Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

StrikE94 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi pořad Partička, tak tohle budete milovat tak milionkrát víc. Protože narozdíl od české verze, jsou tady hry rychlé, mnohem vtipnější a i představitelé jsou sympatičtější + je jich víc. Je až neuvěřitelné, co zde herci předvádí a jen těžko lze uvěřit tomu, že jde o improvizaci. Naprosto bez konkurenční a nevidím jinou možnost než dát za 5. Vřele doporučuji všem! ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální televizní pořad, který hodně staví na schopnosti hlavních aktérů iprovizovat. Pro obyčejného diváka tu pak vznikají naprosto nepředstavitelné a neuvěřitelně vtipné kreace, které by leckdy ani nejlepší scénárista nenapsal. Naprosto nechápu, proč byl tento pořad ukončen. Ale na všem špatném je něco dobré - možná by Whose Line Is It Anyway? časem zevšedněl a ztratil by své kouzlo. Takhle se alespoň může těšit označení "legednární." ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Keď prišiel Dano Dangl so svojou partičkou, tešil som sa, že konečne máme niečo s vlastnou značkou, čo od nás svet bude vo veľkom v budúcnosti kradnúť. Miesto toho prišlo sklamanie, že trvalo 15 rokov, kým sa z Británie dostala táto značka k nám. Sklamanie, ale zarovno aj omnoho väčšia zábava ako nám ponúka TV M. . Priepastný rozdiel! ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda, když se tenhle pořad srovnává s českou nebo slovenskou Partičkou. Mám ráda všechny tři, nedělám v tom žádný rozdíl, navíc přece jenom každý pořad je trochu jiný. Rozhodně si nemyslím, že česká nebo slovenská verze je horší. Něco se mi líbí víc, něco míň, některé scénky tu jsou vyloženě nezapomenutelné. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Nedám plný počet z jednoho prostého důvodu - u každé disciplíny mi bylo přesně jasné, kdo v ní bude účinkovat a štvalo mě, že je to vlastně improvizace jen napůl. Jasně, kdo by chtěl vidět Colina, jak zpívá nějaké slečně v "Musical Styles"? Ale that's not the point - česká Partička má oproti tomuto výhodu, že herci se vždycky střídají a nikdo nikdy skutečně neví, co vlastně bude hrát a s kým. Na druhou stranu - v americké verzi dostaneme naservírovanou podívanou od o třídu až dvě lepších komiků. I tak - veeeery funny :) 80% ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama