Reklama

Reklama

Království Azeroth a říše Draneor se od sebe nemohou lišit víc. Azeroth je vzkvétající říše lidí, v níž moudře panuje král Llane (Dominic Cooper). Jeho vojsko vedené rytířem Lotharem (Travis Fimmel) a společenství mocných kouzelníků v čele s mágem Medivhem (Ben Foster) důsledně chrání mírumilovnou civilizaci. V Draenoru představuje život permanentní boj mezi znepřátelenými rasami Orků, jež spojí až neporazitelný nepřítel, nákaza, která v jejich zemi postupně ničí vše živé. Jejich vůdce Gul´dan vytvoří s pomocí temné magie portál, kterým můžou Orkové proniknout do jiného světa a ten si osídlit. Shodou okolností se jejich cílem stane právě Azeroth, jehož obyvatelé jsou ochotní bránit svou zemi do posledního muže, ostatně nic jiného jim ani nezbývá. Zdá se, že ničivý střet civilizací nelze zastavit, ti, kdo hledají náhradní řešení, přesto existují. (Cinemart)

(více)

Diskuze

P4tr1cius

P4tr1cius (hodnocení, recenze)

Reštart z pohľadu, že kopec aktívnych (viac, či menej aktívnych) hráčov dostane zase chuť oprášiť Warcraft a WOWko. A samozrejme sa BLIZZARDe spoliehajú na to, že film(y) prilákajú hromadu nových hráčov pre tieto ich nosné produkty. Dokonca si myslím, že toto bol ich hlavný dôvod ísť nakoniec do filmu.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

P4tr1cius

Reštart ako reštart. WoW a triliardy datadiskov budú mať svoju líniu stále. Toto bude len pomimo toho. Podobne je ako je MCU pre MARVEL.   

P4tr1cius

P4tr1cius (hodnocení, recenze)

Určite to bude pecka. BLIZZARD si nemôže dovoliť aby mu z jeho naj produktu urobili fiasko. Týmto filmom sa uskutoční reštart Warcraft univerza. Tomuto presvedčeniu dávajú za pravdu dve skutočnosti - režisér nie je žiaden manták, a samotné produkty BLIZZARDu a ich propagácia.

na příspěvěk reagoval Echelon1

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

DannyBurino

záleží na tom jestli jdeš radši s většinou, nebo seš schopnej udělat si vlastní názor... každopádně doporučuju si počkat a pak na to jít... tady nemužeš čekat objektivní odpověď

na příspěvěk reagoval DannyBurino

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Někdy... když mě zaujme, podívám se na komplet když né.. aspoň vím strohje o co jde. Ale né, nepíšu v tomto případě komentáře. :)

Jinak pokud se na film vyloženě těším... prubu ho už od začátku.. abych se nechal překvapit.

Třeba porno nepřeskakuji vůbec, vždycky čekám na to.. jestli se nakonec vezmou. =:3

number_1

number_1 (hodnocení, recenze)

Arbiter

Zkus tohle: https://www.youtube.com/watch?v=bQ__nRnO2mE&list=PLV3Yvqnl3FYcsI4px2GaIxUQ8io4kuZ2s (začátek 23:15). Mělo by tam být to nejhlavnější co se událo až do začátku WoD. Nicméně detaily tam samozřejmě nenajdeš, ale na to je skvělej právě kanál tohoto youtubera. Má ty videa velmi dobře zpracovaný a pokud tě ten příběh zajímá, ale nemáš už čas to hrát (jako já) tak je to výbornej zdroj informací.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Arbiter

Arbiter (hodnocení, recenze)

number_1

Nemáš odkaz na nějaký schematický video na patnáct minut, který by popisovalo vývoj hlavní příběhový linie WoW? Když jsem něco zkoušel najít na youtube, všechno mě odkazovalo na dvouhodinový fanouškovský kompilace...

na příspěvěk reagoval Prometheus69, number_1

number_1

number_1 (hodnocení, recenze)

Arbiter

Jestli tím myslíš to, že se každej expansion objeví nějakej záporák (lich king, deathwing, garrosh, ...), kterej chce zničit azeroth a hráči mu v tom musí zabránit nebo neustály sváry mezi aliancí a hordou tak ano,  je to stále to stejný dokola. Ale nemyslím si, že jen kvůli tomuto by hra měla být méně zábavná. Třeba to, jak se vyvíjela postava Garroshe od Wotlk datadisku až k tomu, že se z něj stal naprostej magor odhodlanej vyhladit všechny ostatní rasy Azerothu mi přišlo velice zajímavý a ten příběh mě moc bavil. Nebo proměna Jainy, Thralla, Sylvanas a mohl bych pokračovat...

na příspěvěk reagoval Arbiter

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

No aspoň vidíme v této praktické ukázce jak moc jsou do bitev praktické mohutné masivní brnění... :D

Nejsou. :) Ale stále budou to samé klišéé opakovat do zblbnutí... vždyť ono se na to přece tak báječně kouká? 

to na modelky taky, ale kdo by to chtěl mít na sobě? XD

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Arbiter

 

na tu milostnou scénu jsem taky zvědavej... hlavně ty proporce - člověk avatar...! Eeee chtěl jsem říct Ork, Poloork? Hybrit? Mutant? PůltoaPůlono? :D

Výborní..... na tvou otázku: bude teď dalších 100-400 příspěvků bude následovat na téma hry.... Tak přesně to je ten důvod proč nemám Warcraft ve sledování... :D

 

Netuším, mě se na Warcraft líbily jen ty cine-animačky.. ani jsem si nevšiml že to mělo nějaký smysluplný příběh? Než opening a Ending. .)

Arbiter

Arbiter (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Teď nevím, jesldti si rozumíme. Film jsem totiž neřešil a popravdě o jeho děj moc strach nemám (až na tu naznačovanou lovestory mezi Lotharem a Garonou, to bych asi nevydejchal). Já mám právě dojem, že formální jednoduchost, která je vlastní W 1,2,3 obsahuje mnohem víc nápaditosti co do struktury a motivů dějů, než následný WoW lore, kde nastupuje formální složitost ale vyvařujou se pořád dokola ty samý struktury a motivy a zápletky.  

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Arbiter

Já Wow taky nikdy moc nehrál.. přišlo mi to vždycky jako dementní utrácení vzácného času celé dny a noci posedávat webových her. 

Takže můj názor co by nefanouška ale... trochu nadšence do podobných projektů. 

Podle mě je to jen jednoduchý roz-jest aby se tvůrci měli čeho chopit.. Tedy začít těmi nejednoduší-my rasami co se dali vybrat. Tím pádem i jednoduchý naprosto lineární příběh který už dneska nikoho asi moc nepřekvapí. 

Postupem času.. ale, přijdou na řadu nemrtví, složitějiší Hiearchie Elfů... trpaslíků, démonů... na Pandy snad nedojde. :) Až ke kopytnatým mimouňům... a bude v tom takovej bordel že ani ten největší nadšenec do universa Warcaftu se v tom nevyzná. :) Tedy, pokud tomu dáme tedy šanci.. a nebudeme vést například věčné debaty na téma barvy kůže. Na šachovnici, taky nejsou jen bílé a nebo černé figurky. :)

na příspěvěk reagoval Arbiter

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

To on dělá po celím ČSFD... asi nějaký šotek... předběhl i mě, když už už... jsem skoro doručil jeden link do příspěvku. Zmetek... hyperaktivní... :DDD

Arbiter

Arbiter (hodnocení, recenze)

Zkuste mi prosím bez hejtu odpovědět na jednu věc. Je můj dojem opravdu daný jen tím, že WoW nehraju a postRTS děj univerza sleduju jen zvenku nebo vážně pořád dokola vyvařují stále ty samé příběhové motivy a struktury a akorát je plní tu více tu méně povedeným obsahem? Já když koukám na dějové zápletky WoW, zažívám neustálý Déjà vu.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, number_1

 (hodnocení, recenze)

Anarvin

v novým spotu není ani jedna nová scéna, akorát jedna scéna je zrcadlově otočená, a to jak tam běží ve sněhu orci :D:D:D

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Baronne

Baronne (hodnocení, recenze)

Akorát když se podívám na imdb na warcraft, tak tam je on jako herec, a postava k němu je tam připsaná nějakej mentál, vůbec neznám.. Tak nevim jestli to neni jen střelený, a nebo je to jenom nějaká smyšlená postava..

Související novinky

God of War se oficiálně dočká seriálu

God of War se oficiálně dočká seriálu

15.12.2022

Ačkoliv se Amazon již před pár měsíci přihlásil o adaptaci herní série God of War, americký streamovací gigant (na území Spojených států dokonce služba s největším počtem předplatitelů) si oficiálně… (více)

Nový Sonic drtí všechny rekordy

Nový Sonic drtí všechny rekordy

11.04.2022

Kdo by to ještě před pár lety řekl, že tím prvním filmem podle videohry, který prolomí ono proslulé prokletí nepovedených, a především neúspěšných herních adaptací na stříbrném plátně, bude až Ježek… (více)

Ben Foster jako Jan Žižka

Ben Foster jako Jan Žižka

24.08.2018

Necelý měsíc před začátkem natáčení odtajnil producent a režisér Petr Jákl jméno herce, který ztvární hlavní roli v připravovaném historickém velkofilmu Jan Žižka. Je jím americký herec Ben Foster,… (více)

Kdo natočí Call of Duty?

Kdo natočí Call of Duty?

14.02.2018

Herní série Call of Duty se chystá na velké plátno a možná se toho nemusíme bát. Firma Activision si totiž po vzoru Marvelu založila vlastní produkční firmu (Activision Blizzard Studios), která… (více)

Reklama

Reklama