Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddechovka ze sice známými a stereotypními prvky -šprti, roztleskávačky, fotbalisti- , která ale není ani trapná, ani nudná. Holka správňačka to nandá namyšlený snobce, co chtít víc? Okořeněno dostatkem neotřelých gagů, spoustou hezkých a sympatických slečen, mimoňovitých mimoňů a dobrým koncem. ()

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Sebeparodická a absolutně nezábavná trapárna, která se snaží diváka přesvědčit, že v Americe chodí na vejšku jen lůzři, dementi, hysterické blondýny a ostatní paka a individua. Humor se zde vyskytuje prakticky pouze ve formě zoufalých a trapných pokusů, při kterých se divák spíše červená jako rajče než aby alespoň lehce potrápil svou bránici. Je pravda, že jsem nečekal nic, co by "kvalitou" překračovalo hranici žánru, ale tohle bylo už vážně moc. Tohle bolelo. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Je to samé klišé, ale narozdíl od konkurence to netlačí na pilu, obsazení je sympatické, jednotlivé situace nejsou extra vyhrocené a sledování nezpůsobuje žádné zdravotní újmy. Ti (ta) zlá dostane co proto, ti hodní se dočkají happyendu, ale to si stejně všichni přejeme (i když to někteří nepřiznají :D). Slušná podívaná na páteční večer. ()

vendy63 

všechny recenze uživatele

Né každé teenagerovských stupidní slaďárny jsou stupidní. Mně osobně se zrovna tohleto moc líbilo i když konec se mi zdál takový moc pocukrovaný. V poslední době je moda točit filmy ze střední školy ,takzvaně vždycky vyhrávají ti co jsou podceňování. A proč ne? Amanda Bynes je toho příkladem ,většinou ji vídám v takových snímcích jako třeba -Co ta holka chce- a mužu říct že jsem ji ještě neviděla v něčem co by mě šokovalo.Jo houfujou se v k.ročníku blondýny to jo :-D ale pořád ještě nad vším vyhrává rozum a to je potom hapyend :-) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Královna ročníku není teenager komedii „prcičkovského“ střihu, ale spíš taková studentská Pravá blondýnka a to především díky účinkování „Chiky“ Bynes. Klasické středoškolské rozdělování do množin obdivovaných sportovců, podivínských šprtů nebo sexy roztleskávaček navlečené do podoby moderní Sněhurky (nechybí princ, zlá královna, trpaslíci ani Sněhurka samotná) s nezbytným klišé endem – vhodné pouze pro Amanda fans. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Každý ze Sydneyiných spolubydlících představuje jednoho trpaslíka: Lenny - Kejchal, Terrence - Prófa, Jeremy - Stydlín, Gurkin - Rejpal, Spanky - Štístko, Embele - Dřímal, George - Šmudla. (HappySmile)
  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)

Reklama

Reklama