Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Už ten začátek s odkazem na Žlutou ponorku, mě, jakožto Beatlofila, patřičně naladil, no a poté je to jedna velká jízda, skoro až na vlastní nebezpečí, protože bolest bránice býti po chvilce zaručena. Škoda jen, že když je to Benderova hra, je tam tahle úpe nejvíc nejlepší postavička až moc málo. No a parodie na LOTRa už to prostě zabila, kostišška :-)) ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Vy si děláte srandu z naší lodi? Ta vaše je to nejomlácenější, co jsem kdy viděla. A viděla jsem i hlavu Mickeyho Rourka...... Seriál Futurama milujem a považujem ho za jednu z vôbec najvtipnejších vecí čo kedy vznikla (filmy, serialy, knihy...). Filmy pravdaže vtipnosť seriálu nedosahujú. Zachovali si všetko potrebné (postavy, animáciu, humor atď.) a boli plánované ako jedna séria seriálu no doplácajú na slabšie scenáre a na dlhú stopáž. Bavil som sa však obstojne a Benderova hra patrí rozhodne k tej vtipnejšej polke filmov (dva filmy som ohodnotil 2* a dva zasa 4*). ()

Reklama

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Díkybohu byl zázračný mluvící kůň zachráněn a bezpečně vrácen na jatka. Nemůžu si pomoct, ale ať se parta kolem Dwaynea Carey-Hilla snaží sebevíc, Futurama jako celovečerák prostě nefunguje; první půlka celkem ušla, ale pak už jsem se musel pořád dívat na čas zbývající do konce, abych už tu kravinu s několika podařenými gagy měl za sebou. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Benders Game! Třetí celovečerní film Futuramy. Korporace Mom zdražuje temnou hmotu a nikdo neví proč. Pouze Profesor Farnsworth ví děsivé tajemství a jak zlou korporaci zastavit. "Benderova hra" se točí především okolo Bendera (jak jinak), který pomocí fantazie se snaží hrát Dračí Doupě, ale žel jeho software ohýbacího robota tomu není zrovna přátelsky nakloněn. A tak po nesynchronizaci skončí v psychiatrické léčebně pro roboty. Druhá část filmu se tak odehrává v Benderově fantazii, kde bude válčit zlo s dobrem o krystaly moci. (Ahá, Pán Prstenů že?) Parodie střídá parodii a toto je druhý nejlepší animovaný film od Futuramy. Humor je vypečený jako nikdy předtím. Animace prvotřídní a změna na fantasy prostředí tomu sedí. Prostě a zkrátka a dobře se pohodlně usaďte a vychutnejte si další dobrodružství Futuramy! (97 %) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Benderova hra působí jako slepenec tří dílů seriálu, které jsou uměle napojeny, aby předvedli všechnu fantazii a ochotu autorů okopírovat cokoliv (Pán prstenů, Narnie i další ...). Celkově to opět vypadá jako natahovaný seriálový díl, který nemá dostatek opravdu kvalitních vtipů a i postavy hodně ztrácejí. Naštěstí právě stylizace v poslední "části" filmu v prostředí fantasy hodně film zachraňuje alespoň průměrné hodnocení... Chvílemi mi přišlo, že autoři trochu nevědí, co vymyslet a tam komplikují již jednou řečené a vzniklo by tak i pár otázek, kdyby samozřejmě Futuramu někdo bral doslovně... ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Film je rozdělen do šesté série seriálu Futurama (od r. 1999) a vytváří tak jeho součást. (vyfuk)
  • Uvidíme zde znovu hostujícího herce Georgea Takeia. (Matrinx)

Reklama

Reklama