Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Satirické komediální drama, v němž Robert De Niro hraje upadajícího hollywoodského producenta,který se snaží ubránit ponížení ze strany Hollywoodu.Při natáčení svého nového filmu prochází doslova peklem.

Film je natočen podle knihy What Just Happened? Bitter Hollywood Tales from the Front Line od Arta Linsona, ve které autor popisuje své zkušenosti jako producent v Hollywoodu. (Worissek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dráma, s mierne komediálnym nádychom, z prostredia americkej fabriky na sny, z Hollywoodu. Snímok sleduje niekoľko dní hektického života stárnuceho filmového producenta Bena, ktorého si zahral spoľahlivý Robert De Niro. Pohybuje sa v prostredí dravej konkurencie, kde je veľmi ťažké obhájiť si miesto na výslní. Veľmi zaujímavá téma. Avšak spracovanie sa mi videlo dosť povrchné. Dalo sa ísť omnoho viacej do hĺbky. Takto to je vlastne len o tom, či bude Bruce Willis ochotný si oholiť svoju bujnú bradu a či rebelský režisér Jeremy Brunell vystrihne so svojho filmu scénu so zastreleným psom. *** ()

jahol 

všechny recenze uživatele

Pod nepříliš ataktivním povrchem překvapivě dobré a velmi lidské. Bezprostřední prolnutí děje s životem postav skutečného Hollywoodu si přitáhne vaši pozornost. Žádná postava není černobílá a proto není nikdy zcela jasné, co udělá samo o sobě nebo v interakci s druhými, nicméně velmi často se hrdinové tohohle snímku rozhodnou tak, že si říkáte "Jo, vůbec se mu nedivím". A mezi tím vším bojuje své stovky profesionálních i ryze osobních duelů vynikající Robert de Niro. Stojí za vidění. ()

Reklama

moviesfan 

všechny recenze uživatele

WJH je příjemné komediální drama v podání De Nira. Film sice není nikterak vydařený, ale humor se mi líbí. Není to taková ta zábava k popukání jako můžeme zhlédnout v ,,laciných" komedií, ale je určitě vyspělejší. Bruce Willis je zde frajer i s vousem a pupkem a celkově se předvedl dobře, i když jen v několika málo scénách. Až na některé momenty, které postrádaly záživnost, se mi snímek líbil. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vyloženě fiasko. Rozhodně ne komedie, to ani omylem. Myslím, že za poslední dobu hrál De Niro v daleko větších - odpusťte mi to slovo - sračkách, typu Jeho fotr je lotr apod. Každopádně tohle je pěkné nahlédnutí pod pokličku Hollywoodské práce a hlavně té špíny, která je zatím. Uvítal bych sondu i do herecké práce. Například jakým způsobem se vybírají herci a jaké úsilí to stojí, kdo všechno tahá za nitky apod. Tohle je takový pěkný předskokan. Nebál bych se toho. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"BRUCE WILLIS JE TLUSTEJ?" "TLUSTEJ, S VOUSAMA JAKO GRIZZLY..." Perný týden v životě hollywoodského producenta ve výborném De Nirově podání. Ovšem I další obsazení stojí zato, přičemž hvězdy jako Willis nebo Penn hrají sami sebe a v nevděčné pozici šijí do primadon ve svých vlastních řadách, což z pozice diváka, který příležitostně žasne nad zveřejněnými požadavky hvězd a hvězdiček showbizu, můžu kvitovat jedině s povděkem. V návaznosti na to se režie i kamera tváří jako něco na způsob skutečného záznamu a v rámci své kategorie jdou tak hlavní myšlence snímku pěkně na ruku. Osobně se mi tento nepřikrášlovaný pohled do zákulisí továrny na sny líbil hodně. 80% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Přestože je kniha "What Just Happened: Bitter Hollywood Tales From the Front Line (Co se vlastně stalo: Hořké hollywooské příběhy z první linie)" biografickým souhrnem zážitků Arta Linsona jako filmového producenta, rozhodl se Linson film vyvést jako fikci a knihou se pouze inspiroval. (HappySmile)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama