Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film režiséra Lasse Hallströma Psí poslání vypráví cituplný a překvapivý příběh jednoho věrného psa (namluvil Josh Gad), který nachází smysl své existence prostřednictvím životů lidí, které učí smát se a milovat. Během pěti desetiletí nás jeden hlas, hlas neúnavného psa, zavede na strhující a povznášející cestu, na které promlouvá k srdci všech lidí, kteří kdy milovali nějaké zvíře. Přestože se během těch let postupně reinkarnuje do několika psů různých ras, je to jeho pevné pouto se spřízněnou duší jménem Ethan, které přenáší a inspiruje jednoho psa na jeho cestě za nalezením vlastního poslání a skutečného smyslu existence a pro svého chlapce. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

Nikiko

Nikiko (hodnocení, recenze)

hansel97

To je přece blbost. Ten pes byl pro tuhle scénu vycvičený, a většinou ho cvičitel musel brzdit, aby se do vody nevrhl dřív než měl. Jediný kdo selhal byl ten v ten okamžik cvičitel, tak proč za jeho pochybení trestat celý štáb a všechny, kteří chtěli lidem přinést krásný psí příběh? Podle je to hloupý přístup. To já půjdu do kina klidně dvakrát. Raději než na nějaký krvák, kde sice žádného psa do vody nehodili, ale jehož poselstvím je, že zabíjet a být hajzl je v pořádku a děsně cool.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

"Pes na záběrech působí vyděšeně a do vody je nucený proti své vůli. V závěru pes zmizí pod hladinou, není při tom zřejmé, zda se jedná o součást scénáře nebo nešťastné vyústění celé situace"

 

 

"nešlo o žádné bezcitné a záměrné mučení a týrání"

 

 

 

 

ještě lepší, to je jako říct "no my jsem nechtěli týrat, ale tak nějak jsme to udělali, protože máme rádi psy "

na příspěvěk reagoval Nikiko

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Nikiko

Já na film teda nepůjdu a podporovat ho nehodlám, protože se mi to pořádně nelíbí, neříkám, že je to mučení, ale nelíbí se mi, jak se se psem zacházelo. Scéna se klidně dala natočit s psem vytvořeným vizuálními efekty, v dnešní době by rozdíl nikdo nepoznal., A jestli film uvidím, což maximálně na internetu, tak k tomu u hodnocení přihlížet nebudu, tohle rád taky nemám.

Ale finančně to podporovat nechci, což už je osobní věc každého. :)

na příspěvěk reagoval Nikiko, vegetol.mp

Nikiko

Nikiko (hodnocení, recenze)

hansel97

Já to totiž moc nechápu. Vždyť právě my co máme pejsky bychom měli takové filmy podporovat. A vysvětlit těm méně inteligentním jak to s tím natáčením bylo. Že to nebylo úplně v pořádku, že došlo k selhání člověka, ale nešlo o žádné bezcitné a záměrné mučení a týrání. 

na příspěvěk reagoval hansel97

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Nikiko

Nesouhlasím s tím, ale myslím, že se to dalo čekat. To bude jak letošní Ghostbusters, tam lidi házeli odpad předem jenom protože tam obsadili ženský...

na příspěvěk reagoval Nikiko

Nikiko

Nikiko (hodnocení, recenze)

Netušila jsem, že je mezi lidma tolik idiotů, kteří odpálí film jako odpad, aniž by ho viděli, jen na základě zveličené bulvární rádoby senzace.  :-(

na příspěvěk reagoval hansel97

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Kdo ví, jak to tady bylo a jak obecně to v tomto odvětví funguje. Film podpořím kino návštěvou. Koupím si náchos a opečenou bagetku s kuřátkem. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Lacike

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Athaeneus

Lidská, zvířecí nebo jakákoliv jiná práva by se neměla porušovat nikdy, a to, že tohle je "jen jeden" pes neznamená, že to je v pořádku a má se to nechat být, protože je jen jeden. V mnoha případech vůči špatnému zacházení není pro obyčejného člověka jak bojovat, tady je - bojkotováním filmu a neutrácením peněz za něj.

Athaeneus

Athaeneus (hodnocení, recenze)

hansel97

:D Tak jo... Že jsi to ty :D

"Spíš jen nehodlám podporovat film, který se tváří, že psy oslavuje a přitom se k nim chová takhle."

- Chybná argumentace. Můžeš oslavovat psy (coby živočišný druh) i přesto, že ti na konkrétních psech (jednotlivcích) nezáleží...

-> Aneb, můžeš něco prohlašovat, aniž bys svou ideologii sám vykonával. Je to zcela korektní jednání, neboť tobě jde o propagaci nějaké masové myšlenky a ne o pouhopouhý dílek skládanka. (Příklad: Pokud chceš zastavit kácní lesů, opravdu můžeš vykácet těch lesů klidně deset, aby jsi z nich mohl vytvořit noviny, které by zlepšily povědomí o tom, jak špatné kácení stromů je // A nebo chceš třeba poukázat na to, jak špatné jsou spalovací motory pro naše ovzduší, ale stejně furt můžeš pro propagaci své myšlenky využít letadlo -> Protože ti jde prostě o něco víc.)

 

A stejně tak je to s timhle filmem. Ten film opravdu může prohlašovat lásku k čoklům (a nefalešně), i přesto, že jednoho z nich málem utopil.

 

"Proč? Protože mi záleží na zvířatech? Tak to promiň, jestli je to hysterie."

- Tahle věta spíš svědčí o afektovanosti tvé osoby. Hláška 'tak promiň' nejčastěji zní od menstruujících žen, ale tak proč ne :D .

- Mimochodem, nám snad nezáleží na zvířatech? Nebuď blbej :D . Nám jenom nezáleží na jednom ušmudlenym kusu, kterej by se stejně ztratil v propadlišti dějin. Fakt nechápu, proč brečíš nad timhle psem a ne nad jinejma, kterejm se v současný chvíli děje skoro totéž.

na příspěvěk reagoval hansel97

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Tak uvidíme, na kolika procentech to zítra začne. Do kina se na to s mojí krásnou přítelkyní (modelkou) moc těšíme.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Lacike

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Proč? Protože mi záleží na zvířatech? Tak to promiň, jestli je to hysterie. Ono taky bůh ví, kolik se toho na natáčení dělo a kolik videí se třeba nezveřejnilo....

Athaeneus

Athaeneus (hodnocení, recenze)

hansel97

"Rozhodně mi není příjemné se na to video koukat, jestli tobě je, tak s tebou asi něco v pořádku není."
- Debilní argument hodný akorát tak blba.

 

Jsi cíťa. Na světě je extrémní množství psů a ty se můžeš zvencnout z jednoho kusu. :D

na příspěvěk reagoval hansel97

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Quint

V pořádku, protože poslat to kvůli tomu do kytek je ta nejhorší forma pokrytectví. Pořád by se měla hodnotit kvalita filmu, to ostatní je irelevantní.

na příspěvěk reagoval Lacike

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

V pátek to uvidíme s mojí krásnou přítelkyní (modelkou) v kině. Čekám film, který člověka chytí za srdce, pohladí mu duši a nastartuje optimistickou náladou do sychravého podzimu života.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

víš vtip je v tom ,že herec tak nějak víc do čeho jde, ale pes, ten neví, někam ho odvlečou, něco mu přikážou a pak ho hodí do vody, jako sorry, ale tohle je prostě odporný, ten pes je chudák jo, to je jako trestat ho za něco, aniž by věděl že něco udělal špatně 

na příspěvěk reagoval Lacike

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama