Reklama

Reklama

Oko 3

  • Hongkong Jian gui 10 (více)

Obsahy(1)

O našom svete existuje mnoho teórií. Napríklad, že rozhodne nie je jediný. Že naše existencia je iba križovatka pre množstvo ďalších dimenzií známych i neznámych. Pospevujeme si melódie, ktoré sme nikdy nepočuli. Vidíme veci, ktoré nie sú ostatným viditeľné. Väčšina z nás to ignoruje. Ale stále sú medzi nami tí, ktorí sú trochu rozdielni reagujú na tieto podnety riskujú všetko, i svoj život, aby našli pravdu. Zažívajú to mohutné vzrušenie v možnosti nahliadnuť na druhú stranu. Aspoň raz (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle dil taky s ostatnima Okama nema nic spolecnyho, krom toho ten nazev 10 je presnejsi, protoze tu jde o deset navodu jak videt duchy. Takze zacatek je fajn, parta kamosu ziska knizku a rozhodne se vyvolat ducha. Samozrejme se povede a prvni pulhodina filmu je nehorazne mraziva. Bohuzel pak de atmosfera postupne do haje, zacne bejt film lehce zmatenej a najednou sem si uvedomil, ze se spis koukam na uchylnou komedii, kde duchem posedlej typek dela breakdance na strope a podobne. Takze po vynikajici pulhodince uz je film vicemene k nicemu, ale presto ma celkem slusnou atmosferu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut to byl celkem slušný joke, něco bylo i vtipné a taky mě to celkem bavilo. Ani ta banda mladíku mi nelezla na nervy. Jenže pak humoru ubylo a když se někde nějaký objevil, většinou byl dost trapný (kromě tanečního souboje) a hlavně se tam nic pořádně nedělo, tak mě to přestalo bavit. Zase na druhou stranu, asi dvakrát jsem se lekl, to tomuhle filmu musím nechat. Navíc s celou touhle strašně divnou sérií to nesouvisí ničím, ale to ani druhý díl nesouvisel s prvním. Tenhle díl nijak nesouvisí s žádným, sice se tu objeví jeden záběr z Oka 1 a 2, ale tím to tak končí. Snaží se to o crazy komedii, ale bůhvíjak se to tomu nedaří. 2* ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Místy zábavný, místy ujetý, místy s fajn lekačkou, většinou ale jenom hloupý film s naivními dialogy. Jediný skutečně hororový prvek Eye 10 jsou herecké výkony, které byly skutečně špatné. Těžko říct, jak se stalo, že v téhle pitomosti jedou Pangové a má to být pokračování dobrého Oka. Nevím, zda třeba scéna s breakdancovým soubojem byla vtipná nebo trapná...asi obojí dohromady. Jako celý film. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

10 způsobů, jak uvidět ducha, začne jen tak z plezíru zkoušet pětice přátel, aby po pár pokusech jejich snaha přinesla nechtěné ovoce. Tentokrát to klipové "3. až 10. oko" do záhrobí pojímají bratři Pangové spíše parodicky se záměrným infantilním humorem (smrtící prdy), ovšem zároveň chtějí i postrašit, což se jim v rámci bizarní báchorky vůbec nedaří. Děsy se totiž plíží buď zdlouhavě, anebo směšně (případně obojí, zlověstný poskakující míč (!) mi evokoval pronásledování polymorfem v Červeném trpaslíkovi :-)). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak v tomhle dalším pokračování už mleli Pangové vážně z posledního. Po dějové stránce se to nemůže ničím rovnat oběma předešlým dílům, protože tenhle díl s nimi kromě krátkých šotů nemá vůbec nic společného. Těch deset možností jak vidět duchy se však podařilo tvůrcům natočit alespoň z části dobře a některé vypadají solidně. Taneční souboj patří k tomu nejlepšímu. Jinak mě však herecké výkony moc nepřesvědčili. Jde o hodně průměrnou hororovou komedii, kterou od špatného hodnocení zachránilo jen několik světlejších (humorných) chvilek, jinak by se plácala v odpadních vodách. 5/10 ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Thajsku. (GASTON73)

Reklama

Reklama