Reklama

Reklama

V tom domě straší!

  • USA Monster House (více)
Trailer

Některé domy jsou strašidelné. V některých nejen straší, ale jsou také pořádně hladové. Jeden takový má přímo přes ulici chlapec Walter. Když se tam vydá pro míč, tak se majitel domu Nebbercracker rozčílí a pak se zhroutí, takže ho sanitka odveze do nemocnice a dům zůstane prázdný. To je jedinečná příležitost vydat se na průzkum. Je jim jasné, že to nebude legrace, když vidí, jak dům pohltí rockera Kostru. I je nakonec děsivý živý dům spolkne a Walter s Buřtem a Jenny se rozhodnou s ním bojovat. Počkají, až usne, a najdou tu nejen fotky sousedovy obří manželky Constance, o níž se povídá, že ji muž zabil a snědl, ale také sklep plný rozbitých hraček a kostru pohřbenou v betonu. Nedlouho poté se vrátí pan Nebbercracker a svěří se dětem se svým děsivým tajemstvím. Pak se rozhodne s jejich pomocí vyhodit dům do vzduchu. Ten se však nehodlá vzdát bez boje, a tak se v ulici brzy rozpoutá ta nejpodivnější bitva, jakou kdy svět zažil. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (321)

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím, že po videní novej verzie Poltergeista, môžem pokojne povedať, že je až iróniou, že tento film je oveľa strašidelnejší, než film, ktorý je tu označovaný ako reálny horor. Nechcem tvrdiť, že je to niečo silné, no máme tu barák, ktorý vie urobiť zlovestný výraz, vábi deti dnu a "kvázi" žerie ich a máme tu protagonistov, ktorí sa ho boja, no súčasne chcú vedieť čo a ako. Pán Kenan... toto mal byť animovaný rodinný film... a mali sme tu animovaný horor s reálnou atmosférou a trošku detinskejšími postavami a potom príde reálny horor, ktorý viac rodinný film než horor. Je to priam irónia. Každopádne - tento film je narozdiel od 2015 Poltergeista miestami aj vcelku strašidelný. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Opravdu velké překvapení a to jsem si říkal, jo podívám se na to a přitom si udělám nějakou práci. Neudělal jsem nic. Výborná grafická práce, takový Simpsonovský humor na americký způsob života, skoro všech zúčastněných postav a samozřejmě celý scénář. Ty 4 tady rozhodně drží spojení dětský horor, i když může toto spojení vypadat zvláštně, tenhle film přesně takový je. Dům, který má v sobě zlo působící na podvědomí každé "oběti", by bylo určitě i výborným základem pro hraný, krvavý masakr. Zde má vše ,hlavně konec, ten potřebný dětský nádech. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

V celku pekné, milé a hlavne originálne. Trochu strašidelné (pre deti), s peknou pointou, ale niečo tomu chýbalo. Našťastie tieto animáky sa snažím pozerať v originále, takže ocením aj pôvodné hviezdne hlasy. Tým pádom ale sú moje hodnotenia viac objektívne, a tie hviezdičky sedia. S odretými ušami za ****, ale trochu inými ako pri pixare, tam sú oveľa silnejšie. Videl som náhodou znova, už to fungovalo oveľa menej, ale hodnotenie nechám tak. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Hororovej animák? no ale proč ne? sice žádnej extra horor to neni, ale atmosféru to má velice slušnou a některý postavy sou docela strašidelný, jenže i tak to je přece jen takovej spíš horor pro děti. Co se týká animace, tak je řek bych spíš taková standartní, ale za to postavy jsou úplně dokonalý, škoda toho konce ala strašidelnej dům v pohádce,jinak je to ale docela povedenej animák ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Dávám krásné 4 hvězdičky, myslím si že je to vskutku príma animák. Je originální, najde se v něm pár výborných gagů (Jseš sám doma?? Jo, táta je v lékárně a máma šla do kina se svým osobním trenérem) né, že by to bylo zvláště humorné, ale je to zatraceně trefný :) Líbilo se mi ztvárnění postaviček, hlavně Zee a Jenny, animátoři si dali záležet. Je to zkrátka happy... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (12)

  • Aby mohl být film přístupný také nižším věkovým skupinám, všechny postavy, které dům sní, se objeví živé v závěrečných titulcích. (imro)
  • Zároveň s filmem se do amerických kin dostal další snímek s Jasonem Lee. V Clerks 2 (r. Kevin Smith) už herce bylo na plátně vidět. (imro)
  • Celovečerní debut animátora Gila Kenana stál studio Sony 75 milionů a za první víkend (21. – 32. 7. 2006) promítání si vystrašil 22,2 mil. dolarů. Stačilo to na druhou příčku, ale snímek se držel během následujích týdnů dostatečně dobře na to, aby celkový výdělek překočil 75 milonů. (imro)

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama