Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Super, spolehlive zatim nejlepsi kousek ze sfery filmove Futuramy. Je to snad vubec poprve, co se ve filmu blyskla fantasticka forma tvurcu, ktera pravidelne zdobila serial, bohuzel to ale vydrzelo jen prvni tretinu. Pak se tam neco zvrtlo a zapadlo to na uroven predchozich filmu, uprostred to dokonce propadlo i kousek pod ni. Nakonec ale prislo relativni osvobozeni a castecna satisfakce v podani fantasy sveta a lotr parodie. 7/10 ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Futurama měla vždy ujeté zápletky a u komediálního seriálu na ději přeci jen tak moc nezáleží, ale tohle byla vážně podivná splácanina, která místy neměla hlavu ani patu. S vtipy je to tu tak 50:50. Polovina výborných, polovina trapných. Navíc některé gagy, byť by byly docela vtipné, trvají příliš dlouho, takže do té trapnosti nakonec stejně spadnou. Předešlé dva filmy byly o něco lepší, ale i tak se jedná o zábavnou blbost na jedno zhlédnutí. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Po dvou celovečerních Futuramách (Benders Big Score a tohle) se mi čím dál víc stýská po původních 25-minutových dílech. Zatím se ze dvou pokusů ani jednou nepovedlo udržet tempo a frekvenci gagů po celých 90 minut. Kromě toho, tentokrát nedává děj ani moc logicky smysl. Navíc místo parodování současnosti se tvůrci pustili do parodie Tolkiena a Hvězdných válek (byť zrovna kvazistředověká část je asi nejvtipnější - třeba u Bendera jako hradního pána, který nutí trpaslíky do sebezničujícího tance a následně je požírá, jsem dostal brutální záchvat smíchu). ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší z Futurama filmů, lépe si tu poradili s dlouhou stopáží. U předešlých filmů jsem se prostě nudil, u tohohle ne. Ani mi nějak nevadila ta parodie na Pána prstenů, nebyla tak strašná jak tu všichni píšete, a rozhodne film nesráží pod úroveň předešlých filmů - to ani snad nejde. Spíš si myslím, že se celkem i povedla. 4/5. Tak jsem zvědav co nám předvede ten příští film... ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

"Tvůrci slibují spoustu odkazů na trilogii PÁNA PRSTENŮ i jiné fantasy". Tohle bylo asi trošku problémek. První polovina filmu ještě šla, ale potom už to byla jen taková parodie na Pána prstenů. A že to byla parodie dost nevydařená, dokazuje mé probouzení u Benderova řvaní a pořád stejné pobíhání, hopsání a střílení. Tohle mělo s originalitou Futuramy hodně málo společného. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Sestra v blázinci, kam je poslán Bender, se jmenuje Ratchetová, čímž seriál odkazuje na sadistickou sestru Ratchedovou z filmu Přelet nad kukaččím hnízdem. Té je robotí sestra také nápadně podobná. (Ištván87)
  • Když poprvé spatříme důl na temnou hmotu, vyjede ven náklaďák. Slova psaná v mimozemském jazyce znamenají „OBEY MOM“ (podrobte se mamince). (HellFire)

Reklama

Reklama