Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva zloději se vloupají do vily v Beverly Hills, kde hledají trezor. Místo něj najdou v tajné místnosti muže zmučeného k nepoznání. Snaží se mu pomoci, ale místo toho se dostanou do spárů sadistického šílence, který si je bere jako své další oběti a zkouší na nich své brutální velmi rafinované, mučící metody. Film navazuje na tradici takových hitů jako Hostel nebo Saw, kde platí "zemřít je snadné… zůstat naživu jsou strašná muka". (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná sračka, která dává slovu amatérská zcela nový rozměr. Něco tak debilního už jsem dlouho neviděl. Herci byli totálně otřesní. Příběh a ani jeho náznak zde zkrátka nebyl. Mučení, krev a další hororové prvky film postrádá. Napětí žádné. Osudy hrdinů jsou divákovi lhostejné. Kamera byla tak debilní, že už jsem podobně debilní kameru hodně dlouho neviděl. Kdybych se pokusil podobný film vytvořit s kamarády a zaznamenat ho na mobil, tak je výsledný efekt jistě nesrovnatelně lepší. Ještě ke všemu pan režisér nesáhl ani po špetce orginality. Kradl, kde to šlo. Vše co ukradl, však zkurvil. Tuhle sračku lze skutečně pokládat za vzorového zástupce odpadu. ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Hm. Myslím, že tvorca tohto filmu je veľkým fanúšikom Hostelu a chcel si natočiť svoje vlastné domáce video na túto tému. Lenže nejakým nedopatrením sa tento ,,skvost" dostal do požičovní a spôsobuje rovnaké potešenie ako spomínaný snímok. Scenár napísaný na kolene v deň natáčania po pol litry vodky, s hercami, ktorých zrejme odchytili na mieste nakrúcania s nulovým rozpočtom. Vôbec sa nečudujem ľuďom, ktorý to vypli po pár minútach a sám sa čudujem, ako som to mohol dopozerať do konca (holt niekedy si musíme kalich horkosti vypiť do dna:D). Koho bavia domáce videá v štýle ,,Natočto", ten bude určite spokojný. Ostatných odradím od sledovania, pretože toto je pre fajnšmekrov z rád fajnšmekrov. Ja osobne dávam jednu hviezdičku za super absurdnú a iracionálnu scénu s večerou a vianočným stromčekom. ()

Reklama

dawe787 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát odpad, ale za ten začátek, který Vás naláká a pak z toho vyjde neuvěřitelná sračka, musím dát jednu hvězdičku. Zkrátka mě nachytali. Nečekal jsem takovou kvalitu a promyšlenost každého detailu jako u Saw, ale přece jen si mohli dát více záležet. A co ty představy našeho hrdiny v uvozovkách??? To se někdo vážně vyžíval zcela zbytečně na žraní kamaráda deteilně zabrané, ale proč? Souvislost? To šlo tvůrcům na jedničku! Každý normální člověk, který by byl v podobné situaci a dostal se z pout, by si nepíchl znovu injekci morfia, kvůli polomrtvé ženské, kterou ani nezná a stejně bylo jasné, že je pak umučí k smrti oba. Škoda, začátek vypadal nadějně. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vraždící mučící maniak ve sklepě. 1) Nesporně je to laciný film. Co byste chtěli za (prý) 40 000 dolarů? Nekup to za tu cenu._____ 2) Začátek byl slibný - autoři šli rovnou na věc bez zdržovacích charakteristik, o které se snaží údajně kvalitnější filmy. Nějakých deset či patnáct minut člověk mohl být (já byl) na pochybách, co ho vlastně čeká. Pak se děj stal standardně předvídatelným. Až na samém konci první pointa byla milá...ta druhá zmatečná._____ 3) Thrillery o vraždících zrůdách asi mají být, jak předpokládám, hrůzné či alespoň napínavé. Těchto emocí jsem byl při sledování snímku ušetřen. Snad by se dalo říci, že jsem se bavil, pokud lze za zábavu označit sledování více či méně úchylných vražd._____ 4) Kdo má rád kulturisty s hypertrofovanými svaly, se zalíbením spočinul na (jinak přitažlivém) 28letém Brianovi Kolodziejovi. A kdo ne, ten se asi dost nudil. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Vôbec sa nečudujem že Gag bol zatiaľ posledným filmom, ktorý režisér natočil. Z môjho pohľadu ie o jeden z najhorších filmov, ktoré som tento rok videl, je zrejme že film bol dimenzovaný nízkym rozpočtom ale ani samotný námet ani jeho realizácia nestáli za veľa. Svojich fanúšikov tento štýl hororu má a čas od času niektoré z nich upútajú aj moju pozornosť, Gag však k nim rozhodne nepatril. ()

Zajímavosti (1)

  • Přibližně v čase 1:00:00 lze na okamžik jasně zahlédnout hlavu člena štábu. (Zmrv)

Reklama

Reklama