Reklama

Reklama

Hrdina americké komedie Jackie Moon se vrací do rodného města, kde chce trénovat svůj basketbalový tým. Jenže Flint Michigan Tropics jsou nejhorší v lize a pokud chtějí přežít, musí zvítězit.
V roce 1976 se Americká basketbalová asociace ABA ocitá na pokraji kolapsu. A právě tehdy se vrací do rodného města Jackie Moon, který se prosadil díky úspěšnému hitu Love Me Sexy. Nyní chce naplnit svůj dávný sen a koučovat basketbalový tým. Jenže ten, na který získal licenci - Flint Michigan Tropics - je nejhorší tým v lize a hrozí mu vypadnutí, zvláště když ABA ohlásí plánované spojení s konkurenční NBA. Pokud chtějí přežít, Jackie a Tropics musí dokázat zdánlivě nemožné - zvítězit. V hlavních rolích americké komedie režiséra Kenta Altermana hrají Will Ferrell, Woody Harrelson, Will Arnett, André Benjamin ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (152)

Kopik 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell dokáže v pohodě sám utáhnout celou komedii, ale v tomhle případě se to moc nepovedlo. Předvídatelná komedie o basketbalu, kde to tým loserů může dotáhnout do NBA. Po pravdě jsem se u této komedie ani moc nebavil, spíše se jsem se nějak donudil až do konce. Takže dvě hvězdičky, ale Will umí lepší komedie. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Upřímně, čekal jsem mnohem horší. Ale jde to. Will není žádný extra komik a ani scénář zde nestojí za nic, ale basketbalové scény fungují, Woody hraje slušně a atmosféra 70. let je spolu se soundtrackem to nej! Kent Alterman bude asi šikovný chlapík, je jen škoda, že se musel prodírat takovým hnojem jako je scénář Semi-Pro a vytrpět rádobykomické scény Willa aspol. Ač už od Ferrelových komedií nic nečekám, tahle nenudí ani neotravuje, což ovšem neznamená, že by byla zábavná či zajímavá... 40% ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Jedným slovom: sklamanie. Uvažoval som len nad jednou hviezdičkou, ale raz som chytil strašný nával smiechu. Len teraz keď nad tým tak rozmýšľam, tak si vôbec neviem už vybaviť nad čím to bolo. V podstate už po nejakej 15 minúte filmu pochopíte na čo ste sa to dali. Chuť dopozerať to, bude spôsobená zrejme len tým, že nič iné v telke nejde (to bol môj prípad). ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Strašná kravina naprosto zapadající do Farrellovy tvorby, opět má nesčetně hysterických záchvatů, neustále tam pobíhá jak hovado a naprosto debilní dialogy, ale někdy to je prostě sranda, bohužel to ale neni zas tak často, jak by tenhle film, kterej je na stupiditě založenej, potřeboval, ale i tak sem se párkrát fakt náramně pobavil, škoda jen trošku debilní role pro Woodyho Harrelsona, kterej se tak nemoh moc dobře komediálně představit a že to umí moc dobře. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nevím, čím to je, ale Will Ferrell mě poslední dobou nějak točí. Když hraje hlavní roli, nějak moc se nesnaží přizpůsobovat, nechce se měnit, pořád si hraje to samé. Tahle sportovní komedie rozhodně není něco, co by na tom mělo změnit. Ferrell na sebe stahuje pozornost, i když zajímavější jsou postavy Woodyho Harrelsona, ale také třeba André Benjamina. Nic to nemění na tom, že to je komedie spíše podprůměrná, která nijak nesnaží měnit nebo převracet klišé sportovních filmů, ale sama na nich jede. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Kromě Flint Tropics jsou všechny názvy týmů a jejich dresy autentické z doby fungování ABA. (Caszidy)
  • Grizzly Rocky byl k hranému souboji vycvičen Randym Millerem, který pak také Ferrella v nebezpečné scéně zastoupil. Za nedlouho poté při cvičení soubojů Rocky zabil člena týmu trenérů. (Michalek)
  • Příjmení jednoho z hráčů Tropics zní Munson. Postava, kterou hraje Woody Harrelson ve filmu Kingpin, se také jmenuje Munson. (Caszidy)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama