Reklama

Reklama

Pozor, přijíždí samotný ďáběl a nemá slitování. Poklidný život malého městečka Santa Ynez v Utahu se mění okamžitě v peklo. Záhadné černé auto projíždí okolím a nemilosrdně vraždí nevinné lidi. Nikdo nebude ušetřen. Jediný, kdo dokáže zabránit brutálním vraždám, je místní kapitán policie Wade Parent (James Brolin). Oběti ovšem stále přibývají a zdá se, že nikdo toto ďábelské auto nezastaví. Podaří se lidem s pomocí kapitána zničit auto a porazit tak samotného vládce pekel? (reich)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Priemerný horor s nie veľmi zaujímavým dejom a nie celkom dobre natočený. Ale musím hodnotiť trochu nadpriemerne, lebo snímok má tú nádhernú atmosféru 70. rokov v Amerike. K tomu si ešte zachováva trochu tajomnosti a ani herecké výkony nie sú zlé. Po sľubnom začiatku som čakal trochu viac pekých báb no bohužiaľ nedočkal som sa. A k tomu ani žiadne gore tu nebolo... ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

6/10 - Duel sem neviděl takže s ničim nesrovnávám, ale jistě vim, že to vražedný auto má neskutečný kouzlo. Některý scény sou výborný, některý trapný a některý sou kurevsky zábavný jako třeba ta se stopařem a jeho lesním rohem. Každopádně to má celkem slušnou béčkovou atmosféru a závěrečnou písničku, která tam sedí jako prdel na nočník... =) ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla bomba, neskutečně natočený horor o vraždícím autě poháněné zlým duchem, které kosí na koho narazí. Navíc to má naprosto temnou atmosféru a dokonalou hudbu. No prostě klasická 70. léta v plné palbě, kdy vzniklo neskutečné množství kvalitních hororů, které hrály především na atmosféru a přesně to je tento případ. Mám nutkání dát plnej počet, ale něco málo tomu ještě chybělo, ale spokojenost je rozhodně na místě a pokud někdo chce vidět opravdu parádní atmosférický horor tak by tento kousek rozhodně neměl vynechat. Tohle jsou prostě 70. léta v plné palbě, přesně tak jak je máme rádi. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Vytečný James Brolin v podceňovaném, přitom velmi zábavném a chytrém horroru a vraždícím autu, který je přinejmeším stejně dobrý jako DUEL nebo CHRISTINE. Úvodní scéna filmu s párem cyklistů je skvělá, po celou dobu to má hodně dobrou atmosféru a skvělé lokace a hlavně paletu hodně kvalitních postav a několik celkem surových zvratů. Doporučuji! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Jestli nebudeš zticha, vrazím ti ten krám do zadku a budeš prdět hudbu celý rok!" „To by bylo fantastický, prdět hudbu a celej rok. Uááá!" ,,Křus!" Kde se vzalo, tu se vzalo, s větrem se objevilo auto, co má spadeno na všechny! Tu sejme párek cyklistů, tamhle stopaře a tady hlupáka, co je přesvědčen, že ho zastřelí. A pokud si místní policie myslí, že ho zastaví, pak bude muset zaplatit vysokou daň. Svižný snímek s několika napínavými honičkami, kdy jedna z nejnapínavějších se odehraje během nácviku pochodu a stylově skončí na hřbitově. Jen si nejsem jistý, zda se dá jít na Ďábla s dynamitem... Verze dabovaná českou televizí má na konci bonbónek - titulky doprovází remix od Desireless Voyage Voyage z konce 80. let. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Pro potřeby natáčení byla vytvořena celkem čtyři vozidla. Nejméně jedno bylo zničeno, osud ostatních je neznámý. (Stejšn)
  • Tajemný černý vůz, který ohrožuje obyvatele městečka, je upravený Lincoln Continental Mark III z roku 1971. (Koldyn)

Reklama

Reklama