Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie. (artuš)

(více)

Recenze (202)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Asi by si to objektivně zasloužilo víc bodů, ale když jsem dal Bender´s game dvě hvězdy, nemůžu je teď dát znovu. Protože tohle je pro mne nejméně zábavné dílko, jaké ze série Futurama vylezlo. Kam se poděl zdravý cynismus, kterého bývala Futurama plná (např. seriálový Bender v roli adoptivního otce 12 dětí, na nichž vydělává ze státních dotací)? A proč tam je tak málo kvalitních fórů? Škoda, takovéhle rozloučení se sérií jsem si nepředstavoval... ()

MadChick 

všechny recenze uživatele

Takhle podprůměrný film na závěr si futurama rozhodně nezaslouží :( Řekl bych, že z celkové stopáže 90ti minut jsem se dobrých 30 minut docela slušně nudil. Nevím proč to tak je, ale kvalitativní skok proti předchozím dílům je docela veliký. Vtipných momentů a hlášek je zde až žalostně málo a nezachrání to ani vcelku zajímavý příběh. Celý děj působí natahovaným dojmem, dalo by se říci, že kdyby se tento film setříhal cca na polovinu, líbil by se mi mnohem víc. Navíc ta všudypřítomná propagace strany Zelených a boje za rovnoprávnost žen je po nějakém čase taky dost otravná.Hořká tečka za zábavnou sérií... 45% ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je to tu mrtvější než loňská kočka......... Staré Vegas udělalu "bum" ať žije Nové Vegas. Kosmická raketa s přívěsným vozíkem je geniální. CITÁT - Co se stalo hadům a žábám?....... Tohle je bombová sranda ve Vesmíru, perfektní hlášky, dobré situace a naprosto geniální konec. CITÁT - V topologie kosmologie....jó, jó, jó....... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne posledni futuramackej film se opet poved. Nechybi zadna dulezita postava, takze se objevi nastesti i Zapp. Jinak pribeh je docela zajimavej, ale az od poloviny filmu, to pred tim je jen takovy bezpribehovy blbnuti a je nutno rict, ze je prvni polovina vtipnejsi. Druha uz se spis zameruje na samotnej dej a obcas by to sneslo vic vtipku. Ale popis deje o nejaky anticky bitve je fakt dost mimo. Jinak konec se poved, jen sem zvedavej, jak z techhle ctyr filmu chtej sestrihat jednu sezonu serialu, moc si to nedovedu predstavit. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Opět znatelně slabší kus do Futurama sbírky. Některé nápady jsou nedotažené a jiné naprosto postrádají komickou pointu. Hromada polo vtipů zkrátka nemůže udržet diváka celou dobu ve střehu. Mám dojem, že by se producenti měli držet starého dobrého seriálu a tyto filmové eskapády přenechat jiným. 65% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Výherní automaty v kasinu s nápisem „Wheel of Fortran“ odkazují na Fortran – první počítačový programovací jazyk vyšší úrovně. (HellFire)
  • Členkou Vrchního soudu je také žena jménem Sagal. Jedná se o Katey Sagal, neboli hlas Leely. (HellFire)
  • Vo filme odznejú pravdivé vedecké poznatky ako Gap Keeler, prstenec Saturnu, asteroid 2261 Keeler a kráter na Marse s názvom Keeler. Všetky tieto veci sú pomenované podľa astronóma Edwarda Jamesa Keelera. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama