Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

SirGawain 

všechny recenze uživatele

Slabší rozjezd, skvělej střed (větší část) a jeden z nejhorších konců co jsem kdy viděl. Ten konec je na mě moc uspěchanej. Mám takovej dojem, že tvůrcům buď docházely peníze, nebo prostě nevěděli jak se z týhle přeplácanosti dostat tak to skončili nejjednodušeji jak mohli během 5 minut... Škoda času... Ale Kelly Brook se mi líbila ;) Na ní taky ten film dost stojí... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohel mohlo mít slušný potencionál, ale jen ho využít. Už jen že jsou na vše jen tři z toho mohli udělat mnohem větší drama, takhle to klouzalo ke komedii, aneb kdo právě zasune do Jennifer. Jinak si mohůli odpustit jednu chybu, to když si jde Jennifer nahá zaplavat a s moře vylezá se spodním dílem plavek, takovýhle amaterismus si mohli odpustit. Sakra to neumí tu kameru mít o trochu výš. ()

Reklama

koza3 

všechny recenze uživatele

Je potřeba vzít v úvahu, že režisér počítal s tím, že i když je to břečka, tak obsazení herecké role to alespoň z poloviny zachrání (a povedlo se, podle spousty komentářů). Já se rád podívám na nádhernou čičinu v bílých plavkách, ale to podle mě netvoří celek filmu a už vůbec ne hodnocení (tedy ne v tomto případě :-)). Strašně mě iritovaly ty neustále čistoskvoucí bílé plavky a Jackova škaredá pleška, ale na druhou stranu se mi líbilo prostředí filmu a na nedělní televizní leháro před prací určitě vyhovující rychlokvaška. Když jsem film před druhou reklamou únavou vypl, za 3 minuty jsem ho zase zapl, protože mě děsně zajímalo, jak to dopadne, což je u filmu podstatné. Myslím, že o ztroskotancích jsme viděli už daleko nepochopitelnější rychlokvašky, takže zlatý střed - 50%. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak Billy nám taky pěkně proplešatěl.... No, co k filmu. Příjemná oddychovka na poklidný večer. S Kelly bych také rád ztroskotal na ostrově :-) Jen nechápu, jak mohla být v neustále vyžehlená a s umytými vlasy. Jednu hvězdu za Billyho Zane a druhou za příjemnou tichomořskou lokaci a svůdnou Kelly Brook. Střet obou mužů mi neseděl a i chování trosečníků bylo nereálné. Většinu času trosečníci trávili lovem a lenošením na pláži v chatrči. Já bych po zajištění potravy provedl průzkum ostrova a zajištění místa pro vizuální signál v případě blížící se lodi nebo letadla..... Škoda, z žárlivého námětu na ostrově by se dalo vytřískat více... ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co se vám nelíbilo. Film na 3-4*, ale vzhledem k tomu, jak moc je podhodnocen, o 4* mám jasno. Krásná K. Brook své vnady ani moc nezakrývala, ale je jasně tahounem filmu. Příběh není nic extra originálního, ale záplatka už se mi líbila hodně. Trojúhelník neměl chybu. Tradičně výborný B. Zane byl natolik nepředvídatelný, že to fakt mělo šťávu. Nikdo z nás neví, jak by v podobné situaci reagoval a tento film měl k realitě natolik blízko, že bych to B-čkem nenazýval. Líbilo se mi to a ten závěr, co tu mnozí odsuzují, byl právě výborný. Já do posledních chvil netušil, jak to nakonec dopadne a jak to dopadlo? Hrozně, ale dopadlo a nemělo to chybu. Škoda, že to dokáži ocenit jen já a pár dalších, což je ale dle % málo. Já byl spokojen a proto taky také hodnocení. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Billy Zane a Kelly Brook se do sebe v průběhu natáčení zamilovali. Později jejich vztah vyústil až v zásnuby. (Terva)
  • Film získal cenu Golden Trailer v kategorii Best Trashiest. (Terva)
  • Billy Zane se po šestnácti letech od filmu Úplné bezvětří (1989) vrátil k tématu opuštěné milenecké trojice uprostřed oceánu. Tentokrát ale ne v roli mladíka dělajícího problémy, ale už v roli žárlícího manžela. (Kaspi.vm)

Reklama

Reklama