Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (209)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Animace 7/10/// PLUS: Garfielda mám rád, dokonce mám jednoho doma, i když mu často říkám jinak, ale občas se chová úplně stejně jako jeho filmový protějšek., zápletka je vtipná a přináší spoustu zábavných možností, český dabing je povedený, animace na slušné úrovní a délka tak akorát aby film nezačal vykrádat sám sebe, herci hrají to své v rámci žánru, doufejme tedy že Billy Connolly se tu mohl pěkně vyřádit MÍNUS: může vadit že zápletka je jednoduchá, animace není dokonalá a vůbec veškerá pravděpodobnost dění je čistě pohádková, ale pokud právě tohle někomu vadí, není to film vhodný pro něj./// Shrnutí: Náš kocourek Avatar dává tři drápky z pěti a já jsem na tom podobně. Bavil jsem se, trochu se i smál a hlavně mi to nepřišlo trapné, což u podobných kousků není nikdy jistota. Takže si jdeme dát Lasagne a pustíme si tam nějakou další pohádku./// Celkem 67%/// ()

k0dl 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli jako dítě bych se na tento film díval stejně, ale jako dospělému mi to přišlo jako naprostá slátanina bez hlavy a paty. Ještě ke všemu jsem měl tu čest toto dílko vidět v českém dabingu, který z duše nenávidím u 98% zahraničních filmů, takže jsem přišel i o hlas Billa Murray. A nevím proč, ale Billy Connolly se tvářil a choval jako nepovedená napodobenina Johna Cleese. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Na plátně máme Garfielda podruhé. A, želbohu, zachází ještě dál než jednička. Pokud jsem humor jedničky označil za infantilní, humor ve dvojce je vyloženě pitomý (dá-li se o humoru hovořit) a primitivní snad i pro děti školního věku. Nebudu se již pohoršovat nad nereálností celého projektu, jak jsem činil u prvního snímku. Tudíž skutečnost, že by Garfield do Londýna nikdy neletěl a s největší radostí by zůstal doma, kde by spokojeně celou dobu jedl a spal, ponechám stranou... Film má pitomý děj, již zmíněný nesmírně dětský humor typu "mluvící zvířátka pečou dort" a "brilantní" zápletku s dvěma totožnými kocoury... Nezbývá než doufat, že se trojky nedočkáme. Nerad bych svého oblíbence označil za "odpad... 20% ()

verbst odpad!

všechny recenze uživatele

Podotýkám, že jsem tohle dílko neviděl. Jak tak sleduju ani jsem o nic nepřišel, co? Ale můj bráška přijde z kina a říká : "Štěpo, ( to jsem já ) sem byl na Garfieldovi a bylo to uplně drsný. Prostě krutý, a bum, bžum, bác, klep, nalhgal + všelijaké další citoslovce a řekl jsem si: Tak to přece jenom ohodnotím, protože tohle bylo strašný a věřím, že bráška spoustu scén a citoslovců vynechal... ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Připomělo mi to prasátko Babe a to mi přišlo docela uhozené. Zvěřinec u bazénu, grilu a s havaj výbavou na sobě je trochu moc. Garfield je legendární ale jestli je tohle pokus o jeho propagaci tak bych řekl, že jde o selhání... pár zábavných scenek, většinou ale vtipky - nevtipky. Na zabití času možná, jako celovečerni film sotva... Nej scéna v závěrečných titulcich. Tím nenabádam aby se člověk na tohle díval a dočkal se ji :-)). Život před a po shlédnutí Garfielda 2 je pořad stejný. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Práca na digitálnom kocúrovi začala vytvorením makety, ktorá dala kameramanovi a hercom určitú predstavu o tom, kde sa kocúr nachádza a ako je veľký. Po dôkladnom preskúšaní každej scény bol natočený ostrý záber bez makety (alebo akéhokoľvek iného zástupného objektu), aby tvorcom vizuálnych efektov v zábere neprekážala. V tretej fáze celého procesu bola na miesto, kde sa mal Garfield nachádzať, umiestnená najskôr neutrálna šedá, a potom lesklá zrkadlová guľa. (Greenpeacak)
  • Carlylejský zámek, sídlo Garfieldova dvojníka, je ve skutečnosti zámek Howard ve Velké Británii. (ČSFD)
  • Když se na začátku filmu John (Breckin Meyer) polije vínem, v prvním záběru má na sobě kapky. Když však přijde za Garfieldem, má na košili mokrou skvrnu. (Mr.Hudson)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama