Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle moderní variace pohádky o Sněhurce, byla v podstatě ve své misi úspěšná. Máme zde hodnou Amandu Bynes s koulejícíma očima, zlou, protivnou a namyšlenou blondýnu Saru Paxton, kouzelné zrcadlo nahradil internetový portál s aktuálním pořadím školních krásek, a po vykopnutí hlavní hrdinky z prestižního dívčího spolku, ji "přístřeší" poskytne sedm kluků, stejně jako bylo trpaslíků. A i na otrávené jablko, v podobě hackera, přijde řada Jak to celé dopadne, je každému jasné, ale to vůbec neznamená, že by se u toho nedalo pobavit. Povedlo se a 90.minut se dá příjemně strávit s touhle sympatickou komedií. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení ve formě stokrát viděného .. typická povídačka ze školního prostředí ve stylu 'klasicky-americky'. Jenže tahle ptákovina má šmrnc a nepostrádá ani příjemný humor, ani legrační scénky. Pěkně z lehounka komicky, přitom svižně a srandovně, okořeněné jemnou romantikou a happyendem jako z pohádky. K tomu příjemná atmosféra poskládaná především z krásných slečen a partou odpadlíků, kteří jsou hlavním vtipným tahounem celého filmu. [73%] ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

50%...Snehurka s profi kladivem, sedm nerdu a blondata husa z patologickeho sesterstva, ktera ma misto kouzelneho zrcadla mistni obdobu libimseti.edu-ano, esteticka meritka se nam demokratizuji:), v zastydle pubertalni campus comedy, ktera strida mista, kdy strkate hlavu pod polstar jako pstros a doufate ve vybuch pumy, ktery tu jejich pastousku srovna se zemi a mista, kdy uznale pokyvujete hlavou nad zdarilou parodii. V pomeru 90:1 :) ()

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Sebeparodická a absolutně nezábavná trapárna, která se snaží diváka přesvědčit, že v Americe chodí na vejšku jen lůzři, dementi, hysterické blondýny a ostatní paka a individua. Humor se zde vyskytuje prakticky pouze ve formě zoufalých a trapných pokusů, při kterých se divák spíše červená jako rajče než aby alespoň lehce potrápil svou bránici. Je pravda, že jsem nečekal nic, co by "kvalitou" překračovalo hranici žánru, ale tohle bylo už vážně moc. Tohle bolelo. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Neptejte se mě jakým nedopatřením jsem se dostal k tomuhle filmu. Už jen anotace a plakát napovídá, že půjde o jednu z dalších stupidních teenage komedií, jakejch Hollywood produkuje tuny. Tady je ale špatně a já si celou dobu klad otázku, jestli ten film autoři mysleli vážně. Nemůžu se totiž zbavit dojmu, že se na tvorbě filmu velkou měrou podílel nějakej pošahanej geek. V Královně ročníku je nadměrný množství perfektních hlášek, který prostě cílová skupina filmu nemá šanci docenit, a situační komika, postavená na střetu geeků s ostatním světem, si místy nezadá s Big Bang Theory. Dost často jsem se pobaveně usmíval nad (úmyslnou?) debilitou postav/dialogů/přiběhu a až podezřele často jsem se řezal smíchy nad hláškujícími mimoni. To vše je zabalený ve svižně natočeném tuctovém příběhu, kterej poteší sympatickými výkony herců, přehnanou stupiditou a nepotěší občasnými univerzálně trapnými scénami. Vývoj hlavních postav a nevývoj těch ostatních snad u tohodle typu filmu nemá smysl řešit. Mohli by můj pohled na film potvrdit i další příznivci geekovin a humoru suchýho jak troud? Zajímavej komentář: tron ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Do některých kin byl film doručen pod názvem Sydney White and The Seven Dorks. (HappySmile)
  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)

Reklama

Reklama