Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

lobo87 

všechny recenze uživatele

Milá komédia zo stredoškolského prostredia o partii lúzrov šikanových miestnym magorom. Na pomoc však prichádza Owen Wilson, ktorý si strihol postavu pacifistického dezertéra a homelesa s tradičným šarmom. Bavili ma hlavne interakcie medzi ním a Leslie Mann. Taká ľahká komédia na odreagovanie od všedných problémov... 65% ()

Elissabet 

všechny recenze uživatele

Vždy roztomilý Owen Wilson jako bodyguard pro 3 absolutní loosery? Filmeček sice na první pohled v pohodě, ale nic světoborného, ba ani průměrného. Pár hlášek, momentů při kterých se zasmějete a pak tam máte akorát Owena. Plně souhlasím s tím tvrzením o lepře...hlavní postavy byly fakt sympatické asi jako červ v jídle (ani rapovat to neumí...). Jinak když přivřu oči a vybavím si těch pár už trochu světlejších momentů můžu klidem v duši dát 2*. ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

681. hodnocený film: Skutečně se divím tomu špatnému ohodnocení Tvrďáka Taylora, protože mě Owen Wilson, jako vždy, nezklamal. Jasně jednoduchý a přímý snímek, který se snaží jen pobavit a snad dát i malou radu teenagerům, kteří se ocitnou v podobné roli, jako malí hrdinové. Čekal jsem přesně to, co jsem dostal. Naprostá spokojenost. 4* jsou adekvátní a vy, lidi, probuďte se... 4* ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Keď som si tento film všimol v programe, spomenul som si, že pred časom chcel na Slovensku tento film uviesť aj do kín ale nestalo sa tak a dostal sa iba na DVD, čo je podľa mňa škoda. Film totiž prekonal moje slabé očakávania a bol vtipný a svieži. Seth Rogen napísal dobrý scenár a tak nešlo o najhoršiu americkú komédiu. Navyše s výborným dabingom: IVO ŠÁNDOR, DANIEL FISHER, MAREK SUCHITRA, DAVID HARTL, MICHAL DOMONKOŠ, PETER RÚFUS a ďalší + vo filme hlavní hrdinovia sledovali film NEPODPLATITEĽNÍ - DeNira v tej ukážke daboval PETER RÚFUS (v originálnom dabingu MARIÁN SLOVÁK) a Costnera daboval VLADIMÍR KOBIELSKÝ (v orig. TOMÁŠ MAŠTALÍR) ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Začiatok filmu je naozaj, ale naozaj vtipný. Potom jemne skĺzava do moralizovania, ale humor si stále zachováva. Morálny odkaz sa však našťastie stráca a chalan dostane dievča a zloduch dostane čo mu patrí. Owen Wilson je skvelý komediálny talent, čo tu iba dokazuje a film sa aj vďaka nemu načahuje za štvrtou hviezdičkou. Medvedie objatie!!!...:) ()

Galerie (79)

Zajímavosti (2)

  • Adam Baldwin si ve filmu zahrál jednoho z bodyguardů, kterého se chystají kluci najmout. Při pohovoru se zmínil, jak hloupé je pro bodyguarda chránit kluky před rváčema. Měl přitom na sobě stejný oblek jako ve filmu Moje tělesná stráž (1980), ve kterém si zahrál roli bodyguarda ochraňujícího své kamarády studenty před jedním takovým rváčem. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno