Reklama

Reklama

Noroi

Obsahy(1)

Dokumentárně zpracovaný horor nás seznámí s pátráním Masafumi Kobayashiho po paranormálních úkazech. Jeho žena zahynula během požáru jeho domu a on sám je nyní nezvěstný. Snímek, který se nám dostává do rukou, je posledním dokumentárním dílem dokončeným těsně před těmito událostmi. Jsou všechny vyšetřované události na sobě nezávislé a nesouvisející, tak jak se na první pohled zdá? Máte odvahu být svědky dokumentu podobnému The Blair Witch Project, ale tentokrát z prostředí Japonska a tamější mytologie? (Cedr)

(více)

Recenze (154)

Caminzind odpad!

všechny recenze uživatele

No, tak to snad raději měli natočit pořádné scat porno s tou reportérkou, to by byl daleko větší odvaz. Hlavně za tu TOTÁLNÍ ZHOVADILOST v závěru musím zrušit i ty poslední dvě hvězdy, které jsem si chystal. Aby někdo natáčel smrt vlastní rodiny, tak to už je příliš i na mě (fanouška Hanekeho). To už by mi fakt bylo trilionkrát milejší sežrat hovno od toho mrtvého obžery z filmu Se7en. Přesto je to takový lepší odpad. 10-20% ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Hliníkový pomatený jasnovidec se chopil své role dokonale, to je plus. Taktéž i Masafumi se mi líbil, jeho zaujetí, výraz a pátraní po stopách démona KATAGUBA. Schválně jsem si večer to slovo zkoušel nahlas vyslovit a můžu říct že zní opravdu strašidelně. Snímek potěšil, ale že bych z něho měl extra strach.. to zas ne, i přesto že představa pojídaní embrií je značně drsná. ()

Reklama

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Že by pro změnu šikmoočka začli vykrádat amíky ? za prvé vykradená hudba, dokonce možná přímo origoš od Ennio Morricone z Carpentova legendary The Thing a za druhé totálně vykradenej Blair Witch. Existují dva typy hororů, jeden při kterým se bojím a lekám, ale po skončení si prostě řeknu jo dobrý a du s klidem spát. Pak je tu druhej typ a to ten při kterym se taky bojim, ale po vypnutí se bojim jít do koupelny, zhasnout lampičku, nebo se dívat do temnýho kouta. Škoda že tyhle případy sou jen 2, Blair Witch a ted právě Noroi. Po Blair sem se bál chodit do lesa a bojím se odhadnout co se bude dít teď :). Velká škoda že ve filmu nebylo použito víc dochařskejch či napřirozenejch záběrů jako při první návštěvě svatyně, to to se mnou skoro seklo. Už to skoro vypadalo na obyč konec, ale...... Každopádně zážitek z Blair Witch překonán nebyl. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Tak už i Japonci se shlédli v americkém trendu hororů v dokumentárním stylu s třesoucí se kamerou. Tento žánr mám z těch hororových ráda, ovšem tento film mě zklamal. Nejhorší zabiják je stopáž (bez pár minut 2 hodiny) a strašně moc detailů a rozvrstvování dávné legendy, které je pro žánr zbytečné. Okleštit zápletku o 80% zbytečných informací, zachovat jen ono jádro, snížit stopáž na klasickou nenudící hodinu a půl a asi by to bylo hned něco jiného. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Japonský horor natočený dokumentární formou ala Záhada Blair Witch. Možná nemá na kvality aaa titulů tohoto žánru, ale rozhodně nabízí originální provedení, které umožní divákovi plně proniknout do děje. Závěrem možná zapomenete, že jde o film a budete mít pocit, že jste viděli skutečný dokument o velmi podivné události. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Kromě názvů studií, která se podílela na výrobě filmu, nejsou uvedeny žádné závěrečné titulky. (LUKICKK)

Reklama

Reklama