Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naivní Leo neuspěje ve snaze stát se hercem, jako na zavolanou se však objeví strýc Ivan s lákavou nabídkou. Hodlá kandidovat do europarlamentu a potřebuje do své úspěšně rozjeté reklamní agentury náhradu za ředitelku, která ho podrazila a odešla ke konkurenci. Leo zpočátku netuší, že strýc chce nechat firmu zkrachovat, a proto najal neschopné outsidery - účetní v důchodu Karličku, pubertálního textaře Mikiho, grafika Kamila a mladou manažerku. Ti vůbec nemají tušení, jak to v takové reklamce vlastně chodí. Jejich snažení se sice projevuje vytrvalým odlivem zákazníků, potom však má jedna z hloupých kampaní nečekaný úspěch a zakázky se jen hrnou. Když navíc Leo s ostatními zjistí, oč strýci opravdu jde, rozhodnou se převzít iniciativu, a to s pomocí nečekaného spojence... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (354)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Jana Zadražila mám rád ve Velmi křehkých vztazích. Ale zde jen dokazuje, že je to herec jedné role - zdá se. Celkově jsou herecké výkony, pokud se jim tak dá říct, velice chabé, absurdní až tragické. Vydra to sám nevytáhne. Námět je dobrý, proto jsem si myslel, že si s ním česká komedie bude umět pohrát. Nikoli. Film nakonec vypadal jako epizoda z tisícidílného seriálu - třeba Redakce. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- " ... Jestli nechceš bejt věčně mimo mísu, nauč se pravidla českýho kompromisu …“ ----- Xindl X vystřihl svým specifickým, výstižným a pro mě velice přitažlivým stylem úvodní píseň - a rozjela se komedie i na české poměry neobyčejně střelená a zároveň mírně, ale roztomile dementní. A taky maximálně zábavná, provokující … a hlavně odolná - proti všemu … :-)) ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Atraktivnost reklamní branže se dá využít k mnohem originálěnjším příběhům / např. : Francie - Roztržitý; USA - Po čem ženy touží / než jen k napěchování více či méně skrytých reklam. Někdy jsem měl pocit, že firma, která v tomu filmu nemá reklamu, jako kdyby ani neexistovala. On product placement je k vidění samozřejmě i v mnoha filmech zahraničních filmech, ale většinou není tak trapně, nevkusně a násilně vsazován do děje, jako je tomu u nás. James Bond nechť poslouží jako příklad, že i product placement ve filmu může mít styl, vtip a být vkusně vsazen do příběhu. Vy nám taky, šéfe, nechť poslouží jako příklad, kudy cesta nevede. Pak mám ještě jednu výtku a to je ohledně erotických scén, prosím Vás, to jako budu muset jít na každý natáčení erotické scény, zahrát, ji, natočit ji a ještě si jí sám zrežírovat, aby byla sexy ? To tady nikdo jiný kromě mě fakt neumí? Ach jo. Přitom třeba v Sandře Novákové je tolik sex apealu, že by z ní i lední medvěd roztál. Další výhrady už nemám. Film je prostě klasická nenaročná odychovka, své diváky si určitě najde a mnohé pobaví, jako třeba mě. Někteří uživatelé CSFD si snímek určitě vyhledají, aby mohli svým odpadem demonstrovat, že podobný druh humoru oni nehledají . ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Strejdo, to jsou looseři, ne blbci!" Tenhle film na mě spadl takřka z čistého nebe, vůbec jsem nevěděl, že existuje a možná proto jsem byl i mírně překvapen. Jít na to do kina, asi bych byl hodně zklamanej, ale takhle se na to oddychově kouknout doma, to zas tak špatný není. I jsem se párkrát zasmál, sice herecky nic moc, ale zase mě těšilo dívat se na neokoukané tváře. Abych tomu filmu moc nekřivdil, nebojím se prohlásit, že je to zcela srovnatelné s některými posledními kousky režiséra Hřebejka (samozřejmě za méně peněz, ale zápletkově, dějově, či humoristicky/komediálně to srovnatelný je - a bez profláklých skoro pořád stejných hereckých ksichtů). ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Má to něco jako děj a Kotík překonává sám sebe, když předhodí i dva "nečekané" zvraty, ale jinak peklo všech pekel, kde Iva Janžurová cituje prasátko Porky a všichni do jednoho doslova tancují (ne, fakt si nedělám p_del) v kulisách jednoho velkého product placementu. Ještě tak pět filmů a třeba se Kotík dohrabe i na podprůměr. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Václav Vydra, který ve snímku hraje kandidáta do Evropského parlamentu, obléká ve filmu módní značku Blažek. Ta shodou okolností nedávno zvítězila ve výběrovém řízení, po kterém se stala hlavním dodavatelem kravat a šátků v Radě EU v době českého předsednictví. (suicide)
  • Herečky Bočanová a Kadlčková od narození trpí klaustrofobií a scéna ve výtahu byla zpočátku ohrožena. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Praze. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama