Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

hudryhudry 

všechny recenze uživatele

Přesladká roztomiloučká hovadinka s krásným happyendem. Film je určen pro náctileté dívky, které touží po nedobytném chlapci a místo Amandy si představují samy sebe. V kině si pěkně popláčou, zasmějou se a jsou spokojený. Ale kluci, pokud hrajete fotbal, tak se na to opravdu nedívejte, mohlo by vás to položit. Jinak příjemná zábava, i když se herci trochu dost nepřirozeně ksichtí, slušná oddechovka. Ale ten ředitel byl fakt trapnej. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy se rozmnožují jako myši. Každý je o něčem jiném, ale přesto jsou všechny na jedno brdo. V tomto případě se poměrně často budete chytat za hlavu a říkat si, co to zase ti Amíci natočili, protože některé scény jsou megatrapné. Amanda Bynes dobrá. Jako holka! Jinak teda nic moc no, pár dobrých scén. Děj je divný a rozháraný. A ten fotbal v americkém podání, no to je prča největší. Oni vůbec netuší ti Amíci. 40% ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Od této komedie jsem nic nečekal. Spíš jsem si řekl, že to zkusím a a uvidím, kdyžtak to po půl hoďce vypnu. Ale nevypnul. Byl jsem velice mile překvapen z tohoto počinu. Bylo to celkem svěží, vtipné a zábavné a výborně jsem se u toho bavil. Občas jsem se fakt neskutečně zasmál, občas normálně a občas pousmál. Ale dobře se celý film bavil a celkem rychle to uteklo. Samozřejmě to není nějaké veledílo (proto ty 3*), nicméně účel to splní a dobře se pobavíte. Jsem spokojen a klidně bych se mrknul s chutí znovu. Howgh! ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Na mňa až moc naivná komédia, ktorá má aký taký vtip a nepôsobí až tak trápne, aj keď mnohé scénky boli pod úroveň. Viola sa na Sebastiana nepodobala takmer vôbec, takže mini-katastrofa. Herecky a dejovo je to mierny podpriemer, ale je to milá komédia, na víkendové doobedie postačí. Trojku, ale nedám, to je už moc. 45% ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, mělo to spád, shakespearovské × teenagerovské. Pár vtipných okamžiků tam bylo, motalo se to taky pěkně, prostě takový pohodový film z prostředí mladých američanů, který navíc byl utvořen na námět Večeru tříkrálového od Williama Shakespeara, takže bysme v tom mohli najít i nějakou tu vzdělávací linii. Ale nakonec je to příjemná podívaná, u které nemusíte přemýšlet. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Vinnie Jones, herec, který ztvárnil trenéra Dinklage, je ve skutečnosti profesionální fotbalový hráč (ČSFD)
  • Amanda Bynes byla kvůli roli Violy v tomto fimu poslána na dva měsíce na intenzivní kurz fotbalu, aby se naučila základy tohoto sportu. (ČSFD)
  • Hádka v autě mezi Violou a Paulem, když Viola přijíždí první den do školy, byla celá improvizovaná herci. (Dlee)

Reklama

Reklama