ľahkú komédiu,bez zložitých zápletok tak si pozrite tuto. ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi při narození ustřihli pindíka, zavřeli mě do věže pouze s kupou knih z červené knihovny a na mé 14té narozeniny by mi pustili tento film, možná bych byl s hodnocením někde jinde. Bohužel ale žiju v reálném světě a tak si nejsem jistý, jestli se nad tímhle citovým vydíráním protkaným všemi kliše ze všech romanťáren, které vás zrovna napadnou, smát, brečet nebo se urazit. Ale možná jsem pouze příliš velký cynik. A teď si jdu dát dvojku, protože jsem upřímně zvědavý, co narvou tam. Přijde mi totiž, že všechna srdceryvná traumata jsou již vyčerpána. // Nejoblíbenější příběh: Dokumentaristka // Celkově: 40% ()

Kity162 

všechny recenze uživatele

Normálně by tohle pro mě byla blbost a ještě s protivnejma herečkama (Alexis Bledes a Blake Lively), jenže taková nostalgie... Každý ze 4 příběhů mi byl blízký, ale nejvíc asi právě tý Alexis Bledel (proto možná i na ni změním názor, až zas tak protivná tam nebyla nakonec) a America Ferreri. Takže tohle se asi bude líbit převážně lidem, kteří se s tím můžou nějak ztotožnit. A každý z příběhů nese silná (ale přitom tak jednoduchá) životní moudra, takže vlastně i když jsou podaná odlehčeně, neznamená to, že ten film je stupidní. ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film se koukne vždycky několik protipólových párů - holky-kluci; puberťáci - dospělí; rádoby filosofové - lidi, co si chtějí vymlet trochu mozek... Když se několik částí správně překryje (pubertální holka filosofující o nesmrtelnosti brouka), film rázem letí do oblak kinematografie. Když se překryje špatně (dospělá racionální žena, co nemá čas na kraviny), dévédéčko s filmem se také proletí, avšak leda tak přes celý pokoj do koše. Já jsem ovšem spadnul do kategorie někde mezi - dospělý kluk, co se rád podívá na pěknou holku (Alexis Bledel), přimhouří oči nad pubertou, slintáním a pobrečenými kapesníky a během nedělního odpoledne, kdy není co dělat, příjemně naloží s časem. 50% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Blake Lively prý na konkurz při obsazování hereček do role Bridget vešla do místnosti a než udělala cokoli jiného, položila na stůl svoji fotografii. Porota si myslela, že si z nich dělá legraci, ale potom, co po nějaké době opustila místnost, si všichni byli jistí, že právě ona je tou jedinou správnou Bridget, kterou hledají. (delaware)
  • Brian, kamarád Tibby a Bailey, je v knižní předloze špinavě blond, o asijském původu tam není jediné zmínky. (delaware)
  • Pana Vreelanda, otce Bridget, ztvárňuje ve filmu skutečný otec její představitelky (Blake Lively) - Ernie Lively. (delaware)

Reklama

Reklama