Reklama

Reklama

Pozor, přijíždí samotný ďáběl a nemá slitování. Poklidný život malého městečka Santa Ynez v Utahu se mění okamžitě v peklo. Záhadné černé auto projíždí okolím a nemilosrdně vraždí nevinné lidi. Nikdo nebude ušetřen. Jediný, kdo dokáže zabránit brutálním vraždám, je místní kapitán policie Wade Parent (James Brolin). Oběti ovšem stále přibývají a zdá se, že nikdo toto ďábelské auto nezastaví. Podaří se lidem s pomocí kapitána zničit auto a porazit tak samotného vládce pekel? (reich)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla bomba, neskutečně natočený horor o vraždícím autě poháněné zlým duchem, které kosí na koho narazí. Navíc to má naprosto temnou atmosféru a dokonalou hudbu. No prostě klasická 70. léta v plné palbě, kdy vzniklo neskutečné množství kvalitních hororů, které hrály především na atmosféru a přesně to je tento případ. Mám nutkání dát plnej počet, ale něco málo tomu ještě chybělo, ale spokojenost je rozhodně na místě a pokud někdo chce vidět opravdu parádní atmosférický horor tak by tento kousek rozhodně neměl vynechat. Tohle jsou prostě 70. léta v plné palbě, přesně tak jak je máme rádi. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa to javí ako béčko jak hrom, je to dokonalá áčková zábava s dokonalou kamerou a dokonalou titulnou rekvizitou, ktorá ako keby naozaj žila vlastným životom. Akčným scénam snáď vadí len fakt, že v mnohých situáciách je obraz umelo zrýchlený na vyvolanie vysokej rýchlosti, ale vzhľadom na dobu vzniku filmu odpúšťam. Pecka, ktorá sa mi toľko rokov vyhýbala. Alebo snáď ja jej? ()

Reklama

endrix 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě dobrý horor. Parta policistů z malého městečka bojuje proti něčemu, čemu nerozumí, ale je jasné, že to musí zničit. A to rychle, protože oběti přibývají. A jediný, kdo tuší, co za tím vězí, je ochmelka, kterého nikdo nebere vážně. SPOILER A pozor, klišé se nekoná, nikdo ho ani nezačne brát vážně. Za mě velmi příjemné překvapení, ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

6/10 - Duel sem neviděl takže s ničim nesrovnávám, ale jistě vim, že to vražedný auto má neskutečný kouzlo. Některý scény sou výborný, některý trapný a některý sou kurevsky zábavný jako třeba ta se stopařem a jeho lesním rohem. Každopádně to má celkem slušnou béčkovou atmosféru a závěrečnou písničku, která tam sedí jako prdel na nočník... =) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pěkný horor, o zábijáckém autě bez řidiče co terorizuje obyvatele městečka kdesi v poušti , Auto vypadá velice pěkně a i děsivě, pěkně kosí jednoho za druhým. Má to krásně temnou , ale zároveň i dobrodružnou atmosféru. Na horor je to akorát. Ps- piráti silnic jsou všude tady by ho nestačili bodovat. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Pro potřeby natáčení byla vytvořena celkem čtyři vozidla. Nejméně jedno bylo zničeno, osud ostatních je neznámý. (Stejšn)
  • Tajemný černý vůz, který ohrožuje obyvatele městečka, je upravený Lincoln Continental Mark III z roku 1971. (Koldyn)

Reklama

Reklama