Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Se Sandlerovkami mám opravdu problém. Zdá se, že začínají představovat určitý normovaný typ komedie, který sice místy pošilhává po solidním humoru, ale nerad se přitom zbavuje toho opačného. Dát jim tři hvězdičky, vyzdvihnul bych je ve svém hodnocení někam na roveň "Heartbreakers" či "Nesvatbových". Zůstanu-li u dvou, klesnou někam na úroveň Roba Schneidera (který ovšem sám pro mě ještě nepředstavuje komediální dno). Tentokrát jsem se ovšem zas tolik nepobavil a toho trapného bylo i díky časovému posunu přeci jen víc. Porovnám-li třeba s podle mě o něco povedenějším "Anger Management", volím protentokrát možnost číslo dvě. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Sandler nezklamal. Překvapivě selhává ryze komediální vršení nápadů, hlavně kvůli tomu, že Coraci nezvládá kočírovat rytmus řetězení vtípků a često vyniká jeho neohrabanost. Poslední půlhodina, kterou budou mnozí jistě Sandlerovi (tradičně) vyčítat, plná morálního ponaučení, ale i typicky Sandlerovských ryzích citů (viz 50x a stále poprvé) ale celkový dojem hodně napravuje. Coraci najednou režíruje plynule a ovládá jak vyprávěcí tempo, tak i jednotlivé emocionální vrcholy, které jsou i při vší jednoduchosti, primitivismu a přímočarosti (a snad i právě proto) velice působivé. Sandler mě zase nezklamal, a i když mu to se Segalem sluší o poznání víc, zase mě dokázal nabít pozitivní energií. Good. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Butterfly Effect s dálkovým ovladačem.. Ze začátku jsem se těšil z maličkostí, jako třeba, že je Hasselhoff střízlivý (kdyby ne, tak natáčení scény prdění do ksichtu, pokud by to vzal Sandler opravdu profesionálně, mohlo skončit ošklivými popáleninami), či že Schneiderův "šejk štěk" neobsahoval kroucení bradavek a zařezávání spodků, až jsem se dopracoval do poslední třetiny, která překvapila twistem na vážnější, řekl bych až dramatickou, rovinu. Všem asi bylo jasné, že krizovým vývojem poučený Sandler se ve finále vrhne s kladivem a hřebíky v ruce na stromový domek svých dětí, přesto ten lehce moralizující závěr o určení si životních priorit potěšil a možná i mnohé inspiroval k zvolnění životního tempa, kde možnost využití tlačítka REWIND jaksi neexistuje. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Klik- život na diaľkové ovládanie je typicky rodinným filmom, na ktorý odporúčam sústrediť pozornosť hlavne sústavne sa sťažujúcim workoholikom, ktorí si nevážia vecí, ktoré majú a samozrejme rodinám, ktorí sa chcú dobre pobaviť. Na tomto filme je takisto dobrá aj ďalšia vec, pre ktorú sa oplatí pozrieť si film. Iste nám dámy prepáčia, ale Kate Backinsale je proste až „nechutne“ príjemná na obraze a je jedno čo hrá, kde hrá, hlavne, že je na obraze... ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nenávidím Adama Sandlera. Ktosi kdesi vyhlásil, že komerčný úspech tohto trápneho zjavu je jednou z najväčších záhad dnešnej doby, a ja s tým súhlasím. Vždy si po nejakom čase skúsim niečo s Adamom pozrieť, čakajúc nejaké prekvapenie... a zakaždým som znovu znechutený. Tento film sa ešte celkom dal, zapamätal som si z neho niekoľko výrazných gagov (čo si budeme navrávať, prdenie do Hasselhoffovej tváre som si naozaj vychutnal), ale onen príslovečný "ťah na bránku" to nemalo ani náhodou a záverečná "vážna" polhodinka je už len prehliadkou trápnosti a totálnej scenáristickej impotencie, keď tvorcovia zjavne nevedeli, ako uzavrieť príbeh postavený na naozaj solídnom nápade... ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Hlavní části filmu se odehrávají v letech 2006, 2007, 2017, 2023. Při návštěvě roku 2023 vidíme v televizi Věž svobody, která stojí v New Yorku místo tragicky zničeného Světového obchodního centra. (imro)
  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA), Hawthorne, Los Angeles, Glendale, Long Beach, Culver City, Thousand Oaks (Kalifornie, USA) a Shreveportu (Louisiana, USA). Scéna, kedy Michael (Adam Sandler) spomína na detstvo sa natáčala pri jazere Winnipesaukee, ktoré je vzdialené asi 90 km severne od mesta Manchester v New Hampshire, kde Sandler vyrastal. V tejto scéne si zahrala aj dcéra Kate Beckinsale (Donna), Lily Mo Sheen. (Arsenal83)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama