Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

kingik 

všechny recenze uživatele

Kvalitních komedií není nikdy dost a tahle mě dost překvapila. Převlekové komedie vždycky měly něco do sebe a tahle není výjimkou. Amanda Bynes sice není nějaký extra talent, její herecký projev je i celkem toporný, ale umí dobře kulit oči a je vzhledově zajímavá, a jako kluk byla i pěkně ošklivá. Ovšem humornými situacemi se tu v žádném případě nešetří a navíc jsou tu herci, kteří snímek oživují velmi výrazně. Třeba sympatický Channing Tatum, kráska Laura Ramsey nebo skvělý trenér Vnnie Jones. Dost jsem se u téhle nenáročné komedie pobavil a je ideální pro zlepšení nálady. A komedie přece jsou od toho. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nevim ani proč, ale mě se tahle romantická komedie opravdu hodně moc líbila. Vím, že jsme to všechno už někde viděli, ale mě to zde opravdu bavilo a ani na chvilku jsem se nenudil. Amanda Bynes je správně roztomilá, Vinnie Jones má pěknou roličku, no celý to na poměry romantické komedie skvěle funguje ()

Reklama

liuk 

všechny recenze uživatele

Nebylo mi nějak dobře a tak jsem si našel nenáročnou středoškolskou "hot" komedii a asi jsem se dočkal, spíše jsem si tak úplně neuvědomil, že z devadesáti procent jsou tyhle filmy dosti brakové, i když se na ně často dobře kouká, ani náladu vám nezkazí. Osm z deseti vtipů v Shes the Man vychází ze skutečnosti, že postavy neví, že Sebestian je holka, zato divák ano (hromadné sprchování, perda míčem mezi její nohy), což po 40 minutách začne být poměrně otravné a nenápadité. A abych nezapomněl, proč proboha mají američani tendence hezkým herečkám (http://www.imdb.com/name/nm0673932/) nasazovat ve filmech rovnátka, rozcuchávat jim vlasy a dávat jim ošklivé brýle? No, asi brutálně nadhodnotím, ale koneckonců tahle komedie účel (zabít hodinu a půl bez újmy na zdraví) splnila, tak dám 3* s velkým mínusem. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Amandu Bynes nemusím, ani Channinga Tatuma, ale trochu prehodnocujem názor. She's the Man je vtipná, nerealistická no neočakávane dobrá gýčovina. Spríjemnila nedeľné ráno, bavila som sa. Bynes naozaj ako chlapec nevyzerá, v tomto prípade bohužiaľ, ale jej herectvo som dokázala prekusnúť bez väčších ťažkostí a Channing Tatum - ktoré naozaj veľmi neobľubujem, bol proste sexy. Scény na ihrisku, spolu s dokazovaním pohlavia hádam ani nebolo treba - aj chlapčensko - dievčenského vyznania, no vynahradili to scény s prezliekaním a Dukovym zdôverovaním sa o predstave lásky ;) ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Už jsem v něco takového ani nedoufal. Po řadě primitivních komedií, nebo spíš parodií, jsem si konečně spravil chuť. Film, který sice patří mezi teenagerovské, ale jinak je někde jinde. Komedie, která nebyla trapná, nechutná a ani nudná. Naopak jsem se skvěle bavil od začátku do konce a zasmál se mnohokrát. Tohle byl můj šálek kávy. Od příchodu Chaninga Tatuma na scénu jsem si říkal, sakra on by přece nehrál v nějakém odpadu. Samotné převlečení Amandy Bynes za kluka přinášelo řadu logických problémů a hlavně kopu vtipných situací. Její snaha chovat se a přemýšlet jako kluk, to bylo hodně zábavné. Samozřejmě, že pár detailů bylo trochu nedomyšlených, ale v této hodně dobré komedii se to naprosto ztratilo. Jsem rád také za fotbalové prostředí, po tunách rugby a baseballu konečně změna. Plusové body si zaslouží i několik plakátů Chelsea v čele s legendou Frankem Lampardem. Takhle nějak si představuji povedenou americkou komedii pro mladé. Příběh mě naprosto vtáhl do děje, obě hlavní postavy mi byly sympatické a na slečny se také pěkně dívalo. Samozřejmě, že nejde o nic světového, ale po delší době mě zase něco rozesmálo a to je přece účel. 85% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Během fotbalových scén Amandu Bynes zastupovala dablérka Shannon McDonald. (Dlee)
  • Hádka v autě mezi Violou a Paulem, když Viola přijíždí první den do školy, byla celá improvizovaná herci. (Dlee)
  • Scéna, kde Viola (Amanda Bynes) chodí po ulici a napodobuje chůzi mužů, byla natočená na skutečné ulici bez herců. (ČSFD)

Reklama

Reklama