Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (334)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na celém filmu je to zábavné vysvětlování jednotlivých událostí, jež se během seriálu staly, obzvláště zničení města okolo zkryogenizovaného Frye, nebo zjištění, že nejsmutnější epizoda celého seriálu ohledně Fryova psa, už nemusí být tak smutná. Filmová Futurama, stejně jako Simpsonovi, dojíždí u mnohých zejména na přehnaná očekávání, ale jestliže Simpsonovi ve své filmové verzi seriál co se týče kadence vtipů jasně překonaly, filmová Futurama je schopna tuto laťku držet jen několik málo minut na začátku (B/Fox vede), aby se nakonec v druhé půlce snímku stala odvarem, i když pořád dobrým, soustředícím se hlavně na ukončení správně bláznivé a časovými paradoxy přeplněné příběhové linie. Celý projekt sráží taky pro mě dost nesympatičtí záporňáci a muzikálové vložky, ale je si třeba taky uvědomit, že tohle asi neměl být tak suverénní film, jakým jsou Simpsonovi ve filmu, je to prostě šestá série, vytvořená poněkud jiným způsobem, než jsme zvyklí a svojí kvalitu to pořád má a to, že jsem nedal čtyři hvězdy, je způsobeno jistě i tím, že jsem to viděl teprve prvně, protože když už jsem ( možná ne až tak příhodně) srovnával s filmovými Simpsonovi, tak pro ně platí, že jejich účinek je nejsilnější na první zhlédnutí ( alespoň u mě to tak bylo). Jsem přesvědčen, že ve Futuramě bylo skrytých fórů mnohem více a na každé další zhlédnutí to bude jenom lepší a lepší. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Bender coby zloděj nejcennějších světových pokladů nebo "terminator" neměl chybu, líbilo se mi i povedené pohrávání si s cestováním časem a pak samozřejmě ty obvyklé futuramácké vtípky (židovský TIE fighter), bez určitých epizodek (obzvlášť Santa) bych se ovšem obešel. Benderovo parádní terno mě bavilo, ale Futuramě přesto více sluší seriál. ()

Reklama

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Tenhle "celovečerák" na mě působil dojmem, že je snad horší než kterýkoli z předchozích dílů seriálu - což je samozřejmě špatně, žeano. Koukat se na to dalo, ale těch srand bylo vážně pomálu a v delší stopáži se rozbředly jak Zoidbie bez krunýře na pražskym sněhu. No nic, snad ty další chystané části dopadnou líp (a pokud ne, tak za budoucí "šestou řadu" teda asi moc nedík). ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"We are back, baby!" Futurama je zpět! Navazuje na konec páté série, a i když jí ty vypatlanci zrušili tak za to dostali namláceno a to pořádně! Futurama je zpátky v celé kráse a tak se Fry, Leela a Bender mohou vrátit jako posádka Planet Express. Mimozemská rasa Naháčů rozkrádá celou Zemi a je pouze na našich oblíbených hrdinech, aby zachránili celý Vesmír. Sranda pokračuje, když se na zadku Phillipa J. Frye objeví kód pro cestování časem. Film má velmi dobře zpracovaný příběh a za cestování časem má ode mě jedničku s hvězdičkou. Zajímavý příběh doplňují všechny známé i méně známé postavy z celého seriálu. Navíc má několik pevných vazeb na seriál. Proto fanouškům neujdou ty krásné narážky i hezké mosty do příběhu. Z připravovaných čtyř filmů o Futuramě je Benders Big Score jasně nejlepší. Velká porce humoru a zábavy. Pro fanoušky povinnost. Zkrátka když jí miluješ… PS: Objeví se i Zapp Brrrrannigan! (100 %) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Hurá třikrat je zpět! Společnost BOX , ktera nedala prava na vysilání PLANET EXPRES do Vesmíru , byla zbavena techto lidí. Byly nasledne zmlaceni , svým zranenim podlehly a pote rozdrcení na prasek na zasyp urcitych partii. A máme je zpět! Naší oblíbenou PLANET EXPRES CREW! Hurá , čekaní nebylo tak dlouhé! Svět je napaden emzáky živící se informacemi a kteri diky emailu získají temer vse. Zoidberg je králem nigérie - Hurá! A je tu objeven zpusob cestovaní casem a celé ukryto na zadku koho jiného než FRY. Bender napaden trojanem/virem je v moci novych vladcu planety a tak krade vse co v historii bylo cenné , svaté nebo neprikované. Tento film se mi libil nejvíce ze zatím vydanych filmu ( psané - cerven 2008 ) , jelikož má plno vtipu a hlavně myšlenku cestovaní casem což mám rád a filmy s timto motivem miluju ( Navrat do budoucnosti , Osudový dotek atd.). Vynikající navození na seriál ! Sice nekolik dilu namisto filmu by bylo lepší , ale tady máte tak 4 díly dohromady! Zero , One, One , Zero , Zero ....... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)
  • E-mailová adresa Amy Wong je 'awong@marslink.web', Zoidbergova 'Zoidberg@freemail.web' a Benderova 'Bender@Ilovebender.com'. Adresy Amy a Zoidberga jsou smyšlené, ale www.ilovebender.com je skutečná stránka o Futuramě. (ČSFD)
  • Fakt, že Fryův duplikát Lars Fillmore žil v budoucnosti bez problémů několik let a nakonec zahynul sebeobětováním, aniž by se mu stala „nehoda“, naznačuje, že se ho pravidlo o zkáze duplikátů vůbec netýkalo, vzhledem k tomu, že jiné duplikáty umíraly do několika minut či dní. Pravděpodobně proto, že se povahově, mentálně, věkově i vzhledově v podstatě jednalo o jinou osobu, než o Frye. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama